Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Magic]http://www.soundandvision.be/rijbewijs/proefexamenB/test1.htm\r\n\r\n\r\nZouden jullie slagen als jullie weer examen moesten doen?[/quote]\r\n\r\nDrie fouten. Beetje een vreemde vraag, nummer negen:\r\n\r\n\"Waarin worden uitlaatgassen van een auto omgezet wanneer ze in contact komen met de zon?\"\r\n\r\nTen eerste vind ik dat niets te maken hebben met het hebben of halen van een rijbewijs (ik geloof niet dat je een gevaar op de weg bent als je dit niet weet). Ten tweede is de vraagstelling verkeerd. Die gassen komen écht niet in contact met de zon, tenzij je NASA zo ver krijgt dat ze een monster mee in een sonde lanceren ofzo.\r\n\r\nEn als je denkt dat ik op dat tweede punt weer eens zit te muggenziften, dat kan, maar ze zijn héél erg zorgvuldig met dat soort vragen. Ik weet nog wel dat mijn vader tijdens zijn theorie-examen (was destijds nog mondeling) de vraag kreeg hoelang een speelkabel mocht zijn.\r\nHij antwoordde dat dat ding twintig meter lang mocht zijn. Dat werd - dat was te verwachten - fout gerekend. Hij bracht daar tegenin dat hij de kabel een paar keer dubbel kon doen. Het gaat - en da\'s ook waar - niet om de lengte van de kabel, maar om de afstand tussen het slepende voertuig en het gesleepte voertuig. De vraag werd dus alsnog goed gerekend.\r\nTegenwoordig staat er in de examens ook altijd wat de maximale afstand tussen het slepende en het gesleepte voertuig mag zijn. Puur en alleen om dit soort grappen te voorkomen.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=JohnL][quote=Magic]http://www.soundandvision.be/rijbewijs/proefexamenB/test1.htm\r\n\r\n\r\nZouden jullie slagen als jullie weer examen moesten doen?[/quote]\r\n\r\nDrie fouten. Beetje een vreemde vraag, nummer negen:\r\n\r\n\"Waarin worden uitlaatgassen van een auto omgezet wanneer ze in contact komen met de zon?\"\r\n\r\nTen eerste vind ik dat niets te maken hebben met het hebben of halen van een rijbewijs (ik geloof niet dat je een gevaar op de weg bent als je dit niet weet). Ten tweede is de vraagstelling verkeerd. Die gassen komen écht niet in contact met de zon, tenzij je NASA zo ver krijgt dat ze een monster mee in een sonde lanceren ofzo.\r\n\r\nEn als je denkt dat ik op dat tweede punt weer eens zit te muggenziften, dat kan, maar ze zijn héél erg zorgvuldig met dat soort vragen. Ik weet nog wel dat mijn vader tijdens zijn theorie-examen (was destijds nog mondeling) de vraag kreeg hoelang een speelkabel mocht zijn.\r\nHij antwoordde dat dat ding twintig meter lang mocht zijn. Dat werd - dat was te verwachten - fout gerekend. Hij bracht daar tegenin dat hij de kabel een paar keer dubbel kon doen. Het gaat - en da\'s ook waar - niet om de lengte van de kabel, maar om de afstand tussen het slepende voertuig en het gesleepte voertuig. De vraag werd dus alsnog goed gerekend.\r\nTegenwoordig staat er in de examens ook altijd wat de maximale afstand tussen het slepende en het gesleepte voertuig mag zijn. Puur en alleen om dit soort grappen te voorkomen.[/quote]\r\n\r\nOp nummer één, energie zuinig rijden wordt veel belangrijker tegenwoordig, het is dus belangrijk dat alle automobilisten daar het nut van zien! \r\n\r\nOp nummer twee: het gaat hier niet over dat de gassen in de buurt van de zon komen, maar om de reactie die er optreedt, wanneerhet in aanraking komt met lucht onder invloed van de zon!
