Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=nybble]Het nieuws van gisteren vond ik wel heel erg: dat er een eend was gevoerd met een brandend rotje door een stelletje hangjongeren. De dierenbeulen.....\r\nArme beessie miste in één klap z\'n snaveltje en moest worden afgemaakt. :-S[/quote]\r\n\r\nhmm, als ik ze tegen kom laaat ik ze strijkers eeten, die dierenbeulen :-@ zulke lui zijn gewoon ziek. +o(
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Dát vind ik nou heel zielig, en vindt ik ook dat een echte straf moet krijgen.\r\nTja; zo\'n straf die je krijgt voor mensen-moord zal je nooit krijgen voor dieren, maar alsnog is het dat wel bijna waard. Diertjes zijn vaak weerloos, en beseffen ook niet wat er gaat gebeuren (in algemeen dan). Mensen kunnen vaak doen wat ze willen, wat heel vervelend is. Dieren voelen ook pijn, en dat is ook heel ernstig..\r\nVandaar dat ik ook ernstig tegen dieren\"pesten\" ben. Welke vorm dan ook hiervan.\r\n\r\n@Ultimate; ziet er goed uit.. vooral voor gamen is het misschien wel wat.\r\n\r\n@eagle; mooie FTP/HTTP plekken.. ziet er leuk uit :)\r\nTrouwens, dat filmpje \"mine\" > is dat jou, spelletje spelende?
Link naar reactie
[quote=elmo]Ik heb klein probleem :mrgreen: zie [url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=44760#post44760[/url] :-)[/quote]\r\n\r\nFAT32 onveilig? Hihihihihihihihi.... het ligt er gewoon aan wat je er mee doet. Ik heb FAT32 en er is nog steeds niets engs mee gebeurd. Wat een bull-shit!\r\n\r\nMaar goed...... Download Total Commander en kopieer ineens alle files naar de directory die je wilt.\r\nAan jou om TC te houden of niet.
Link naar reactie
Ik vind dat fat32 niet goed compatible is met windows xp. Probeer je een bestand van >2GB te kopieren naar een fat32 schijf, krijg je fout opgetreden, de schijf is vol terwijl je >20gb vrij hebt. Winodows zou dus eigelijk moetten zeggen: Het gebruikte filesystem ondersteund geen bestanden groter dan 2 GB. Converteer uw schijf naar het NTFS filesysteem.
Link naar reactie
Hiernaast kan je toch ook niet \"rechten\" hebben qua toegang bij FAT32?\r\nDat kan toch alleen bij NTFS? Of heb ik dat verkeerd onthouden..\r\n\r\nTrouwens, \'k heb een opdracht gekregen als vrijwilliger:\r\n\"maak een website voor het oude raadhuis van warmond\" (kunstgallerie)\r\nAangezien het een kunstgallerie is, is het uiterlijk natuurlijk heel belangrijk.\r\nHelaas heeft \"mijn werkgever\" (let op: ik ben vrijwilliger), géén idee van hoe het eruit moet gaan zien.\r\nOftewel: ik ben hard aan \'t bedenken, maar dat lukt nog niet zo; \'k ben beetje voorbeeldjes zoeken op internet.. maar \'k heb nog geen idee ;)\r\n\r\nEDIT: de kleuren zijn naar het warmondse wapen gekozen; geel, blauw en soms een beetje rood.\r\n\r\nAanvulling:\r\nNu ben ik bezig met het resolutieprobleem, aangezien ik wil dat mensen met andere resolutie\'s het nog steeds \"goed\" zien.\r\nAls je hier evaring mee hebt:\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=44811#post44811[/url]\r\nlet op: verplicht met publisher
Link naar reactie
@vmsw om zoveel mogelijk het nets te krijgen probeer dan de reselutie van 800 pixel breed aan te houden \r\nnog een 10 - 20 procent heeft namelijk een 15\" scherm\r\nde grotere schermen kan je door centreer commando zorgen dat het in het midden komt (hoe weet ik niet, daar ik niet veel websites bouw. en de mijne heb ik alleen de foto\'s en namen te veranderen)
Link naar reactie
@ VMSW: Bij die link krijg ik \"Het onderwerp of bericht dat je zoekt bestaat niet\"\r\n\r\n[quote=sjouwer]@vmsw om zoveel mogelijk het nets te krijgen probeer dan de reselutie van 800 pixel breed aan te houden \r\nnog een 10 - 20 procent heeft namelijk een 15\" scherm\r\nde grotere schermen kan je door centreer commando zorgen dat het in het midden komt (hoe weet ik niet, daar ik niet veel websites bouw. en de mijne heb ik alleen de foto\'s en namen te veranderen)[/quote]\r\n[code]\r\n\r\n\r\n
hier de tekst en plaatjes enzo
\r\n\r\n[/code]\r\n\r\nEn de mensen die een TFT scherm hebben, daarvan heeft ook weer een groot deel 15\".\r\nIk zou hem idd centreren zoals Sjouwer zegt.
Link naar reactie
Zo, het weekend is weer door midden :-P \r\nBedankt voor het bezoeken van mijn site, de vorm die hij nu heeft is waarschijnlijk niet wat het uiteindelijk moet worden: Dit is meer om er IETS op te zetten.\r\nHet fimpje Mine op de FTP had ik staan om iemand te laten zien, en er op laten staan uit luiheid. Als ik inlog onder mijn eigen naam heb ik volledige toegang tot alle mappen, zodat ik ook overal vandaan kan uploaden.\r\n\r\nWelterusten allemaal!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...