Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=nybble][quote=Modje][quote=reintje]\r\nModje kennende snapt ze de humor wel.....[/quote]\r\n\r\nJawel. Als jullie het een beetje binnen de perken houden (A)[/quote]\r\n\r\nEn als ik nou eens met één teentje buiten het perkje ga, wat dan? (A)[/quote]\r\nTsja...... je kent me een beetje he? [img]http://images.fok.nl/s/swhip.gif[/img]
Link naar reactie
[quote=Modje][quote=nybble][quote=Modje][quote=reintje]\r\nModje kennende snapt ze de humor wel.....[/quote]\r\n\r\nJawel. Als jullie het een beetje binnen de perken houden (A)[/quote]\r\n\r\nEn als ik nou eens met één teentje buiten het perkje ga, wat dan? (A)[/quote]\r\nTsja...... je kent me een beetje he? [img]http://images.fok.nl/s/swhip.gif[/img][/quote]\r\n\r\n:-O\r\n\r\nBTW mag je ook een script maken, zodat ik iedere dag eerste ben, of is dat tegen de regels? (A)
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=Modje][quote=nybble][quote=Modje][quote=reintje]\r\nModje kennende snapt ze de humor wel.....[/quote]\r\n\r\nJawel. Als jullie het een beetje binnen de perken houden (A)[/quote]\r\n\r\nEn als ik nou eens met één teentje buiten het perkje ga, wat dan? (A)[/quote]\r\n\r\n\r\nTsja...... je kent me een beetje he? [img]http://images.fok.nl/s/swhip.gif[/img][/quote]\r\n\r\n:-O\r\n\r\nBTW mag je ook een script maken, zodat ik iedere dag eerste ben, of is dat tegen de regels? (A)[/quote]\r\n\r\nAls je zo kinderachtig wil zijn. :-P ;-) ;-) (proud)
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=redder_in_nood][quote=Modje][quote=nybble][quote=Modje][quote=reintje]\r\nModje kennende snapt ze de humor wel.....[/quote]\r\n\r\nJawel. Als jullie het een beetje binnen de perken houden (A)[/quote]\r\n\r\nEn als ik nou eens met één teentje buiten het perkje ga, wat dan? (A)[/quote]\r\n\r\nAls je zo kinderachtig wil zijn.\r\nTsja...... je kent me een beetje he? [img]http://images.fok.nl/s/swhip.gif[/img][/quote]\r\n\r\n:-O\r\n\r\nBTW mag je ook een script maken, zodat ik iedere dag eerste ben, of is dat tegen de regels? (A)[/quote] :-P ;-) ;-) (proud)[/quote]\r\nJa dus :-P\r\nZal even kijken of het lukt :-)
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]Dit is een test (dit gaat nu met een script :-D).[/quote]\r\n :-| (proud) :lol: :mrgreen: (liar) :-? :twisted: :roll: (F) (C) (B) :-) :-O :-P ;-) :-( :-S (cry) :-$ (H) :-@ (A) (6) :-# 8o| 8-| ^o) :-* +o( :^) *-) <;:o) 8-) |-) (Y) (N) ({) (}) :-[ (^) (L) (U) (K) (K) (G) (W) (P) (~) (@) (Bowwow) \r\n\r\nHet werkt :-)\r\n(Morgenochtend ben ik eerste :-))
Link naar reactie
\'k ben heel benieuwd :p, maar wil je dat a.u.b. niet automatisch altijd laten gebeuren? :p wordt het namelijk ook niet echt leuk.. dan is er niks meer aan :(\r\nGeef ons ook de kans :D, en geef ons ook zo\'n lennardesveld-script©. Zijn we allemaal als eerste om 0:00.. gezellig :D, staan er elke keer weer ruim 10 berichten om 0:00 die nergens op slaan :p
Link naar reactie
