Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=sjouwer]@ Gekwordikervan \r\ndach je werkelijk dat ik niet weet van die drie eigenwijze snotneuzen, die mij nog een jochie van 15 willen laten zijn.\r\nik rij al 30 jaar op dat rotte grijze lint, maar wel met veel plezier[/quote]\r\n\r\nIk weet het Sjouwer heb je al een paar keer zien crossen door A\'foort. Heb zelf ooit gewoon op de kruiskamp. ;-)
Link naar reactie
[quote=Syntax Terror][quote]Als ie geen bugs meer heeft dan ga ik het eens proberen. Er was binnen een kwartier alweer een bug gevonden. [/quote]\r\nMja, ´t is een beta.. Die zijn bijna nooit bugvrij..\r\n\r\nMaaruh, als je alleen programma´s wilt hebben die bugvrij zijn, dan wens ik je veel sterkte.. Eigenlijk ieder programma bevat ze.. En daar vallen FireFox en Opera ook onder. :-)[/quote]\r\n\r\nHelaas wel :-(
Link naar reactie
Ik heb zoveel ik wil, mits ik de schijfruimte zelf koop (eingen server hè? :-P )\r\nEn ik kijk graag de Lama\'s, maar kan dat distantiëren niet plaatsen :-$ \r\nGelukkig is mijn kennis der Nederlandsche taal voldoende om me hier wel bij aan te sluiten.\r\nHiermee geef ik dus ook aan dat ik niet zover ga als Thijs, ik vertrouw op het fatsoen van het desbetreffende blad om te vragen wat wel en niet geplaatst mag worden. Gebeurt dat niet, jammer dan, plaats dan maar wat je wilt.\r\nWat ik wel duidelijk wil hebben: Het blad CID staat in principe los van dit forum, dus laat de naam van ComputerIdee niet lijden onder deze voorvallen.
Link naar reactie
ow ja ik heb nog een vraagje:\r\nik moet voor school een leerling uit mijn klas interviewen (weet nog niet wie)\r\nhet is in het engels en ik heb geen idee wat voor vraagen te stellen (cry) \r\nwe maaken namelijk een biographie voor het eind van het jaar omdat we dan allen (bijna allen) naar een andere school gfaan en elkaar dus niet zo veel meer zien\r\nhet moet iets zijn dat je niet in een biographie zet\r\n\r\nkan iemand mij helpen? :-P
Link naar reactie
[quote=Richt]ow ja ik heb nog een vraagje:\r\nik moet voor school een leerling uit mijn klas interviewen (weet nog niet wie)\r\nhet is in het engels en ik heb geen idee wat voor vraagen te stellen (cry) \r\nwe maaken namelijk een biographie voor het eind van het jaar omdat we dan allen (bijna allen) naar een andere school gfaan en elkaar dus niet zo veel meer zien\r\nhet moet iets zijn dat je niet in een biographie zet\r\n\r\nkan iemand mij helpen? :-P[/quote]\r\n\r\nVragen aan de geïnterviewde wat hij/zij nog kwijt wil wat niet in de biografie komt....\r\n\r\nWat komt er eigenlijk wél in de biografie? Leeftijd, hobbies, beroepskeuze?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...