Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ook ik verbied dat er ook maar iets van mij wordt misbruikt door deze \"journalist\".\r\nSpeciaal tussen \" \", aangezien ik er niet eens in geloof dat dit een serieus team is.\r\n\r\nEchte journalisten/reporters enz. zullen nooit zó doen.\r\nModster weet dit waarschijnlijk al, ik had zelf ook al verzonden...\r\n\r\nTrouwens, ik twijfel of die mensen nog terugkomen..
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Zoals ik gisteren al schreef, half komende week week paats ik meer informatie dan zijn we klaar met wat we aan het doen zijn.\r\n\r\nVoor de goede orde de Marchel heeft NIETS met ons te maken, ik werd gewezen op het feit dat men hem aanzag voor een van ons en dat is hij absoluut niet. Het gaat om een andere nick.\r\n\r\nHij is blijkbaar zo als hij is (of zoals zij is volgens de info)\r\n\r\nEn wellicht ten overvloede, alles wat openbaar gepubliceerd wordt mag (mits voorzien van bronvermelding) begruik worden in een artikel, zaken in het afgeloten gedeelte (lief en leed) zullen niet ter spraken komen en bij mijn weten hebben we daar ook niet naar gekeken.\r\n\r\nVoor hen die dit een vreemde wrkwijze vinden, dat mag maar een aantal mensen regeerd erg bekromen en een aantal erg positief, zelfs op de wijze waarop mensen zijn beantwoord en geholpen dus waar ligt het probleem? bij de mensen die zich gepaseerd voelen?.\r\n\r\nGoed ik regeerde nog even omdat ik het onjuist vind dat het doen denken van sommige wellicht de al dan niet goede naam van de Marchel aantast, kijk even hoe lang hij al hier is.....\r\n\r\nWie het wel is, maakt er een spelletje van of zo.\r\n\r\nen deze registratie mag worden verijderd (dit aan de moderator)
Link naar reactie
***oproep van ultimate is bij mij aangenomen***\r\n\r\nWow.. ik moet wel wennen aan de nieuwe IE (7.0)\r\nHeb ik zojuist gedownload.. het is wel weer wat anders, en ziet er ook erg anders uit.. nog goed wennen dan maar. Iets wat ik vooral mis: koppelingen.. ik had altijd een lijstje met site\'s die ik vaak bezoek onder m\'n adresbalk staan, maar die kan ik niet meer krijgen, heb ik zojuist gemerkt (of ik zie iets niet..)\r\nOok heb ik een gevoel dat de lettertype\'s OVERAL veranderd zijn :S, of ligt het aan mij.. hoewel: zal wel liggen aan mijn standaardlettertype voor IE..\r\nAch ja: IE 7.0 is leuk :D vooral tabbladen..\r\n\r\nFF-fan\'s > kijk eens naar de nieuwe IE ;) (sorry, ik vind IE toch lekkerder werken, aangezien ik te lui ben de andere te testen, want ik weet al dat ik die lekkerder gá vinden werken :mrgreen: )
Link naar reactie
[quote=PhrozenCrew]Zoals ik gisteren al schreef, half komende week week paats ik meer informatie dan zijn we klaar met wat we aan het doen zijn.\r\n\r\nVoor de goede orde de Marchel heeft NIETS met ons te maken, ik werd gewezen op het feit dat men hem aanzag voor een van ons en dat is hij absoluut niet. Het gaat om een andere nick.\r\n\r\nHij is blijkbaar zo als hij is (of zoals zij is volgens de info)\r\n\r\nEn wellicht ten overvloede, alles wat openbaar gepubliceerd wordt mag (mits voorzien van bronvermelding) begruik worden in een artikel, zaken in het afgeloten gedeelte (lief en leed) zullen niet ter spraken komen en bij mijn weten hebben we daar ook niet naar gekeken.\r\n\r\nVoor hen die dit een vreemde wrkwijze vinden, dat mag maar een aantal mensen regeerd erg bekromen en een aantal erg positief, zelfs op de wijze waarop mensen zijn beantwoord en geholpen dus waar ligt het probleem? bij de mensen die zich gepaseerd voelen?.\r\n\r\nGoed ik regeerde nog even omdat ik het onjuist vind dat het doen denken van sommige wellicht de al dan niet goede naam van de Marchel aantast, kijk even hoe lang hij al hier is.....\r\n\r\nWie het wel is, maakt er een spelletje van of zo.\r\n\r\nen deze registratie mag worden verijderd (dit aan de moderator)[/quote]\r\nZoals Richt al zegt, je mag niets van deze site overnemen, tenzij je toestemming hebt van de uitgever. Rechts onderaan staat ook copyright.\r\nAls je een \"echte journalist\" bent hoor je dat toch wel te weten...\r\n\r\n\r\nIk heb btw ook al een tijdje IE 7, bevalt me wel.
