Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Wat hartstikke leuk! :d \r\nKnap gedaan hoor (Y) \r\n\r\n[quote=VMSW]En tenslotte toch echt Modje en Admin,\r\nDe eerste is ook echt als een goede vriendin,\r\nDoet de belangrijke zaken, en daarnaast is ze ook als een forummer,\r\nMet uiteraard ook wat humeur. (humeur > humor :$:$.. foutje..)\r\n[/quote]\r\n\r\nEn ik heb ook wel eens wat last van een humeur hoor (proud) :wink:
Link naar reactie
De Klaas en Piet zijn even weg en wonen weer in Spanje\r\ndat vinden winkeliers niet leuk; ze willen centjes van je !\r\nDus moeten we nou nodig aan de bomen en de ballen\r\nen wachten of de kerst-omzet een beetje gaat bevallen.\r\nDoe maar je best en koop je lám;met maling aan de prijzen\r\nik wacht wel tot die zakken (voor dat laatste zijn bewijzen!)\r\nik heb al alles wat ik wil en houd mijn munten bij me\r\nIntussen houd ik mijn gemak (en dit hoéft niet te rijmen)..
Link naar reactie
Dank Speedy!! voor je gedicht ;)\r\n5 pagina\'s op 14?? die van mij was bijna 5 in lettertype 14, en dát vond ik al suuuuper veel :p.. BTW; dat noem ik geen gedicht hoor :), dat is RIJM\r\n\r\n@modje (die het wss toch niet leest, maar ach); het spijt me van dat humeur, maar ik dacht niet na, en om een of andere reden had ik in mijn hoofd \"humor\", en toen ik dat woord zag rijmen, dacht ik dat.. ofzoiets (moeilijk te beschrijven).\r\nIk merk namelijk zeker soms wat humor in jouw berichten.\r\nEn humeur, nog niks van gemerkt, en dat wil ik graag zo houden :)\r\n\r\nWhaha.. ctrlaltdelete; succes!
Link naar reactie
[quote=VMSW]Dank Speedy!! voor je gedicht ;)\r\n@modje (die het wss toch niet leest, maar ach); het spijt me van dat humeur, maar ik dacht niet na, en om een of andere reden had ik in mijn hoofd \"humor\", en toen ik dat woord zag rijmen, dacht ik dat.. ofzoiets (moeilijk te beschrijven).\r\nIk merk namelijk zeker soms wat humor in jouw berichten.\r\nEn humeur, nog niks van gemerkt, en dat wil ik graag zo houden :)\r\n[/quote]\r\nGeeft helemaal niks dat je humeur zei. En dank je voor je compliment :-$ \r\nEn ik zal extreem mijn best blijven doen om mijn humeur te verbergen...
Link naar reactie
@ultimate; grap had ik wel gezien, en ik licht modje daar zeker over in (proud) \r\n\r\n@modje: DANK :)\r\n\r\n@hellolo/elmo: ja.. wil \'k ook wel weten :), zal vast wel handig zijn..\r\ntip: als je hem geeft, codeer hem dan ff, of stuur hem direct naar elmo/mij, want ehm; anders krijg je last van allerlei spam etc.. (door die irritante bots)\r\n\r\nU heeft 70 punten gescoord! \r\nConclusie: \r\n\r\nRedelijk, kan beter...(50 - 79) \r\nU bent redelijk beschaafd. Wel zit u nog iets te veel op uw geld en tijd, en wilt u nog wel eens onnodig de confrontatie aangaan. Ietsje meer zelfbeheersing graag.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...