Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Zo net wakker. Kan de schade ff opnemen in de buurt. Bleek dat er vanacht brand is geweest bij ons in de buurt, maar ik heb niets gehoord van de brandweer o.i.d.\r\nIn valthermond (hier dichtbij) is een 19 - jarige jongen zwaar gewond geraakt nadat een fragmentatiebom is ontploft vlak bij hem. In Emmer-compascuum (ook dichtbij ons) is een 21- jarige jongen aangehouden nadat hij met een vuurwerkpistool op agenten had geschoten.\r\n\r\nMaar voor de rest heb ik niet veel gemerkt. \r\n\r\nO ja beetje troep om het huis, maar dat ruimen we strx nog wel even op (Y) :D
Link naar reactie
Hm.. \'k heb net ook even helpen opruimen van de straat..\r\nOngeveer met z\'n 10nen de straat schoonmaken schiet op :)..\r\nEerst helemaal vies, vol met vuil.. en dan ongeveeer een uurtje schoonmaken, en ik zie niet eens meer vuil liggen, zo vanaf mijn raam..\r\n\r\nHier is de brandweer nog uitgerukt.. die is langs ons huis gereden rond 1:00..\r\nEn ik kan je garanderen: ze komen niet voor zo\'n brandje ofzo.. (ze reden zó langs ons vuur(tje) die toch niet zo heel klein was ;) (paar overenthousiaste buren..)\r\n\'k ga zo denk ik even langs bij een straat hier verderop, waar het waarschijnlijk gebeurd is..\r\n\r\n@ultimate, ik denk dat je het al gelezen hebt: (bron = nu)\r\n\r\nFragmentatiebom\r\n\r\nEen 19-jarige man uit Valthermond raakte zwaar gewond toen een soort fragmentatiebom vlakbij hem ontplofte. Dit meldde een woordvoerder van de politie Drenthe. De man is met oogletsel naar het ziekenhuis is Hoogeveen gebracht. Volgens de politie was de \'bom\' in elk geval niet van het slachtoffer zelf afkomstig. In Emmercompascuum is een 21-jarige man aangehouden nadat hij met een vuurwerkpistool op agenten had geschoten. Hierbij raakte niemand gewond.
Link naar reactie
[quote]\r\nOud & Nieuw 2005\r\n\r\nRegio - De jaarwisseling is relatief rustig verlopen voor de hulpdiensten.\r\n\r\nDe brandweer moest op de Oudeweg een bouwkeet blussen die in de brand stond. De brandweer ging vervolgens naar de Bakkerstraat voor een autobrand die snel geblust kon worden.\r\n\r\nVerder waren er diverse buitenbrandjes, wanneer deze voor schade of overlast zorgde werden deze geblust. Dit was onder andere op de Slauerhofstraat, Reitzstraat, Kleverlaan en Romestraat.\r\n\r\nBij een buitenbrand op het Stuvezandplein werd eerst de ME ingezet waarna de brandweer de buitenbrand kon blussen.\r\n[/quote]\r\nAmbulance:\r\nA1 OOIEVAARSTRAAT HAARLEM Spoed eerste hulp RITNR 9 CPA Kennemerland : Ambulance 134\r\nIs hier in de buurt. De haarlemse ambulancebroeders hebben sinds 0.00 alweer ruim 58 ritjes gemaakt...\r\n\r\nBrandweer:\r\nIs verder ook nog uitgerukt naar:\r\nPRIO 1 JAN GIJZENKADE HAARLEM Brand Dat is hier om de hoek\r\nPRIO STUYVESANTPLEIN HAARLEM BUITENBRAND 746 Daar is het iederjaar gezellig :P\r\nPRIO STUYVESANTPLEIN HAARLEM BUITENBRAND kwartiertje later alweer een vuurtje...\r\nPRIO STUYVESANTPLEIN HAARLEM BUITENBRAND uurtje later weer bingo\r\nPRIO 1 SPAARNDAMSEWEG HAARLEM Brand 746 ook om de hoek hier\r\nPRIO 2 EKSTERLAAN HAARLEM BUITENBRAND AFVAL/CONTAINER in de buurt\r\nPRIO 2 MUIDERSLOTWEG HAARLEM BUITENBRAND AFVAL/CONTAINER 10min later een straat verderop \r\nPRIO 2 STUYVESANTPLEIN HAARLEM BUITENBRAND AFVAL/CONTAINER 746 En dat is dan de 4e keer een brandje daar...\r\nen ze hebben het nog steeds druk met buitenbrandjes en containerbrandjes...\r\n\r\nBtw. Ik heb al m\'n vingers nog\r\n\r\nEen gelukkig en gezond 2006 toegewenst!\r\nDat 2006 een jaar mag worden met weinig computerproblemen, spyware, virussen enz enz enz (D)
