Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=VMSW]Ik heb zojuist voorzichtig geinformeerd bij die klasgenoot (via msn ;)), of ik hem eventueel zou proberen te repareren, en eens te kijken wat er aan de hand kan zijn..\r\nZijn reactie: laat maar, hoeft niet, ik ga al een nieuwe kopen.\r\nOok toen ik zei dat het waarschijnlijk best wel goedkoop/goed op te lossen is, bleef zijn interesse gewoon uit.\r\n\r\nNou, daarmee denk ik het toch al makkelijk op te lossen: ik hou hem.[/quote]\r\n\r\nSlim opgelost! (Y)
Link naar reactie
Nouww... zelf vind ik hem ook nogal prachtig ;). Ook overclockbaar, denk\'t.\r\nHellolo?\r\n\r\nAthlon 1000 mhz, ik zoek rest van naaam nog we\'ll ff op.\r\nIk zit nu namelijk in de les :D! Biologie, cijfer voor PW: 8,3 (eigenlijk 8,5)...\r\n\r\ngenetica is niet moeilijk; alle kruisingen had ik in ieder geval goed...\r\nZelfs het klonen.. :mrgreen: \r\n\r\nBTW: weet iemand hoe ik het bereik van draadloos (ingebouwd in PDA) in de school kan vergroten; hoe kan ik zorgen dat ik verder w g kan? Sommige lokalen hebben namelijk geen bereik.. :( rx1950 iPAQ\r\n\r\nbtw: plaatje = een standaardplaatje van PDA ;) wateeer
Link naar reactie
Dat was ook geen streven van mij, kopje luid Jullie mening, moet hij dan gelijk zijn aan de jouwe ik heb toevallig helemaal niet met Hamsters en vandaag mijn opmerking. \r\n\r\nmeningen kunnen wel een verschillen en vreemd genoeg zou een dergelijk opmerking over een Kip of een Varken wel kunnen...\r\n\r\nMaar oke het was natuurlijk niet de bedoeling je te kwetsen ik stuur je dan ook met plezier een nieuwe hamster als je dat op prijs zal stellen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...