Link naar reactie
[quote]Als ie geen bugs meer heeft dan ga ik het eens proberen. Er was binnen een kwartier alweer een bug gevonden. [/quote]\r\nMja, ´t is een beta.. Die zijn bijna nooit bugvrij..\r\n\r\nMaaruh, als je alleen programma´s wilt hebben die bugvrij zijn, dan wens ik je veel sterkte.. Eigenlijk ieder programma bevat ze.. En daar vallen FireFox en Opera ook onder. :-)
Link naar reactie
[quote=PhrozenCrew]Zoals ik gisteren al schreef, half komende week week paats ik meer informatie dan zijn we klaar met wat we aan het doen zijn.\r\n\r\nVoor de goede orde de Marchel heeft NIETS met ons te maken, ik werd gewezen op het feit dat men hem aanzag voor een van ons en dat is hij absoluut niet. Het gaat om een andere nick.\r\n\r\nHij is blijkbaar zo als hij is (of zoals zij is volgens de info)\r\n\r\nEn wellicht ten overvloede, alles wat openbaar gepubliceerd wordt mag (mits voorzien van bronvermelding) begruik worden in een artikel, zaken in het afgeloten gedeelte (lief en leed) zullen niet ter spraken komen en bij mijn weten hebben we daar ook niet naar gekeken.\r\n\r\nVoor hen die dit een vreemde wrkwijze vinden, dat mag maar een aantal mensen regeerd erg bekromen en een aantal erg positief, zelfs op de wijze waarop mensen zijn beantwoord en geholpen dus waar ligt het probleem? bij de mensen die zich gepaseerd voelen?.\r\n\r\nGoed ik regeerde nog even omdat ik het onjuist vind dat het doen denken van sommige wellicht de al dan niet goede naam van de Marchel aantast, kijk even hoe lang hij al hier is.....\r\n\r\nWie het wel is, maakt er een spelletje van of zo.\r\n\r\nen deze registratie mag worden verijderd (dit aan de moderator)[/quote]\r\n\r\nYou are wrong!\r\n\r\nAls ik op straat loop en er worden zonder dat ik het merk foto\'s van mij gemaakt en geplaatst in een blad dan ben je zwaar in overtreding er moet eerst toestemming worden gevraagd. Bij mij hebben ze zoiets ook op mn oude school geflikt, het plaatsen van een foto ongewenst in een jaarboek en ik heb via een kort geding een herdruk afgedwongen, ff dat je het weet ik ga zover als het nodig is!\r\n\r\nBovendien, ik vind dat het enige goede comouterblad/techno blad de CI is, dus ik wil zeker niet in verband worden gebracht met enig ander blad,\r\n\r\np.s. Martijn, jij had toch die vriend van jou als advocaat, miss kunnen we met een aantal forumgenoten iets beginnen...
