Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Eagle_Erwin]Ik heb zoveel ik wil, mits ik de schijfruimte zelf koop (eingen server hè? :-P )\r\nEn ik kijk graag de Lama\'s, maar kan dat distantiëren niet plaatsen :-$ \r\nGelukkig is mijn kennis der Nederlandsche taal voldoende om me hier wel bij aan te sluiten.\r\nHiermee geef ik dus ook aan dat ik niet zover ga als Thijs, ik vertrouw op het fatsoen van het desbetreffende blad om te vragen wat wel en niet geplaatst mag worden. Gebeurt dat niet, jammer dan, plaats dan maar wat je wilt.\r\nWat ik wel duidelijk wil hebben: Het blad CID staat in principe los van dit forum, dus laat de naam van ComputerIdee niet lijden onder deze voorvallen.[/quote]\r\n\r\nDat is van een paar weken geleden dat sarah een grove opmerking maakte over jan smit en iets met madam tussaud. Toen deed ruben nikolai (dacht ik) dat van distantieren.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Ultimate][quote=Eagle_Erwin]Ik heb zoveel ik wil, mits ik de schijfruimte zelf koop (eingen server hè? :-P )\r\nEn ik kijk graag de Lama\'s, maar kan dat distantiëren niet plaatsen :-$ \r\nGelukkig is mijn kennis der Nederlandsche taal voldoende om me hier wel bij aan te sluiten.\r\nHiermee geef ik dus ook aan dat ik niet zover ga als Thijs, ik vertrouw op het fatsoen van het desbetreffende blad om te vragen wat wel en niet geplaatst mag worden. Gebeurt dat niet, jammer dan, plaats dan maar wat je wilt.\r\nWat ik wel duidelijk wil hebben: Het blad CID staat in principe los van dit forum, dus laat de naam van ComputerIdee niet lijden onder deze voorvallen.[/quote]\r\n\r\nDat is van een paar weken geleden dat sarah een grove opmerking maakte over jan smit en iets met madam tussaud. Toen deed ruben nikolai (dacht ik) dat van distantieren.[/quote]\r\nHet belletje rinkelt! Het kwartje valt, ik weet waar de klepel hangt: met andere woorden: ik weet het weer.
Link naar reactie
[quote=Richt]Wat er wel in komt:\r\nnaam en voornaam ( ;-) )\r\nleeftijd / geboortedatum\r\nwat klasgenooten over je denken (niet altijd even vriendelijk)\r\nhobby\'s\r\nwaar je wel en niet van houd\r\n...\r\ndaarom weet ik geen vraagen meer tebedenken[/quote]\r\n\r\nNaast de suggesties van Thijs....:\r\nGezinssamenstelling, wat wil je worden..., welke toekomstige school, wat weten we nog niet van je..., wie bewonder je...
Link naar reactie
[quote]@Syntax : en daar draait zeker unix op of niet? \r\nik heb hier een zoort gelijk systeem staan (P3 700Mhz, 256 MB ram (2*128) 10 GB HD) hoe moeluk is het zon server optezetten? zonder daar dan een duurelicentie voor tekoopen[/quote]\r\nDe software hoeft je niets te kosten, Unix (ik gebruik zelf de FreeBSD variant) is gratis. Net als software als Apache (webserver), de PHP extensies en MySQL of PostgreSQL (databases).\r\nEn mja, moeilijk.. Als je de handleidingen volgt in principe niet. En als je problemen hebt, zie ik ze hier wel verschijnen. :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...