Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Ja dat hadden dus drie mensen uit mijn groep. 5 voor half 11 belde ze, ja we staan hier op station bus gemist (en om half 11 begon tentamen) dus een groepsgenoot en ik hebben ze gauw opgehaald van het station. :-) \r\n\r\nWaren we 10 minuten te laat, maar dat was niet zo erg omdat we die jongens van het station hadden gehaald.
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=Ultimate]Tentamen nummer 2.\r\n\r\nJava zuigt :-([/quote]\r\n\r\nHeb altijd al Java willen leren, maar het nooit eens echt goed bekeken. Denk dat ik er maar eens aan ga beginnen. (H)[/quote]\r\n\r\nAls je php kan is java niet zo moeilijk. Zegt een groepsgenoot. Hij had ook nog nooit java gedaan maar wel heel veel php en hij snapte het zo. \r\n\r\nWij op school gebruiken de methode blueJ, ik ga ook Delphi gebruiken, die moet goed zijn voor beginners. (proud)
Link naar reactie
[quote=sjouwer]bij mij ging vanmorgen eerst de asr aan en voor een stop licht de abs een paar keer\r\n\r\nvanwege de gladheid[/quote]\r\n\r\nHeerlijk he die hulpmiddelsen\r\n\r\nZat gister met rijles op de terugweg achterin bij iemand in de auto, hij had het echt niet helemaal door. Bij t schakelen liet hi rustig de koppeling opkomen, maar gaf daarna vol gas, waardoor elke keer de auto vooruit schoot. Remmen deed hij op het laatste moment, hij ziet dat ze verdeop stilstaan en toch doorblijven gassen en op t laatste moment vol in de remmen, nee ik was blij toen ik eruit was.
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=redder_in_nood][quote=Ultimate]Tentamen nummer 2.\r\n\r\nJava zuigt :-([/quote]\r\n\r\nHeb altijd al Java willen leren, maar het nooit eens echt goed bekeken. Denk dat ik er maar eens aan ga beginnen. (H)[/quote]\r\n\r\nAls je php kan is java niet zo moeilijk. Zegt een groepsgenoot. Hij had ook nog nooit java gedaan maar wel heel veel php en hij snapte het zo. \r\n\r\nWij op school gebruiken de methode blueJ, ik ga ook Delphi gebruiken, die moet goed zijn voor beginners. (proud)[/quote]\r\nDan moet Java wel lukken - niet dat ik zo goed ben met PHP, maar kan toch alles wat ik wil wel maken.
Link naar reactie
Om nog even terug te kopen op dat \"Nooit Grappig\" gebeuren:\r\n[url=http://www.tomenmarenzo.nl.tt/]Iemand[/url] die een lay-out steelt van [url=http://www.lennardesveld.com/]iemand anders[/url] is nooit grappig.\r\nBen er nu druk voor aan het zorgen dat die website - met die lay-out die is geript van mij - offline gaat. :-)
Link naar reactie
[quote=Ultimate]Wat een n**i actie is dat zeg :-@ \r\n\r\nNeem maar een paar (B) (B) (proud)[/quote]\r\nDoe dan iedereen maar een biertje :-P\r\n (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) \r\n(op de kosten van Ultimate neem ik aan? :-$)\r\n\r\n[quote=elmo][quote=http://www.tomenmarenzo.nl.tt/]Heeft u al een eigen layout? Geen probleem! [u]Heeft u een mooie site gezien, en wilt u dat hij daar op gaat lijken? Geen probleem![/u][/quote]\r\n\r\nidd geen probleem zo te zien :mrgreen:[/quote]\r\n:lol:\r\n\r\nOw, staat ook op mijn site (ze hebben de tekst nog gekopieerd ook zie ik :-O). Zal dat stukje wel even aanpassen, staat nu zo dom. :-P\r\n\r\nEdit:\r\nAangepast.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...