Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Zo hé.... wat een aardige reacties.... Dank!. Ik heb alle gemiste posten nog even gelezen hoor in Jullie Mening. Die PHP-cursus ga ik ook vast nog es doen....\r\n\r\nMensen - kinderen, wat een toestand zeg....\r\nHad ik eindelijk internet op het nieuwe adres, gaf ZoneAlarm aan dat er een nieuwe update beschikbaar was. Nu was die er al even en ik dacht dus dat ik um nu wel veilig kon installeren....: NOT! Gelijk geen verbinding meer en dus ZA er maar weer afgekieperd. Maar ook dat bood geen soelaas. Volgens @home (telefoon: mobiel : ping-ping) had ZA kennelijk iets veranderd in het register waardoor ik niet meer online kwam. Dan maar een Ghost terugzetten.... Nou daar kwam ik dus helemaal niet uit. Ghost stelde allerlei vragen waarop ik niet wist te antwoorden, dus een backup kon niet worden teruggezet. Dan maar opnieuw installeren.... (en let wel.... dat moet dan ook allemaal even tussen de toch al drukke bezigheden door..... ). Zoals jullie misschien nog weten waren mijn schijven C en D op nog onverklaarbare wijze omgewisseld. (C een schijf van 60 en D van 160 gig) D was mijn systeemschijf geworden en C mijn downloadschijf. Dat funktioneerde wel, maar nu ik een nieuwe installatie deed werd Windows op C gezet en zat ik dus met 2 x hetzelfde besturingssysteem.... Dat werkt dus ook van geen meter. Uiteindelijk heb ik ook mijn downloadschijf C helemaal leeggemaakt en C en D geformatteerd. En hiep-hiep-hoera hoe kan het.... Mijn C schijf was weer als vanouds de kleine schijf.\r\nAlles maar weer es opnieuw geinstalleerd en weer fris aan de slag.\r\n\r\nDe verhuizing was een klus... Dat zal ik dus never vrijwillig doen.... Gelukkig had ik hulp en mag dus niet klagen, maar doe het lekker wel. In het andere huis woonde ik 7 jaar en wat verzamelt een mens een spullen zeg. We zijn op zaterdag verhuisd en hadden goed weer, terwijl een groot deel van Ned. helemaal was ingesneeuwd. Eerst maar eens gezorgd met z\'n allen dat we op het nieuwe adres konden slapen, koken, wassen en douchen. In de week daarop hebben we de zolderspullen verhuisd en nu nog is het oude huis niet leeg. De vloerbedekking moet er nog uit en zelfs de vloerbedekking van de trap moet er af. Het huis wordt dan wel gesloopt.... volgens de milieuvoorschriften moet hout apart worden ingezameld.\r\nWe zijn nog niet helemaal lekker ingericht en dat zal ook nog wel even duren. Gelukkig gaan we er in huis en woonomgeving op vooruit. En... last but not least.... ik kan het net weer op. Dat heb ik erg gemist. \r\nZo nu nog even wat andere kost lezen en dan naar bed.\r\nTrusten allemaal en tot \"straks\".
Link naar reactie
:D dank.. en je had het wel leukgeschreven hoor ;)\r\nEn ehmz.. welke versie van norton Ghost heb je???\r\nIk heb zoiets namelijk ook een keer teruggezet (op raad van TommelMOD), en toen kreeg ik geen lastige vragen.. toen was het gewoon \"standaard\" terugzetten.\r\n\r\nWELKOM IN JE NIEUWE HUIS!!\r\nHopelijk kan je daar nog lang wonen, en bevalt het véél beter dan het oude huis.
Link naar reactie
Hi allemaal...\r\n@Lion: you make me blush... :-$ \r\n\r\n@Speeedy: het huis gaat vast nog leuk worden. De trap wordt een project apart en daar zal ik tzt foto\'s van laten zien....\r\n\r\n@VMSW: Ik heb Ghost 9.0. Het zal echt wel aan mijn eigen knulligheid liggen hoor dat terugzetten niet lukte....\r\nIk moet maar es op zoek naar een handleiding (ook voor wurksjops.nl (proud). Nu heb ik een backup gemaakt met XP... maar of ik daar wel zoveel vertrouwen in moet hebben....\r\nVoordeel van een nieuwe installatie is weer dat het nu allemaal weer goed en lekker werkt. \'k Heb weer systeemherstel bijv. en de schijven weten hun plek weer... :roll:
Link naar reactie
Thijs, In principe mee eens; \'natuurlijke\' salpeter (guano) was / ís al eeuwen een prima meststof. Chemici bedachten ammoniumNITRAAT als kunstmatige vervanger en dan kán het mis gaan..inderdaad \"Boem!\" (Toulouse). Desondanks heeft de boer er zákken vol van om economisch te produceren (en de groente heet \'gezond voor de consument\')...so what the heck ...van roken ..(én van léven..)...gaan we immers óók een keer / (één keer) \'de pijp uit\' !
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...