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Ultimate]Wie weet hoet dat ook al weer heet (of heeft een link) dat je van die filmpjes hebt van 20 kb, maar dan vet mooie kwaliteit?? \r\n\r\nIk kan er zo 1.2.3 niet meer op komen.[/quote]\r\n\r\nJaaaaaaaaa ik weet wat je bedoelt. Syntax Terror had een halfjaartje geleden zo\'n link hier neergezet. Misschien vind ik nog zoiets....[/quote]\r\nAssembly. :-) \r\nStaat er nog gewoon op hoor: [url]www.syntax-terror.nl/files/Prophecy.exe[/url]\r\n\r\nGelukkig nieuwjaar allemaal! (^) \r\n\r\n\r\n@VMSW: Wat voor OS draai je je server eigenlijk op?\r\nOngeacht het OS, zorg er altijd voor dat je nooit als \"root\" (unix/linux) of een Administrator account draait. Een virus/hacker kan dan relatief weinig schade aanrichten mocht ie je server kraken.\r\n\r\nHeb je poort 23 niet nodig: Dichtzetten. (Poort 23 wordt doorgaans gebruikt voor Telnet)\r\nWil je je server van buitenaf kunnen beheren, installeer er dan SSH op. Hiermee kan je werken op je server vanaf een andere pc alsof je achter de server zelf bezig bent.\r\nHet grote verschil met Telnet is alleen dat je een beveiligde verbinding gebruikt. Via Telnet wordt je wachtwoord clear text verzonden.\r\nSSH gebruikt keypairs voor authenticatie. Dus je zet 1 deel op de server, het andere deel (publieke deel) houd je op de pc waarmee je verbinding wilt leggen. Zonder het publieke sleutel is verbinding maken niet mogelijk.\r\n\r\nDus om mijn server binnen te komen via SSH heb je:\r\n1. Het wachtwoord van mijn gebruikersaccount nodig. (Er is maar 1 account waarmee je kan inloggen via SSH, de rest en met name \"root\" worden geweigerd)\r\n2. de publieke sleutel. (ondanks de naam heb ik die niet publiekelijk beschikbaar gemaakt :P )\r\n3. de \"passphrase\" die bij de sleutel hoort, dit is een soort 2e wachtwoord. Zonder deze krijg je ook geen toegang.. Mijn passphrase is meer dan 10 tekens lang, dus reken maar uit hoelang het duurt om die te raden.. :mrgreen: \r\n\r\nVerder moet je ervoor zorgen dat je alle accounts met een wachtwoord beveiligd.\r\nFTP toegang: Uitschakelen als je het niet gebruikt, anonieme toegang uitschakelen als er geen mensen op hoeven. (Alles wat ik via FTP upload kunnen mensen gewoon via HTTP downloaden, op die manier heeft er niemand FTP toegang nodig en elimineer je een potentieel lek in principe.\r\n\r\nMaak je gebruik van FTP? Beperk dan de toegang die accounts hebben, geef nooit een account toegang tot systeemmappen via FTP.
Link naar reactie
Ik heb de nacht ook goed doorgebracht, lag om een uur of half 4 in bed, lekker slapen. Ben er nu net uit, want hoe kun je het jaar beter beginnen dan met slapen? :-P \r\nGeen grote ongelukken gebeurd hier, las op Teletekst dat in Gorinchem, hier zo\'n 10 km vandaan, een dierenwinkel tot de grond toe is afgebrand, waarbij alle dieren zijn omgekomen. Triest dat die onschuldige beestjes moeten lijden onder onze bijna nutteloos knal \'plezier\'.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...