Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=reintje][quote]van roken ..(én van léven..)...gaan we immers óók een keer / (één keer) \'de pijp uit\' ![/quote]\r\n\r\n :lol: Sinds een aantal jaren rook ik niet meer..., maar ik heb onlangs besloten dat áls ik 80 jaar word, ik weer ga beginnen. Dan maakt het wat mij betreft niks meer uit waarvan ik \'de pijp uit\' ga.....[/quote]\r\n\r\nJe bent al wat ouder en evarener, en \'weet veel meer van het leven\'.. oftewel; eigenlijk zou je het helemaal zelf kunnen en mogen beslissen :p (ik niet ;)), maar alsnog..\r\nIk denk dat jouw kinderen het toch leuk vinden om langer nog hun moeder te houden.. en niet dat deze vervroegd al dood gaat, aan roken bijvoorbeeld..\r\nTja; dat is mijn mening, en wat je doet, dat moet je zelf weten :p\r\nIk denk dat ik er ook niet mee begin... (nog nooit ook \'gewild\', en gedaan..)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Speeeedy]De reden waarom ik niet rook is veel simpeler dan het gezondheidsrisico: het stinkt!!\r\n\r\nANDERS zak je ff voor de **^%** (li) ##@*** derde keer voor je rij-examen (cry)[/quote]\r\n\r\nAi rot voor je! Wat ging er fout?\r\n\r\nZullen we doen wie t m het eerste heeft, die van mij is nog geen een saangevraagd en staat ook niet op de planning (a)
Link naar reactie
Nou, kijk, het zit zo:\r\n\r\nDe eerste keer was ook ook nog niet helemaal er klaar voor dus toen was het wel logisch en niet zo erg dat ik gezakt was\r\nDe tweede keer was ik suuuuuuuperzenuwachtig en had ik steeds een afwijking naar rechts (heb ik anders nooit) :-S , ik reed op een landweggetje 50 waar je 80 mocht en ik had een fietspad niet gezien\r\nVandaag, de derde keer, ging echt ALLES fout. Ik had vantevoren nog een uur les en toen ging het fantastich, die instructrice zei ook dat als ik zo zou blijven rijden zou ik makkelijk slagen. Maar het ging op het examen dus helemaal fout\r\n- keer geen voorrang genomen (was hele vage situatie)\r\n- niet besluitvaardig\r\n- motor afgeslagen :roll: (wou in de 2e versnelling optrekken........:-#) \r\n- werd afgetrapt op een VOLKOMEN belachelijke manier: stond in de file voor het stoplicht, kon een stukje vooruit, dus ik rij iets vooruit (nog geen 5 km/h, gewoon op de koppeling) wou ik net weer op de rem stappen, deed die klote examinator het!! sloeg echt nergens op! ^o) \r\n\r\nnouja, anyway, ik neem de rest van het jaar geen les meer, en dan voor mijn examen nog een paar keer, en van de instructrice moet ik aan de homeopatische rustgevende drankjes :roll: \r\nBen namelijk nooit zenuwachtig (ook niet bij tentamens ofzo) maar op de 1 of andere manier bij rij-examen wel *-)
Link naar reactie
[quote]De eerste keer was ook ook nog niet helemaal er klaar voor dus toen was het wel logisch en niet zo erg dat ik gezakt was [/quote]\r\n\r\nKon je dan misschien niet beter géén poging doen??\r\nZover ik weet is dat best duur..\r\n\r\nMisschien heb je al \'slecht\' idee over het examen, omdat je het al vaker \'mis\' hebt laten gaan, helaas. Vandaar dat je gelijk weer denkt \'hopelijk dit keer niet\' etc.. en \'k geloof dat het best wel normaal is (wel vaker gehoord :P).. helaas..\r\nHm.. neem die drankjesssss :D\r\nLet op: ze helpen soms NIET, omdat je er niet in gelooft..\r\nSoms moet je er gewoon in geloven, en dat is dan hetgeen waar het om gaat...
Link naar reactie
[quote=Speeeedy]Ben namelijk nooit zenuwachtig (ook niet bij tentamens ofzo) maar op de 1 of andere manier bij rij-examen wel [/quote]\r\nDaar moet je \"je kunnen meteen laten zien\" en dat is toch heel anders dan een tentamen die pas achteraf wordt bekeken.\r\nVolgende keer naar de dokter gaan voor een pilletje die de ergste angst wegneemt, maar niet suf maakt. (Y)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...