Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=redder_in_nood][quote=Animal]VMSW heeft waarschijnlijk de gulden tijd niet mee gemaakt ,,en kent ook heel dat tv prg niet.[/quote]\r\n\r\nDan moet hij maximaal 3 jaar zijn :-P[/quote]\r\n\r\nNee.. dat ben \'k niet haha ;)\r\nAnimal vind blijkbaar van wel.... ieder z\'n mening\r\nTrouwens, \'k dacht even niet zo na.. excusez-moi\r\n\r\nPff.. \'t kost veel, dat weet \'k\r\nJe wilt neem ik aan een rechtzaak beginnen?\r\nIk denk dat een advocatenkantoor ofzo je best wel kan inlichten over dat soort dingen (gratis waarschijnlijk)
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]Weet iemand trouwens hoe duur het (gemiddeld) is als je een rechtzaak verliest? (serieus bedoeld)[/quote]\r\n\r\nIk ken de exacte regels niet, maar soms kun je ook een advocaat van onvermogen nemen. Plat gezegd: Je hebt geen geld te makken, maar je wilt wel je recht halen. Advocaten zijn verplicht een aantal van dit soort zaken aan te nemen, dus je hebt ook recht op een hele goeie...... (tenzij die goeie al veel van dit soort zaken heeft). Je hebt dan een kleine eigen bijdrage (iets in de buurt van € 100,--) . Je loopt gewoon een goed advocatenkantoor binnen en je laat je voorlichten. Kost niks....\r\n\r\n\r\n@benedykt.... Had jullie moeder jullie gezin opgegeven? Ze wou wellicht wat meer waardering van jullie voor haar :mrgreen:
Link naar reactie
[quote]Foto\'tje van mijn computer voor de liefhebber Glimlach\r\n\r\n[url]http://www.flurl.com/uploaded/Totaaloverzicht_6079.html[/url][/quote] Grote Klasse, mooi afgewerkt, netjes\r\n\r\n[quote]Deze komt ter vervanging van mijn processorkoeler, (Die grote met koperen dingen )\r\n\r\n[url]http://legionhardware.com/Pics/Thermaltake_Big_Typhoon/Image_00.jpg[/url]\r\n\r\nMr. Green\r\n\r\n[url]http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/small/pic12.jpg[/url][/quote]\r\nAbsoluut goede keuze.\r\nZeer goede warmte afvoer en ook nog\'ns superstil.
Link naar reactie
Hehe, morgen kan ik een nieuw moederbord ophalen, dus volgende week draait mijn server weer. Heb nog wel even een vraagje hierover:\r\n\r\nIk gebruik dus een PIII 550 MHz met een FSB van 100MHz. Daar heb ik 3 geheugenmodules bij van 133MHz. Is het mogelijk het geheugen op die snelheid te laten draaien, of draait het ook op 100MHz omdat de FSB die snelheid heeft? Of heeft het niets met die combi te maken, maar gewoon met het moederbord zelf?
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=redder_in_nood]Weet iemand trouwens hoe duur het (gemiddeld) is als je een rechtzaak verliest? (serieus bedoeld)[/quote]\r\n\r\nIk ken de exacte regels niet, maar soms kun je ook een advocaat van onvermogen nemen. Plat gezegd: Je hebt geen geld te makken, maar je wilt wel je recht halen. Advocaten zijn verplicht een aantal van dit soort zaken aan te nemen, dus je hebt ook recht op een hele goeie...... (tenzij die goeie al veel van dit soort zaken heeft). Je hebt dan een kleine eigen bijdrage (iets in de buurt van € 100,--) . Je loopt gewoon een goed advocatenkantoor binnen en je laat je voorlichten. Kost niks....[/quote]\r\n\r\nOke.\r\nTnx (F)\r\n\r\n@ Bendekyt: Ik heb medelijken met je :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin]Hehe, morgen kan ik een nieuw moederbord ophalen, dus volgende week draait mijn server weer. Heb nog wel even een vraagje hierover:\r\n\r\nIk gebruik dus een PIII 550 MHz met een FSB van 100MHz. Daar heb ik 3 geheugenmodules bij van 133MHz. Is het mogelijk het geheugen op die snelheid te laten draaien, of draait het ook op 100MHz omdat de FSB die snelheid heeft? Of heeft het niets met die combi te maken, maar gewoon met het moederbord zelf?[/quote]\r\nHet geheugen zal op 100MHz draaien.
