Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Ultimate]Wie weet hoet dat ook al weer heet (of heeft een link) dat je van die filmpjes hebt van 20 kb, maar dan vet mooie kwaliteit?? \r\n\r\nIk kan er zo 1.2.3 niet meer op komen.[/quote]\r\n\r\nJaaaaaaaaa ik weet wat je bedoelt. Syntax Terror had een halfjaartje geleden zo\'n link hier neergezet. Misschien vind ik nog zoiets....
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Ultimate]Wie weet hoet dat ook al weer heet (of heeft een link) dat je van die filmpjes hebt van 20 kb, maar dan vet mooie kwaliteit?? \r\n\r\nIk kan er zo 1.2.3 niet meer op komen.[/quote]\r\n\r\nJaaaaaaaaa ik weet wat je bedoelt. Syntax Terror had een halfjaartje geleden zo\'n link hier neergezet. Misschien vind ik nog zoiets....[/quote]\r\n\r\nBrr eng ik weet nog precies wat je bedoelt...Was zo\'n wedstijd waar alleen filmpjes van onder de 50KB mee konden doen...\r\n\r\n\r\nNog een fijne jaarwisseling mevrouw vos, en uiteraard de rest <;:o)
Link naar reactie
[quote=Richt]@ RIN : voor de ik weet niet hoeveelstemaal, ik ben Nederlander maar woon in Frankrijk, niet in belgie en ik ben ook geen belg!\r\nEn het was op het NOS journaal (ging over een auto garage die 3 dagen per jaar werd om getovert tot vuurwerkpalijs)[/quote]\r\nSorry, vergeet dat steeds. :-$\r\n\r\n[quote=VMSW]Ik moet denk\'t naar beneden vanaaf :(, kan ik ook niet precies om 0:00 iets schrijven ;).. ik dénk dat RIN wel een scriptje heeft 8-) maar vind \'k beetje stom ;), leuker is als je het zelf doet.\r\nDus mij zal je helaas niet zien, het eerst volgend jaar...[/quote]\r\nScriptje zal niet draaien vanavond / morgen.\r\nIk zelf zal ook niet posten want ik ga vuurwerk afsteken etc...\r\n(En oliebollen eten(pl))
Link naar reactie
Ik sluit de zaak ook maar eens af, vanmiddag bij mijn oom geweest, de presentatie van het Green Team Dakar, een team van 3 dorpsgekken (sorry voor deze negatieve naam), waaronder mijn oom, die de Dakar in 2007 gaan rijden, op Kawasaki\'s. Was wel grappig, en ik vind het zeker leuk dat mijn oom mee doet aan de Dakar. Hopen dat hij zonder kleerscheuren terug komt, maar eerst maar eens zien of hij een jaar trainen aan kan met zijn maten.\r\n\r\nGoede jaarwisseling allemaal!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...