Link naar reactie
@elmo: ik heb ook geklikt uiteraard :p, is toch amper werk.. waarom niet.\r\n\r\n@everyone:\r\nMorgen krijg \'k m\'n \"Microsoft Fingerprint Reader\"!! :p, lijkt me een leuk ding.\r\nOf het goed werkt, en hoe \'t bevalt horen jullie nog wel.. \'k kan hem goedkoper krijgen via m\'n systeembeheerder op school. (die help ik soms, en heb daardoor contact met hem.. en nu gaat de school het ook kopen; KORTING).\r\nIk ben eigenlijk heel benieuwd of dat overal en goed werkt.\r\nIk las dat het bij vele website\'s (helaas wel bij IE) gewoon goed werkt..\r\nMaar ik zelf \'ben bang\' dat als je geen schone vinger hebt ofzo, dat het niet goed werkt... vandaar dat \'k heeeel erg benieuwd ben erna. Opzich wel heel leuk ding!\r\n\r\nover rijbewijs-website..\r\nIk had wel wat moeilijkere vragen verwacht bij die test.. de eerste beviel me al niet, dus ik probeerde hem niet.\r\nNu bijna iedereen hier het probeerde, deed ik het ook maar.\r\nTotaal 2 fout (die eerste, van dat diezel :S weet ik het, ik ben nog maar 15 ;)), en daarnaast die \'mag hij hier parkeren\'.. die vind \'k ook best vreemd.. mag je zomaar op een weg parkeren??\r\nTja, er staat geen kruis of halve streep, van \'niet parkeren\' of \'niet stoppen\', maar alsnog zou ik het heel vreemd vinden als iemand daar zou parkeren.\r\nNou ja, \'k ben trots op mezelf dat \'k maar 2 fout heb ;), en daarnaast valt me de test tegen in moeilijkheidsgraad...
Link naar reactie
:sad: :cry: :x :neutral: :evil: :-@ :-O :-| :-( 8o| ^o) (N) :-[ (W) :shock: \r\n(een groep emicoons zeggen meer dan 1000 woorden)\r\nach, \'t is toch wel grappig ;), en niemand die uberhaupt verder in m\'n computer probeert te komen, of erbij kan komen, die dit soort dingen weet/doet..\r\n\'k vind het meer een snelle manier, en m\'n broertje etc, komt er dan niet zo snel op, want je wilt niet weten hoe vaak/goed hij probeert mijn wachtwoorden etc. te achterhalen.\r\n\r\nEn mijn wachtwoorden zijn meestal niet makkelijk hoor :-O mijn vorige:\r\nPC9tyuisDSFPOfj2
Link naar reactie
Wachtwoorden en registratienummers (proud) .... \'k Heb daar een aparte map voor op mijn PC. Helaas, helaas.... onlangs alles kwijtgeraakt door een format.... maar.... met behulp van mijn PC goeroe :mrgreen: (hij is te bescheiden voor een vermelding hier denk ik....) die gegevens toch weer teruggevonden op de schijf....\r\nNu maar die gegevens even uitgedraaid en goed op geborgen (niet té goed hoop ik, want dan heb je weer een probleem..... :-| )
Link naar reactie
Echt belangrijke dingen kun je dus beter niet op je pc bewaren.\r\nEen simpele agenda of notitie boekje lijkt me veel slimmer.\r\nEn voor allerlij forums en andere flauwe kul gewoon dezelfde inlognaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken kan ook erg gemakkelijk zijn.\r\nAls je een hotmail adres of zo hebt ,stuur je een mailtje naar je zelf met je wachtwoorden enzo.\r\nKun je daar dus altijd je gegevens terug vinden (totdat je perongeluk ook dat mailtje weggooid natuurlijk)
Link naar reactie