[quote=VMSW]\'k ben heel benieuwd :p, maar wil je dat a.u.b. niet automatisch altijd laten gebeuren? :p wordt het namelijk ook niet echt leuk.. dan is er niks meer aan :(\r\nGeef ons ook de kans :D, en geef ons ook zo\'n lennardesveld-script©. Zijn we allemaal als eerste om 0:00.. gezellig :D, staan er elke keer weer ruim 10 berichten om 0:00 die nergens op slaan :p[/quote]\r\n\r\nIs alleen één keer om te testen.\r\nScript wil ik wel vrijgeven morgenochtend. ;-)
Link naar reactie
[quote=VMSW]Waaaaa.. doe dat script dan in het bericht dat je automatisch neerzet :D.. is ook mogelijkheid.. maar ehmz.. misschien wel vals :p.. straks heb je een gek (a), hoewel, modje zou er wel wat aan doen, indien nodig..\r\nHiernaast kan ik het ook hoor; maar dan niet met een script, maar met een macro ofzo..[/quote] \r\n\r\nZal even kort uitleggen hoe het werkt:\r\nHet script logt in op dit forum met de gegevens die in het script staan.\r\nDus met gebruikersnaam redder_in_nood en het wachtwoord wat ik heb opgegeven.\r\nDan gaat hij naar deze pagina - waar je kan reageren - en vult het \"bericht-vak\" in. Dan \"klikt\" hij op OK en dan staat er een bericht.\r\nHet gaat dus niet via allemaal geheime dingen: Modje (en de andere forummers) kan nog gewoon zien wie dat bericht heeft gepost.\r\nDat scriptje kan dus niets meer dan wat jij en ik hier op het forum kunnen doen.\r\nDus een \"gek iemand\" heeft er niet veel aan.
Link naar reactie
Hah.. néé.. dat weet ik, dat verwachtte ik al dat ging gebeuren hoor, RIN, echt waar..\r\nDat lijkt trouwens verdacht veel op een macro :p, ikzelf doe het zelfde, maar dan met een macro, als ik dat wil.\r\nIk dacht dat je een script had, dus dat het op de achtergrond gebeurde, zodat je er niks van merkte, of er niks merkbaar was... (bij jou pc)\r\nBij jouw script + mijn macro, mag je even niks doen, omdat hij dan allerlei dingen doet, die je gewoon kan zien en kan beïnvloeden ;).. ik dacht dat jouw script werkte op de achtergrond, en dat alleen jouw bericht zichtbaar werd..\r\n\r\nen een \'gek iemand\' kán wel misbruiken, gewoon met zijn eigen naam.. ik bedoel; als ik dat doe, en dan constant zal posten.. dan zal modje me verwijderen, of in ieder geval zorgen dat ik dat niet meer kan doen.. dát bedoel ik met een \'gek\'
Link naar reactie
[quote=VMSW]Ik dacht dat je een script had, dus dat het op de achtergrond gebeurde, zodat je er niks van merkte, of er niks merkbaar was... (bij jou pc)\r\nBij jouw script + mijn macro, mag je even niks doen, omdat hij dan allerlei dingen doet, die je gewoon kan zien en kan beïnvloeden ;).. ik dacht dat jouw script werkte op de achtergrond, en dat alleen jouw bericht zichtbaar werd..[/quote]\r\nJe ziet ook niets als hij wordt uitgevoerd. Hij staat op mijn server, en vanacht om 0.00 uur wordt hij uitgevoerd, dus verschijnt er hier een berichtje van mij. :twisted:
Link naar reactie
Haha, nee, ok, je ziet niks, maar stel je voor; je kijkt naar het scherm (mits dat aanstaat :D), dán zie je denk ik wel dat venster verschijnen, en jouw wachtwoord intikken (in razend tempo dan..) etc. etc.. maar ik neem aan dat je het wel ziet gebeuren!!?\r\n\r\nNja :p, \'k spreek je verder wel op msn hierover.. \'k dnek dat ik wordt gezien als forum-kaper (A) :oops: :-$
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...