Link naar reactie
[quote=Badboy4life][quote]Foto\'tje van mijn computer voor de liefhebber Glimlach\r\n\r\n[url]http://www.flurl.com/uploaded/Totaaloverzicht_6079.html[/url][/quote] Grote Klasse, mooi afgewerkt, netjes\r\n\r\n[quote]Deze komt ter vervanging van mijn processorkoeler, (Die grote met koperen dingen )\r\n\r\n[url]http://legionhardware.com/Pics/Thermaltake_Big_Typhoon/Image_00.jpg[/url]\r\n\r\nMr. Green\r\n\r\n[url]http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/small/pic12.jpg[/url][/quote]\r\nAbsoluut goede keuze.\r\nZeer goede warmte afvoer en ook nog\'ns superstil.[/quote]\r\n\r\nDank je, modulaire voeding het was niet zo heel moeilijk :mrgreen: \r\n\r\nBeste processorkoeler van het moment volgens de stilte freaks, de overclockers zijn het hier ook mee eens :-) \r\n\r\nErg lage temps terwijl je de fan amper hoort :-) \r\n\r\nGa hem op de hcc halen :-) \r\n\r\n[quote=Animal]Nee hoor ,maar toevallig wat tijd om deze onzin allemaal te lezen ,en dan is reageren ook wel gemakkelijk he. ;-)[/quote]\r\n\r\nOke ieder zijn eigen mening he maar je kwam een beetje boos over door al die !!!!! uitroeptekens !!! :razz: \r\n ;-)
Link naar reactie
[quote=reintje]@benedykt.... Had jullie moeder jullie gezin opgegeven? Ze wou wellicht wat meer waardering van jullie voor haar :mrgreen:[/quote]\r\nDie waardering was er al hoor, maak je maar geen zorgen ;)\r\n\r\n\r\nM\'n broertje had ooit meegedaan aan de Achmea Kennisquiz. Vanaf toen stonden wij dus inschreven bij Endemol. Blijkbaar kregen sommigen uit die database een mailtje met een uitnodiging, waaronder wij. We (als in mijn ouders, ik en mijn broertje) zijn er dus op ingegaan, en zodoende kregen we een week later een meneer met een kleine handycam voor de deur om ons eens even te screenen. \r\n\r\nNou alles is goed gegaan, en we werden geselecteerd. \r\n\r\nOp 28 augustus (2004) stond er plotsklaps een complete cameraploeg voor de deur, inclusief geluidsman, regisseur en iemand van de redactie (Diezelfde kerel die ons gescreent heeft). \r\n\r\nTsja en zodoende hebben wij alles over ons heen laten komen, en afgelopen 17 maart was onze uitzending (ik heb hem in DVD kwaliteit op de computer staan, liefhebbers? (proud))\r\n\r\nHet is dus alweer dik een jaar geleden dat alles gebeurde, maar ja, zo\'n ervaring vergeet je natuurlijk nooit! :-D
Link naar reactie
Als jij mij uitlegt hoe, wil ik dat best wel proberen ;-)\r\n\r\nEn ik moet eerst nog wat knip en plakwerk verrichten, reclame kan er wel tussenuit, en ik heb hem 10 minuten van te voren aangezet, en 5 minuten door laten lopen. Het zijn op het moment 3 stukjes van 600 Mb en 1 van 256 Mb, daar kan ik anders ook wel 1 geheel van maken :-) Dat zit zo, SmartTV heeft hem automatisch in stukjes van 600 Mb geknipt toen ik hem met de TV-kaart opnam. En nee, ik knip er verder geen enkele scène uit, ik laat het programma verder helemaal heel (A)
Link naar reactie
[quote=benedykt]Als jij mij uitlegt hoe, wil ik dat best wel proberen ;-)\r\n\r\nEn ik moet eerst nog wat knip en plakwerk verrichten, reclame kan er wel tussenuit, en ik heb hem 10 minuten van te voren aangezet, en 5 minuten door laten lopen. Het zijn op het moment 3 stukjes van 600 Mb en 1 van 256 Mb, daar kan ik anders ook wel 1 geheel van maken :-) Dat zit zo, SmartTV heeft hem automatisch in stukjes van 600 Mb geknipt toen ik hem met de TV-kaart opnam. En nee, ik knip er verder geen enkele scène uit, ik laat het programma verder helemaal heel (A)[/quote] Maak er maar een Divxje van en gooi m maar op usenet ofzo. Hellolo legt wel uit... :P (tog? :D )
