Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=PhrozenCrew]Dat zal me nou echt boeien. \r\nVeel interessanter vind ik hoe iemand [of 3 iemanden ] een oordeel kan vellen in een paar daagjes. \r\nAangemeld op 29 Jan 2006 en dan binnen no time weten hoe dit forum reilt en zeilt. \r\n\r\nEn we weten ook nog steeds voor welk blad het is he?\r\n\r\nSchreef Modje........\r\n\r\nIn drie dagen kun je een hoop lezen hoor, in elk geval genoeg om tot een conclusie te komen. En IK heb een registratie aangevraagt op de 29e ..........\r\n\r\nAls men de oogjes open had gehad dan had men ook geweten wanneer ik zou melden welk blad onze opdrachtgever is. Buiten dat, we vellen geen oordeel maar trekken een conclusie daar hoeft niemand achter te staan maar ik denk als men eens naar zichzelf kijkt en naar hetgeen in het concept staat er toch niet een geheel verkeerd beeld wordt gegeven.\r\n\r\nHet feit dat men een modurator vraagt om ip adressen geeft weer eens aan dat men met een schoolklas te maken heeft! niet erg netjes maar goed blijkbaar roepen mensen hier erg snel dat ze onheus behandeld worden maar dezelfde mensen nemen het niet zou nauw als het gaat om wat mag en want niet mag als dat in hun eigen straatje te pas komt.[/quote]\r\n\r\n[img]http://www.plaatjeverwijderddoorModje.jpg[/img]\r\n\r\nDie voor je, ik ben jullie zo verdorie zat ik heb medelijden dat er zo iemand bestaat die zo triest is en dat er blijkbaar er ook nog drie stuks van zijn. Mensen wat zijn jullie een stelletje kl00tzakken, jullie hebben bij mij wat laten knappen en laat ik dit zeggen, ik geloof niet dat jullie van enig soort blad zijn, dit is geen journalistiek.\r\n\r\n@modje, mocht je vinden dat ik te ver ben gegaan, geef me maar een afkoelban, ik ben t ff he-le-maal zat.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Thijs]Die voor je, ik ben jullie zo verdorie zat ik heb medelijden dat er zo iemand bestaat die zo triest is en dat er blijkbaar er ook nog drie stuks van zijn. Mensen wat zijn jullie een stelletje [b]kl00tzakken[/b], jullie hebben bij mij wat laten knappen en laat ik dit zeggen, ik geloof niet dat jullie van enig soort blad zijn, dit is geen journalistiek.\r\n\r\n[/quote]\r\n\r\ndus daarom is br33z4 taal uit gevonden ;-)
Link naar reactie
Ik geloof dat ik toch een kleine vergissing gemaakt heb, \r\n\r\nGezien de reacties is er maar een klein kind en heb ik tussen de regels door begrepen dat niet ieder het erg netjes vond hoe het gegaan is maar dat er niet al te veel moeite is met de afloop !\r\n\r\n\r\nThijs het spijt me heel erg voor je dat er iets niet helemaal goed zit bij je, mischien kunnen de overige forumleden een actie opzetten je aan prof. hulp te helpen want dat heb je zo te zien erg hard nodig. Jij bent de enige die reageert als een puber en dat zegt dan meer over jou als individu dan het forum als geheel. \r\n\r\nIk denk dat jij met he vreemde manier van reageren het forum meer in diskrediet kan brengen als wij met ons stukje want dat vind ik overwegend positief, is het soms een schreeuw om aandacht? wil je er over praten??\r\n\r\nHet klinkt mischien raar maar ik begin steeds meer waardering te krijgen voor een antaal forumers door de wijze waarop ze reageren (op een na dan maar goed)\r\n\r\nSorry voor een ieder die dacht dat wij proberde het forum naar beneden te halen maar wij doen dit nu voor de derde keer in vijf jaar dus iets zal er toch wel goed aan zijn...\r\n\r\nPS Thijs vel sterkte je komt er weer wel bovenop en die mannen in de witte jassen zijn heel erg aardig hoor en de muurtjes zooooo zacht <;:o) <;:o)
Link naar reactie
[quote=PhrozenCrew]Ik geloof dat ik toch een kleine vergissing gemaakt heb, \r\n\r\nGezien de reacties is er maar een klein kind en heb ik tussen de regels door begrepen dat niet ieder het erg netjes vond hoe het gegaan is maar dat er niet al te veel moeite is met de afloop !\r\n\r\n\r\nThijs het spijt me heel erg voor je dat er iets niet helemaal goed zit bij je, mischien kunnen de overige forumleden een actie opzetten je aan prof. hulp te helpen want dat heb je zo te zien erg hard nodig. Jij bent de enige die reageert als een puber en dat zegt dan meer over jou als individu dan het forum als geheel. \r\n\r\nIk denk dat jij met he vreemde manier van reageren het forum meer in diskrediet kan brengen als wij met ons stukje want dat vind ik overwegend positief, is het soms een schreeuw om aandacht? wil je er over praten??\r\n\r\nHet klinkt mischien raar maar ik begin steeds meer waardering te krijgen voor een antaal forumers door de wijze waarop ze reageren (op een na dan maar goed)\r\n\r\nSorry voor een ieder die dacht dat wij proberde het forum naar beneden te halen maar wij doen dit nu voor de derde keer in vijf jaar dus iets zal er toch wel goed aan zijn...\r\n\r\nPS Thijs vel sterkte je komt er weer wel bovenop en die mannen in de witte jassen zijn heel erg aardig hoor en de muurtjes zooooo zacht <;:o) <;:o)[/quote]\r\n\r\nJe moet eens ophouden met dat \'puber\'en \'kinder\' gedoe, niemand heeft met mij moeilijkheden gehad totdat jij/jullie langskwamen. Ik houd niet van publiciteit en helemaal niet als ik ongewilt en onwetend in de publiciteit komt of iets openbaar wordt gemaakt, slechte ervaringen ìn het verl;eden weet je.\r\n\r\nEnne ik heb geen psychologische hulp nodig hoor, eerder jullie als wanna-be-Peter-R-de-Vries. En de man in de witte jas ben ik zelf al. Waarom blijf je niet gewoon weg, je zorgt toch niet voor fatsoenlijke inbreng op het forum en mijn humeur wordt er helemaal door verpest.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...