Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=reintje]Je bent een bofkont.... :lol:[/quote]\r\n\r\nDat wou ik ook al zeggen :lol: \r\n\r\nIk krijg wellicht ook een pentium 3 flaptop tot mijn beschikking :mrgreen: \r\n\r\nMijn ouders hebben een nieuwe laptop gekocht, pentium M 1.7Ghz 80GB 4200Rpm hdd (ja ik weet het, maar hij is toch wel erg snel wat me verbaasde) 1Gig ram, onboard videocrap maar dat hebben ze niet nodig.\r\n\r\nPerfect systeem.\r\n\r\nUren bezig geweest om die stomme draadloze troep werkend te krijgen, alles geprobeerd echt alles uren bezig geweest, bleek dat die standaard drivers brak waren, nieuwe drivers gedownload en alles werkt perfect :^) \r\n\r\nIntel 2200BG nogwat onboard Wlan.\r\n\r\nNjah het werkt (A) \r\n\r\nIk maak nu eerst even een ghost backup scheelt me weer tijd als er wat mee mis gaat..\r\n\r\nZo wel een leuk ding overigens :mrgreen:
Link naar reactie
[quote]\r\nVAn die computers is er een server, met een echte SCSI kaart.. TommelMOD schat hem in op ongeveer 250 euro \r\n[/quote]\r\nLeuk, misschien dat ie dat ook wel waard is, maar dat ga je er lang niet voor krijgen!\r\n\r\nIk heb ooit eens in een tweedehands winkel gewerkt daar hadden we een kleinpartijtje HP Surestore Dat 8 SCSI tapestreamers. Die zijn iets van 120 euro waard, wij verkochten ze voor 39.00, en die dingen raakten we nou niet echt gemakkelijk kwijt.\r\n\r\nEn btw, scsi is alweer een beetje verouderd, daar is sata voor in de plaats gekomen.
Link naar reactie
Ik zie de voorgaande smiley posten als humor. Goed begrepen en opgepakt door de anderen na mij.... Even uitleggen?.... Normaliter zeggen we 1e, 2e, 3e enz.... Nu zeggen we het met smileys... Navy staat verstelt en zegt al niks meer... :mrgreen: \r\n\r\nModje kennende snapt ze de humor wel.....\r\n\r\n[quote]\r\navatar\r\n \r\nvorige keer had modje anders ook de dweil er door heen gehaald...\r\n[/quote]\r\n\r\nAls ik me goed herinner was dat omdat hele posten waren gevuld met smileys.... Dat was ook wel een beetje erg veel, vind je niet?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...