Link naar reactie
Voor ik niet meer kan slapen wegens de doodsangst van een hele groep scholieren die mij aan wil klagen,\r\n\r\nHet zou verstandig zijneens goed te kijken wat onder copyright valt en wat niet! \r\n\r\nHet genoemde voorbbeld foto valt onder porttretrecht is weer een heel ander verhaa.\r\n\r\nUitspraken gedaan op vrij toegangelijk fora, waar dus geen aanmelden voor nodig is om bij de gegevens te komen, zijn openbaar.Tenslotte geft je zelf ierdeen die het maar wilt de kans kennis te nemen van de uitspraken en verhandeling die men hier vericht. Bronvermelding is gewenst maar niet eens noodzakelijk. \r\n\r\nHet zou dus volgens jullie wijze kinders ook verboden zijn een link te plaatsen of informatie vanaf een andere website te gebruiken en door te geven! \r\n\r\nWel is het strikt genomen verboden zonder toestemming van de rechthebbende een foto te hergebruiken (zoals bijvoorbeeld in het raad een film spel) zeker als er logo\'s worden verwijderd en er geen bronvermelding bij wordt gegeven....\r\n\r\nHet tekent een klein beetje het nivo van een aantal mensen dat ze nu moord en brand schreeuwen en van alles gaan roepen, heeft er bijvoorbeeld wel eens iemand zich afgevraagd of de VNU mischien wel ergens wat van af weet? ik vraag het me af..\r\n\r\nHet tekent echter duidelijk de houding van een aantal mensen en de wijsheid, eerst hard roepen maar niet weten waar ze het over hebben. Zijn er dan echt mensen die denken dat de opdrachtgever niet weet wat hij doet en zit te wachten op een rechtzaak? Het is niet voor de Story hoor wees gerust.\r\n\r\nHet is wel hel duidelijke dat een aantal mensen het snapt en helaas een paar niet, dat sommige de CI het beste blad vinden, waarom niet maar dat blad zelf werkt op dezelfde manier, doen een aankoop zonder zich bekent te maken, vellen dan een oordeel over een winkel of een hele keten gebaseerd op een enkele aankoop. Als ik zin had daar over in gesprek te gaan had ik gezegt leg dat dan eens uit nu lag ik een beetje om de domheid van een paar mensen met name Thijsje maar die zal wel een beetje overstuur zijn van zijn beestje dat duurde bij mijn dochter van negen ook een paar dagen..\r\n\r\nIk weet dat het dom is maat toch wilde ik even reageren op de domme uitspraken gedaan over dit onderwerp en sorry voor de wat slimmere bezoekers, wellicht levert het een filtering op van echt domme mensen dat zou dit forum denk ik ten goede komen.\r\n\r\nMichiel
Link naar reactie
[quote=Snappie]@PhrozenCrew,\r\n\r\nHou es op.\r\n\r\nMazzel, Snappie[/quote]\r\n\r\nHet zou voor sommige mensen toch handig zijn als er een Ignore button zou zijn. \r\n\r\nMisschien een ideetje voor Modje en de website designers om dit te creëren. Gewoon op Ignore drukken als je iemands geleuter niet wilt lezen. Dat het er uitgefiltert word. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
Ik ben niet onder de indruk. Wat wordt de titel van het artikel: \"Hoe reageren mensen als je ze diep beledigd met het overlijden van hun huisdier\"? Niet echt diepgravende onderzoeksjournalistiek als je het mij vraagt.\r\n\r\nMaar goed, dit zou niet de eerste (en ik vrees niet de laatste) keer zijn dat wat klasgenootjes o.i.d. lopen te provoceren hier. Daar hou ik het voorlopig op.\r\n\r\nNegeren dus maar. Dat werkt bij provocaties het beste en reageren geeft journalisten meer stof om over te schrijven.\r\n\r\nGroeten,\r\nAdmin\r\n\r\nP.S. Thijs, sterkte.
