Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Laat ik het zo zeggen: ik had van stond af aan bedenkingen jegens die \'chosen few\' omdat taal-, type- en redenatie-fouten zo varieerden. Mij een zorg of dat als inzicht, mensenkennis of ouderwetse achterdocht gekwalificeerd wordt.. Ik dacht aan uitdaging door twee -niet drie- psychologie-studentjes.. die nu hun super-egootje knuffelen en gniffelen dat ze zo slim zijn.. \r\nEvengoed benieuwd !!
Link naar reactie
Om geen misverstanden of verkeerde gedachten op gang te brengen even het volgende,\r\n\r\nWij zijn op meerdere Forum\'s tegelijk inderdaad een onderzoek aan het doen.\r\n\r\nHierbij ging/gaat het om zowel de verdraagzamheid als de kwaliteit van de antwoorden en vragen. Ook wordt meegenomen hoe er omgegaan wordt met het respecteren van de auteurswet en hoeveel vragen/antwoorden er per dag gesteld en gegeven worden.\r\n\r\nTevens is er gekeken wanneer en hoe vaak de moderator\'s ingrijpen en wat hij motivatie is bij een ingrijpen.\r\n\r\nDit word gedaan in opdracht van een computertijdschrift welke mag ik nu niet zeggen ook al omdat we nog niet klaar zijn. Een van ons is hier nog steeds onder een andere nick als PhrozenCrew.\r\n\r\nJohn is inderdaad Engels en omdat hij in Nassau geboren en getogen is heeft hij wel eens last met de taal, dat maakt het echter wel gemakkelijk ook te kijken hoe daar mee omgegaan wordt.\r\n\r\nIk geef geen mening hoe we over het forum van de Computer Idee denken maar zal alleen de conclusie samen met wat voorbeelden gebruiken voor het artikel.\r\n\r\nIk geeft toe dat er best af en toe spraken is geweest van uitdagend gedrag maar dat was nodig om bepaalde reacties te kunnen verkrijgen aangezien de tijd te kort is te wachten tot er vanzelf bepaalde situaties optreden.\r\n\r\nTot slot een persoonlijke noot, Ik heb me vermaakt met de reacties en bewonder het medeleven dat men toonde bij het overlijden van de hamster, ik heb dan ook een van ons terug gefloten toen hij een \"hands-on\" wilde geven hoe je van een dode hamster een mooi aangeklede muis kan maken.\r\n\r\nIk wens jullie veel plezier op dit forum en maak je niet te druk als de score wat laag uit zal vallen, niet iedereen weet alles en niet elk forum wordt bevolkt door systeembeheerders.\r\n\r\nMichiel.
Link naar reactie
[quote=PhrozenCrew]\r\nWij zijn op meerdere Forum\'s tegelijk inderdaad een onderzoek aan het doen.\r\n\r\nIk geef geen mening hoe we over het forum van de Computer Idee denken maar zal alleen de conclusie samen met wat voorbeelden gebruiken voor het artikel.\r\n\r\nIk wens jullie veel plezier op dit forum en maak je niet te druk als de score wat laag uit zal vallen, niet iedereen weet alles en niet elk forum wordt bevolkt door systeembeheerders.\r\n\r\nMichiel.[/quote]\r\n\r\nJa,...................en????????????? Een zgn score is een mening van één of meerdere mensen, en sommige meningen,.....................enfin, vul zelf maar in.\r\n\r\n :-# :-#
Link naar reactie
[quote] Een van ons is hier nog steeds onder een andere nick als PhrozenCrew. [/quote]\r\n\r\nDuidelijk..... dat is Marchel.... maakt ook al van die waanzinnig zinnige opmerkingen.... :-S\r\n\r\n[quote]Ik geef geen mening hoe we over het forum van de Computer Idee denken maar zal alleen de conclusie samen met wat voorbeelden gebruiken voor het artikel. [/quote]\r\n\r\nMaakt mij helemaal niet uit hoe jullie over dit forum denken. Erg provocerend gedrag hebben jullie vertoond en dat is niet in overeenstemming met hoe het hier meestal aan toe gaat....\r\n\r\n[quote]en niet elk forum wordt bevolkt door systeembeheerders. [/quote]\r\n\r\nDat is ook helemaal de insteek niet van dit forum.... Computerliefhebbers helpen andere liefhebbers en worden geholpen.... Je kunt dus helemaal geen appels met peren vergelijken.
