Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Tjonge jonge, wat is een week snel om. Vanaf de week van de sneeuw/stroom/trein/verkeer/alles storing niet meer hier geweest. Waarom? Geen idee, te druk met mijn site, studie en misschien gewoon geen zin :-$ .\r\nIk ga nu maar weer eens slapen, en beloof jullie hier weer wat vaker te komen, want om nu 4 pagina\'s terug al die berichten te lezen, gaat me net iets te ver om deze tijd van de dag :-P .
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=benedykt]Volgens mij kan Martijn geen tijd en datum lezen :mrgreen:\r\n\r\nEagle_Erwin was de eerste, onder zijn post staat [i]Geplaatst: 05-12-2005 01:24[/i][/quote]\r\n\r\nVolgens mij ook (proud) \r\n\r\n@navy: Ik geloof niet meer in sinterklaas hoor :-# :-# :roll:[/quote]\r\nWel in de kerstman? :-P \r\nIk geloof in geen van tweeën. (proud)
Link naar reactie
[LINK] De Sinterklaas Bloopers\r\n[url]http://www.iets-anders.com/Afbeeldingen/Sinterklaas.wmv[/url]\r\nof via\r\n[url]http://variatee.vara.nl/variatee/playerpage.jsp?filmID=199669[/url]\r\n \r\n[LINK] Bekijk alle Sinterklaas intochten van de afgelopen jaren [url]http://www.omroep.nl/nps/sinterklaasjournaal/journaal_intocht.html[/url]\r\n \r\n[MP3/TEKST] Het Ajax Sinterklaas Gedicht [url]http://patrick.fm/nieuw/pivot/entry.php?id=1290[/url]\r\n\r\n[MP3] Liesje van Hans Teeuwen, dit keer met geluid\r\n[url]http://www.iets-anders.com/Afbeeldingen/Liesje.mp3[/url]\r\n\r\n[PLAATJE] Sinterklaas Kapoentje, maar dan anders [url]http://patrick.fm/nieuw/images/sint.gif[/url]\r\n\r\n[PRIJSVRAAG] Raad De Hulp Sinterklaas en win het Kicken Wordt Wakker Hoe Is T-Shirt!\r\n[url]http://patrick.fm/nieuw/pivot/entry.php?id=1299[/url] \r\n\r\n[MP3] Het Gedicht voor De Tokkies\r\n[url]http://www.kicken.com/audio/sinterklaastokkies.mp3[/url]\r\n\r\n\r\nTot slot nog wat Sinterklaas moppen, met dank aan Van Someren :)\r\n\r\nV: Wat is Sinterklaas met een lampje in zijn hand?\r\nA: Een schijnheilige \r\n\r\nTwee hoeren tegen elkaar: Wat vraag jij aan de sint?\r\nnou gewoon vijftig euro\r\n\r\nV: Hoe heet de boot van sinterklaas?\r\nA: De taaitanic\r\n\r\nV: Wat is de overeenkomst tussen Sinterklaas en Paul de Leeuw\r\nA: Ze komen ieder jaar aan\r\n\r\nSinterklaas wil graag van Elsje weten wat ze in haar schoentje wil.\r\nElsje vraagt Sint om de pil.\r\n\"Waarom de pil?\" vraagt de Goedheiligman.\r\n\"Ik heb nu al zes poppen en ik wil er niet meer.\"\r\n\r\nMarietje zit bij de Sint op schoot.\r\nDe goedheiligman vraagt wat Marietje graag wil hebben. \r\nMarietje antwoordt dat ze graag een beetje haar tussen haar benen wil hebben. \r\nSint: \"Een beetje haar? Is een baard ook goed?\"
Link naar reactie
Nog nooit heb ik geloofd in de kerstman.\r\nWel sinterklaas, tot m\'n 6de dacht ik..\r\n\r\nOeps, en inderdaad; ik ben stom geweest.\r\nIk had de website aan laten staan (van \'t forum), en de hele nacht stond hij zo.\r\nDe website venieuwd zich niet automatisch, dus ik zie dat er niks meer gepost is..\r\nIkke vrolijk; en dan nu zie ik dat ertussen al 2 nieuwe zijn geweest.. DOM\r\n\r\ntrouwens, die moppen; horen die niet in de topic \"humor\"?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...