Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Eagle_Erwin]Zo, het weekend is weer door midden :-P \r\nBedankt voor het bezoeken van mijn site, de vorm die hij nu heeft is waarschijnlijk niet wat het uiteindelijk moet worden: Dit is meer om er IETS op te zetten.\r\nHet fimpje Mine op de FTP had ik staan om iemand te laten zien, en er op laten staan uit luiheid. Als ik inlog onder mijn eigen naam heb ik volledige toegang tot alle mappen, zodat ik ook overal vandaan kan uploaden.\r\n\r\nWelterusten allemaal![/quote]\r\n\r\nWat heb ik gemist Eagle Erwin?
Link naar reactie
@reintje, tenminste, ik neem aan dat je \"mist\", hetgeen waarom hij dat zegt?\r\n\r\n[quote]Finally, mijn server draait weer! \r\nFTP: via [url]ftp://cobradestroyers.student.utwente.nl[/url] \r\nHTTP: via [url]http://cobradestroyers.student.utwente.nl[/url] \r\nVNC, Ventrilo, BWmeter (die ik op afstand kan uitlezen) \r\nEn in (mijn) testfase: UT GOTY server! Dus Hellolo, als je eens wilt spelen met een slechte tegenstander, probeer hem eens uit. Ik doe mee als je laat weten wanneer je het een keer probeert. [/quote]\r\n\r\n@Ultimate\r\nHm.. kijk even op die \"griep-website\" of er griep heerst :)\r\nSucces morgen op school (en voor anderen: op school/werk)
Link naar reactie
De openbare agenda van onze school, is té openbaar :D\r\n\r\nReden?\r\nIedereen kan dingen wijzigen en verwijderen en aanmaken.\r\nIkke vertel dat aan klasgenote, en die maakt daar gebruik van.\r\nGelijk zet zij haar verjaardag erin.. maar \'t probleem: nu zitten er al meer dan 5 verjaardagen van leerlingen, die dat grappig vinden.\r\nIk denk dat onze sysbeheerder daar NIET zo blij mee is..\r\n\r\nEigenlijk best stom foutje van de sysbeheerder om dát toe te staan.. zal toch vast wel wat met rechten te regelen zijn? Nja; nog even en veeeeeel verjaardagen etc. staan erin. Of één gek die het grappig vind om de agenda leeg te halen, en allles is eruit..
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Eagle_Erwin]Zo, het weekend is weer door midden :-P \r\nBedankt voor het bezoeken van mijn site, de vorm die hij nu heeft is waarschijnlijk niet wat het uiteindelijk moet worden: Dit is meer om er IETS op te zetten.\r\nHet fimpje Mine op de FTP had ik staan om iemand te laten zien, en er op laten staan uit luiheid. Als ik inlog onder mijn eigen naam heb ik volledige toegang tot alle mappen, zodat ik ook overal vandaan kan uploaden.\r\n\r\nWelterusten allemaal![/quote]\r\n\r\nWat heb ik gemist Eagle Erwin?[/quote]\r\nIk denk inderdaad dat VMSW je ale een antwoord gegeven heeft:\r\n[quote=VMSW]@reintje, tenminste, ik neem aan dat je \"mist\", hetgeen waarom hij dat zegt? \r\n\r\n[quote=Eagle_Erwin]Finally, mijn server draait weer! \r\nFTP: via [url]ftp://cobradestroyers.student.utwente.nl[/url] \r\nHTTP: via [url]http://cobradestroyers.student.utwente.nl[/url] \r\nVNC, Ventrilo, BWmeter (die ik op afstand kan uitlezen) \r\nEn in (mijn) testfase: UT GOTY server! Dus Hellolo, als je eens wilt spelen met een slechte tegenstander, probeer hem eens uit. Ik doe mee als je laat weten wanneer je het een keer probeert.\r\n[/quote][/quote]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...