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes][quote=benedykt]Als jij mij uitlegt hoe, wil ik dat best wel proberen ;-)\r\n\r\nEn ik moet eerst nog wat knip en plakwerk verrichten, reclame kan er wel tussenuit, en ik heb hem 10 minuten van te voren aangezet, en 5 minuten door laten lopen. Het zijn op het moment 3 stukjes van 600 Mb en 1 van 256 Mb, daar kan ik anders ook wel 1 geheel van maken :-) Dat zit zo, SmartTV heeft hem automatisch in stukjes van 600 Mb geknipt toen ik hem met de TV-kaart opnam. En nee, ik knip er verder geen enkele scène uit, ik laat het programma verder helemaal heel (A)[/quote] Maak er maar een Divxje van en gooi m maar op usenet ofzo. Hellolo legt wel uit... :P (tog? :D )[/quote]\r\n\r\nUsenet, daar kan toch niet iedereen bij, moet je toch speciaal voor aangemeld zijn ofzo?
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]Hellolo legt wel uit... :P (tog? :D )[/quote]\r\n\r\n :-$ \r\n\r\nIk voel me vereerd :mrgreen: \r\n\r\nMaar ik leech, nooit echt veel spul gehad om te uploaden, maar ik kan benedict wel verwijzen naar [url]www.binaries4all.nl[/url] :mrgreen: \r\n\r\n[quote=redder_in_nood]\r\nUsenet, daar kan toch niet iedereen bij, moet je toch speciaal voor aangemeld zijn ofzo?[/quote]\r\n\r\nHeb een tijd geleden een handleiding gemaakt, als je zin hebt om je in usenet te verdiepen,\r\n\r\n[url=http://www.softcity.nl/showpost.php?p=52422&postcount=1]Clicque[/url]
Link naar reactie
Aarg ik voel me zo erg nu :-( \r\n\r\nHeb een keelontstekingsvirus (mooi voor scrabble :razz:)\r\n\r\nIs nu al 5 weken zo, heb nu antibiothica gekregen, maar elke keer als ik dat ineem voel ik me verschrikkelijk.\r\n\r\nIk zie momenteel 1.5 Monitor voor me :-S \r\n\r\nMisselijk koppijn aargh :-S\r\n\r\nEn ja ik weet dat mijn bericht vol met typos staat :razz:
Link naar reactie
[quote=hellolo]Aarg ik voel me zo erg nu :-( \r\n\r\nHeb een keelontstekingsvirus (mooi voor scrabble :razz:)\r\n\r\nIs nu al 5 weken zo, heb nu antibiothica gekregen, maar elke keer als ik dat ineem voel ik me verschrikkelijk.\r\n\r\nIk zie momenteel 1.5 Monitor voor me :-S \r\n\r\nMisselijk koppijn aargh :-S\r\n\r\nEn ja ik weet dat mijn bericht vol met typos staat :razz:[/quote]\r\n\r\nMeld je aan bij de grote griepmeting.\r\nWord jij ook een stipje op de kaart. :roll:\r\n\r\n[url]http://www.degrotegriepmeting.nl/public/[/url]
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]\r\n\r\n:-O Kom je op TV?[/quote]ben vaak genoeg reeds geweest\r\n\r\neen keer bij tineke van nooij, zelfs beeld vullend op tv (mijn haar aan de boven kant en mijn kin aan de onderkant\r\neen paar keer bij eo met het holland koor\r\neen paar keer bij de sponsorbingo (ook achter de desk een keer gestaan)\r\nbij de tv toppers van de ncrv een paar keer\r\nmet een nieuwjaars concert van het kerkebosch koor bij de ncrv\r\n\r\neen aardige staat van op tv dacht ik zo
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...