[quote=reintje]Wachtwoorden en registratienummers (proud) .... \'k Heb daar een aparte map voor op mijn PC. Helaas, helaas.... onlangs alles kwijtgeraakt door een format.... maar.... met behulp van mijn PC goeroe :mrgreen: (hij is te bescheiden voor een vermelding hier denk ik....) die gegevens toch weer teruggevonden op de schijf....\r\nNu maar die gegevens even uitgedraaid en goed op geborgen (niet té goed hoop ik, want dan heb je weer een probleem..... :-| )[/quote]\r\n\r\n[img]http://www.minerva.unito.it/Humor/Vignette/CartoonPT/CTRL_ALT_DEL.jpg[/img]\r\n\r\nDenk dat ik wel weet wie je pc goeroe is :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=herbert]\r\nformeel is het 2-speedy-1\r\n\r\nSorry voor de wat late reactie \r\n :-$[/quote]ben ik niet mee eens\r\nals 1 rechtdoor gaat en niet naar links zoals in het plaatje\r\n1 heeft nergens last van (zijn rechterkant is afgesloten met de doorgaande weg)\r\n2 heeft last van 1 (rechts verkeer gaat voor)\r\nspeeedy heeft last van 2 (rechts verkeer gaat voor)\r\n\r\nkomt dus uit 1 , 2 , speedy (volgens theorie)\r\nnu kan speeedy met 1 tegelijk de kruizing over (dit is gelegenheids voorrang) hierna 2
Link naar reactie
Ehm.. de fingerprint reader is supeer :D\r\nHij werkt gewoon bij alle site\'s die ik tot nu toe heb geprobeert (hij vult je gebruikersnaam, wachtwoord en wat je maar wilt in.., herkent hij vanzelf)\r\nPerfect!! heel leuk om te hebben.. \'k ben er super blij mee ;)\r\nEn ook lekker snel op de pc inloggen, i.p.v. een moeilijk wachtwoord.\r\nik denk dat ik een moeilijk wachtwoord neem, zeer moeilijk, en dan voortaan met fingerprints werk, en \'t wachtwoord op een geheime plek (niet in pc ofzo) bewaar..\r\n\r\nReintje; lijkt me idd niet zo\'n slim idee.. als iemand je hacked ofzo, dan kunnen ze ook bij wachtwoorden. Daarom is het denk ik JUIST handig om dít niet digitaal te doen..
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=herbert]\r\nformeel is het 2-speedy-1\r\n\r\nSorry voor de wat late reactie \r\n :-$[/quote]ben ik niet mee eens\r\nals 1 rechtdoor gaat en niet naar links zoals in het plaatje\r\n1 heeft nergens last van (zijn rechterkant is afgesloten met de doorgaande weg)\r\n2 heeft last van 1 (rechts verkeer gaat voor)\r\nspeeedy heeft last van 2 (rechts verkeer gaat voor)\r\n\r\nkomt dus uit 1 , 2 , speedy (volgens theorie)\r\nnu kan speeedy met 1 tegelijk de kruizing over (dit is gelegenheids voorrang) hierna 2[/quote]\r\n\r\n\r\nStom van mij :-$ had even over het hoofd gezien dat vanuit het oogpunt van 2 1 van rechts komt.\r\nDan heb je gelijk sjouwer.
Link naar reactie
Met die fingerprintreader log ik tegenwoordig ook in bij CID. Gewoon m\'n vinger erop als ik ergens kan inloggen, en hij logt gelijk in, kost bijna geen tijd, is minder tijd dan het zelf intypen.\r\nWel een vreemd nadeel :p, nou, heel vreemd niet, maar je kan er ook windows mee opstarten (geen gebruikersnaam + wachtwoord kiezen/intypen).. maaar: het opstarten van m\'n computer is ineens echt duidelijk een stuk langer.. ongeveer 10 seconde langer wachten op het scherm om in te loggen (misschien nog wat meer..) da\'s wel vervelend, vooral omdat het bij mij meestal 50 seconde duurt (helemaaal opgestart en wel ;))
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...