Link naar reactie
Goede morgen iedereen, ik dacht zo bij me zelf ik ga hier ook weer eens even spioneren (kon weer eens niet slapen) en laat me weer eens van de goede kant zien, en ik ben echt blij dat Jullie Mening nog altijd bestaat, hartstikke tof jongens en meisjes (ben intussen al weer twee keer Opa) de tijd gaat vlug, maar twee keer Opa ging ook vlug...ik weet het, ik heb het al vaker beloofd, ik zal toch eens vaker hier naar toe surfen...ik ben bijna altijd met mijn sitetje en forum bezig wat ik bijzonder interessant vind om mee te prutsen...\r\nNog even voor Thijs, ik heb in mijn leven ook al drie huisdieren (honden) in moeten laten slapen wegens ziekte en/of ouderdom, ik weet wat je voelt, dat is niet nix, sterkte Thijs...\r\nDit was het weer van uit het gezellige Brabant...\r\nGroetjes Sjaak
Link naar reactie
Wat ik me nou afvraag: is het journalistiek gezien juist om je undercover aan te melden op een forum, vervolgens de zaak een beetje op te stoken en er dan vervolgens een oordeel aan te verbinden over de sfeer? Het is toch helemaal niet nodig om zoiets te doen? Je kunt je toch ook beperken tot het lezen van dat forum? Of gaat het erom een vooringenomen standpunt bevestigd te zien? We hebben/zijn hier een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Velen komen hier al heel lang, doen ook goed werk. Af en toe kwam er een onruststoker die onmiddellijk iedereen over zich heen kreeg en die, terecht, eruit werd gemieterd. Ik vind dit wel erg veel lijken op riooljournalistiek, hoor! Even lekker schoppen en wéér een mooi verhaal. Ik hoop dat die 3 journalisten in de toekomst toch anders tewerk zullen gaan, want slechte journalisten zijn er al meer dan genoeg. Dat er dan liefst 3(!) nodig zijn om dit forum door te lichten vind ik veelzeggend over hun niveau, meer nog over hun ethische principes. Een gemiste kans.
Link naar reactie
Sorry, ik ben toch enigszins gekwetst hierover,\r\n\r\nIk weiger hierbij enige medewerking aan dit onderzoek en ik wil niet dat er enige realtie naar mij op dit forum wordt gemaakt, naar mijn situatie, of naar wat ik heb beleefd.\r\n\r\nMocht hier geen rekening mee worden gehouden dan weet ik jullie ongetwijveld te vinden.
Link naar reactie
Eerst loop je doelbewust de boel van eieren te maken met een hoop belachelijke opmerkingen en vervolgens ga je een oordeel vestigen over de sfeer en verdraagzaamheid? Als je nou echt had willen weten hoe de sfeer hier normaal is, dan had je je geregistreerd en zonder je zo onvolwassen te gedragen gekeken hoe het hier aan toe gaat..\r\n\r\nMaar goed, ik ben benieuwd welk blad het is, dan weet ik in ieder geval welk blad ik in het vervolg links kan laten liggen.\r\n\r\n\r\nEn dat is echt niet omdat ik bang ben voor een laag cijfer, ik weet hoe het hier normaal aan toe gaat, jij niet..
Link naar reactie
Ik zeg bij deze ook meteen het abonnement op van het blad waar jullie voor lobby\'en. \r\n\r\nWat een onprofessioneel gedrag zeg. Het lijkt op kindergarten klas. +o(\r\n\r\nEn maar zaniken over het schrijfgedrag van andere. Kijk eerst eens naar jezelf voor je over andere oordeelt. Oyeah BTW, jou antwoorden op sommige vragen , riepen meer vragen op dan dat er daadwerkelijk een oplossing is geboden. \r\n\r\n[b]I rest my Case[/b]
Link naar reactie
Ja, ik weet, speeeedy\r\n\r\n@navy: ik sluit me 100% aan.\r\n\r\nNounou.. leuk hoor, phrozencrew, maar kan dat voortaan misschien even zonder te veel \'te veranderen\' aan de sfeer? Dank.\r\nTrouwens, waar kunnen we vinden wat jullie over ons schrijven/doen?\r\n\r\nBTW, misschien dat je nu verkeerd denkt nadat we jou zo misschien behandelen, maar kijk zelf: verder is het hier veel beter.
Link naar reactie
Wat een loosers zeg.\r\n\r\nEén ding heeft ie wel gelijk in \"We kunnen niet allemaal systeembeheerders zijn\".\r\nWie zou dan de systemen van al die systeembeheerders moeten beheren?\r\n\r\nZo ik ga weer naar één van de topics, kom hier eigenlijk te weinig.\r\nDat komt omdat ik dan steeds teveel moet bijlezen om de draad te kunnen blijven volgen.\r\n\r\nEn Thijs, onze hamster is vorige week ook dood gegaan, wat een vedriet bij mijn dochter.
Link naar reactie
[quote=Navy]Ook ik verbied dat er ook maar iets van mij wordt misbruikt door deze \"journalist\"![/quote]\r\nBen ik het mee eens.\r\n\r\nIk vind dit uitermate triest. Je gaat een beetje kansloze opmerkingen maken over bijvoorbeeld een hamster, en daarna je excuses aanbieden, terwijl je dat niet eens meende? (Althans, dat vermoed ik zo als jullie eerst al die uitspraken hebben besproken.)\r\nSorry, maar dit vind ik niet kunnen, en ik zal ook zeker het blad links laten liggen.\r\nAls het aan mij lag had je nu een ban gehad.\r\nHeb Modster BTW gemaild over deze kwestie...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...