Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=jvanesch][quote]\r\nThijs schreef:\r\nduurt nog wel ff voordat we de ruim 11000 posts van t vorige forum hebben bijgehaald.\r\n\r\n\r\nWe zijn nog steeds bezig voor het Guinness Book of World Records..... \r\n\r\nDuzzzz..... DOORPOSTEN HIERO! \r\n\r\n \r\n[/quote]\r\n\r\n\r\nKomt in orde :shock:[/quote]\r\n\r\nOH! Had ik het tegen jou dan? :roll:
Link naar reactie
[quote=nybble][quote=jvanesch][quote]\r\nThijs schreef:\r\nduurt nog wel ff voordat we de ruim 11000 posts van t vorige forum hebben bijgehaald.\r\n\r\n\r\nWe zijn nog steeds bezig voor het Guinness Book of World Records..... \r\n\r\nDuzzzz..... DOORPOSTEN HIERO! \r\n\r\n \r\n[/quote]\r\n\r\n\r\nKomt in orde :shock:[/quote]\r\n\r\nOH! Had ik het tegen jou dan? :roll:[/quote]\r\n\r\nDoe niet zo onaardig joh ;-)
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin]Thijs, gefeliciteerd. Ik vind dat je gewoon je theorie in een keer kunt halen, alleen mensen die moeite hebben met leren, misschien 2 of 3 keer. Maar er zijn genoeg mensen die niet leren, of een dag of 2 van tevoren beginnen, en die zakken dan ja. En nog eens, en nog eens, en nog eens.\r\n\r\n[/quote]\r\n\r\nIk voldoe aardig aan je omschrijving, had in de zomer een beetje geleerd en op weg naar mn examen in de trein (a)\r\n\r\nbtw in mn hyve staat een verslag :P
Link naar reactie
[quote=Thijs][quote=nybble][quote=jvanesch][quote]\r\nThijs schreef:\r\nduurt nog wel ff voordat we de ruim 11000 posts van t vorige forum hebben bijgehaald.\r\n\r\n\r\nWe zijn nog steeds bezig voor het Guinness Book of World Records..... \r\n\r\nDuzzzz..... DOORPOSTEN HIERO! \r\n\r\n \r\n[/quote]\r\n\r\n\r\nKomt in orde :shock:[/quote]\r\n\r\nOH! Had ik het tegen jou dan? :roll:[/quote]\r\n\r\nDoe niet zo onaardig joh ;-)[/quote]\r\n\r\nWas gewoon een vraag hoor.... :-|
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=nybble][quote=Ultimate]http://oneslime.net/maze/\r\n\r\n\r\nVoor als je je verveelt.[/quote]\r\n\r\nTsja, nu verveel ik me, want ik kan \'m niet eens doen!\r\n\r\nMuis, pijltjestoetsen, wat? wat? wat?[/quote]\r\n\r\nJe moet eerst klikken op het doolhof en daarna met de pijltjestoetsen bewegen. (proud)[/quote]\r\n\r\nNu is ie gelukt (Y) Dank je wel. (C)
Link naar reactie
Hey rin dit vind jij vast wel interessant,\r\n\r\nIk heb op de hcc meegedaan aan een prijsvraag, er was een bak met stock heatsinks hoeveel zitten erin?\r\n\r\nIk had 55 het waren er 51 en ik heb nu gratis hosting gewonnen (Bowwow) \r\n\r\nBij [url]http://www.jronline.nl/[/url], Small Normal als het goed is , \r\n\r\nGratis hosting + domeinaam :-) \r\n\r\nToch maar eens wat aan webdesign gaan doen :lol:
Link naar reactie
[quote=VMSW]ehm.. hellolo; ik heb ook gewonnen.\r\nIk weet het niet zeker, heel misschien doen ze dat wel standaard :p\r\nWAnt ehm; ik had gegokt 90 whahahha :p (ze hadden het fout gelezen, moest 60 voorstellen :P)\r\n\r\nEn tóch krijg ik dat..[/quote]\r\n\r\nHaha lol da\'s mazzel :razz: \r\n\r\n[quote=Ultimate]Waarom krigj ik niets???? Ik had ook iets van 50 ingevuld[/quote]\r\n\r\nGeen idee, mischien mocht je er alleen boven zitten en niet eronder?
Link naar reactie
[quote=hellolo]Hey rin dit vind jij vast wel interessant,\r\n\r\nIk heb op de hcc meegedaan aan een prijsvraag, er was een bak met stock heatsinks hoeveel zitten erin?\r\n\r\nIk had 55 het waren er 51 en ik heb nu gratis hosting gewonnen (Bowwow) \r\n\r\nBij [url]http://www.jronline.nl/[/url], Small Normal als het goed is , \r\n\r\nGratis hosting + domeinaam :-) \r\n\r\nToch maar eens wat aan webdesign gaan doen :lol:[/quote]\r\n\r\n:-O\r\nGoed gedaan (Y) \r\n\r\n\r\nWebsites maken is best wel leuk, hoor. (A)\r\n\r\n(Als je nog een PHP cursus zoekt; [url=http://www.lennardesveld.com/download.php]hier[/url] kun je er een vinden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...