Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

@Sjouwer:\r\nBeterschap toegewenst, zodat je weer kunt doen waar je zin in hebt!\r\n\r\n[quote=VMSW]O ja, waar kan je de IE-plugin voor FF vinden? :S.. \'k ben al tijdje aan \'t zoeken :S, maar \'k vind wel veel toolbars enz, maar niet de plugin, zodat je mijn site kan zien in FF..[/quote]\r\n\r\n[url=http://ietab.mozdev.org/installation.html]Klik[/url]\r\nGebruik hem nu een week of 3, en ben er zeer over te spreken. Gewoon even rechtsonder in je FF browser op het logo klikken om te switchen, en de mogelijkheid om een lijst aan te maken van sites die altijd via de IE tab geladen worden.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Zal even uitleggen hoe het bij ons op school zit:\r\nSO = Schriftelijke Overhoring telt 1 keer\r\nPW = Proefwerk telt 2 keer, bij talen 3 keer\r\nTentamen heb ik niet 8-)\r\nAlle proefwerken van bijvoorbeeld Engels tellen voor 50 % mee aan je eindexamen. De andere 50 % bepaald je examen wat je in het laatste jaar = 6e jaar moet afleggen.\r\nDus al haal je voor alle proefwerken van Engels gemiddeld een 8, en voor je eindexamen een 7 dan heb je een 7,5 voor Engels. :-)
Link naar reactie
Wij hadden voor engels 50 procent Centraal Examen (luistervaardigheid en teksten) en 50 School examen. School examen bestond uit mondelingen, handelingsdelen (boekverslagen ed.), en proefwerken over grammatica/woordjes/brieven schrijven. Verder hadden we nog literatuur (shakespeare enzo) maar dat telde mee voor Literatuur van Nederlands (Nederlands 50% en Duits, Frans (nog 1 keer madame bovary en ik word gek) en Engels samen de andere 50%)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...