Link naar reactie
[quote=PhrozenCrew]Voor ik niet meer kan slapen wegens de doodsangst van een hele groep scholieren die mij aan wil klagen,\r\n\r\nHet zou verstandig zijneens goed te kijken wat onder copyright valt en wat niet! \r\n\r\nHet genoemde voorbbeld foto valt onder porttretrecht is weer een heel ander verhaa.\r\n\r\nUitspraken gedaan op vrij toegangelijk fora, waar dus geen aanmelden voor nodig is om bij de gegevens te komen, zijn openbaar.Tenslotte geft je zelf ierdeen die het maar wilt de kans kennis te nemen van de uitspraken en verhandeling die men hier vericht. Bronvermelding is gewenst maar niet eens noodzakelijk. \r\n\r\nHet zou dus volgens jullie wijze kinders ook verboden zijn een link te plaatsen of informatie vanaf een andere website te gebruiken en door te geven! \r\n\r\nWel is het strikt genomen verboden zonder toestemming van de rechthebbende een foto te hergebruiken (zoals bijvoorbeeld in het raad een film spel) zeker als er logo\'s worden verwijderd en er geen bronvermelding bij wordt gegeven....\r\n\r\nHet tekent een klein beetje het nivo van een aantal mensen dat ze nu moord en brand schreeuwen en van alles gaan roepen, heeft er bijvoorbeeld wel eens iemand zich afgevraagd of de VNU mischien wel ergens wat van af weet? ik vraag het me af..\r\n\r\nHet tekent echter duidelijk de houding van een aantal mensen en de wijsheid, eerst hard roepen maar niet weten waar ze het over hebben. Zijn er dan echt mensen die denken dat de opdrachtgever niet weet wat hij doet en zit te wachten op een rechtzaak? Het is niet voor de Story hoor wees gerust.\r\n\r\nHet is wel hel duidelijke dat een aantal mensen het snapt en helaas een paar niet, dat sommige de CI het beste blad vinden, waarom niet maar dat blad zelf werkt op dezelfde manier, doen een aankoop zonder zich bekent te maken, vellen dan een oordeel over een winkel of een hele keten gebaseerd op een enkele aankoop. Als ik zin had daar over in gesprek te gaan had ik gezegt leg dat dan eens uit nu lag ik een beetje om de domheid van een paar mensen met name Thijsje maar die zal wel een beetje overstuur zijn van zijn beestje dat duurde bij mijn dochter van negen ook een paar dagen..\r\n\r\nIk weet dat het dom is maat toch wilde ik even reageren op de domme uitspraken gedaan over dit onderwerp en sorry voor de wat slimmere bezoekers, wellicht levert het een filtering op van echt domme mensen dat zou dit forum denk ik ten goede komen.\r\n\r\nMichiel[/quote]\r\nMichiel, even voor de goede orde: ik ben 56 jaar, dus geen scholier. En als ik je expliciet verbied om van mijn bijdragen gebruik te maken, zoals ook anderen dat verbieden, dan mag dat niet. Ik geef slechts toestemming om het te lezen, niet om het in een tijdschrift te gebruiken. Duidelijk? En je kunt dat neerbuigende toontje ook beter laten. Dat is geen goede reclame voor het blad waarvoor je zegt te werken. Die zullen daar dan ook van op de hoogte worden gesteld.
Link naar reactie
[quote=sjouwer]7.15 en dsan al de 9e wat is hier eigenlijk aan de hand met zo vroeg posten[/quote]\r\n\r\nach Sjouwer, \r\n\r\nals je even terug leest dan, snap je al heel snel waar deze flauwekul eigenlijk omgaat. \r\nEr is hier al dagen het één en ander aan de vijf vingers. Er tracht iemand die zegt dat hij met 3 personen is, de boel hier aardig te verstieren. Laat ik hem/haar/hunnie/hullie dit zeggen. \r\ndaar is dit forum te krachtig voor om door een stelletje oproerkraaiers dit forum op te blazen. Daar heb je toch wel wat meer voor nodig dan het heen en weer gezeur wat hier al dagen aan de gang is. \r\n\r\nMaar overigens een goedemorgen Sjouwer.;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...