Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Petertjevanes]Weet iemand nog een gratis webhost met MySQL en PHP ondersteuning?[/quote]\r\n\r\n[url]www.downfire.com[/url] ?\r\nVoordelen: Gratis, zonder reclame, PHP ondersteuning, MySQL ondersteuning. Gebruikte ik \"vroeger\" ook.\r\nNadelen: Je site moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, en je moet één keer in de maand (minimaal) inloggen op je account.\r\n\r\n\r\nGoede morgen allemaal!
Link naar reactie
[quote=hellolo]\r\n[quote=benedykt][quote=VMSW]Wát? Heb jij meegedaan met jouw vrouw, mijn vrouw??\r\nHad dat gezegd!! :D[/quote]\r\n\r\nIk heb nog wel een shot van het moment dat ik even helemaal gek van dat mens werd (proud)\r\n\r\n[url=http://www.kwentje.nl/benedykt/middelvinger.JPG]*KLIK*[/url] \r\n(ik ben diegene vlakbij de deurpost)[/quote]\r\n\r\nLol whaha :razz:\r\n\r\nKan me voorstellen dat het vreselijk moet zijn :-S[/quote]\r\nDat mens leefde volledig in haar eigen wereld :-| Alles was op haar manier perfect, alles dat wij deden was fout en stom. Ze had constant commentaar op mij en m\'n broertje, oa. dat we niet gezond ontbijten, en dat wij contactgestoord waren. Ik had echt even zoiets van \"Nou jaa zeg :-|\" Ook zat ze steeds weer te zeiken over dat wij helemaal niets in het huishouden zouden doen. Nou zelfs deed ze ook geen flikker, sterker nog, ik moest haar zelfs voordoen hoe ze hondenstront op moest ruimen (dat is normaal mijn moeders taak, en het was nog in het begin van de week).\r\n\r\nNatuurlijk hebben ik en mijn broertje wel vrienden, alleen die wisten dat er opnames waren, en die zijn om de een of andere reden schijtsbenauwd voor een camera. Maar dat kon er bij haar absoluut niet in :-S\r\n\r\nOok zat ik volgens haar veelste veel achter de computer. Hoi het is mijn grootste hobby! Ik heb uiteraard nog wel andere hobbies, maar die laten ze uiteraard niet zien. Ze (Endemol) schilderden ons af als een contactgestoord, asociaal, computerverslaafd gezin. \r\n\r\nNou toen kwam het, toen kwam zij aan de macht. Een van de eerste regels die er kwamen was dat wij computerminuten moesten verdienen, en dit kon maximaal tot 2 uur oplopen. \r\n\r\nOok moesten we per sé naar een fitness centrum. Nou was dat niet zo\'n probleem, maar echt prettig vind ik dat soort dingen niet.\r\n\r\nEn het allergrappigste was dat zij zelf helemaal geen enkele regel verzonnen heeft. Dat kon ze niet, vertelde ze. Dus dat heeft de redactie van Endemol gedaan. Nou prima regels hoor (Y) :-S\r\n\r\n\r\nWaar ik me uiteindelijk misschien nog wel het meeste aan ergerde was Endemol die al het positieve eruit geknipt heeft. Ik kwam namelijk elke avond gewoon beneden, we hebben gewoon gezellig een bordspel gedaan, we hebben met het gezin een uitstapje gemaakt naar de Zeehondencrash van pieterburen, we zijn uit eten geweest, we hebben het ook gewoon gezellig gehad. Waar de camera gewoon bij was. \r\n\r\nEn na afloop moest ze keihard janken omdat \"ze het zo verschrikkelijk heeft gehad\". Nah lompe aanstelster :-S
Link naar reactie
Tja; nadeel.. ze willen dat de kijkcijfers goed zijn, dus willen ze iets bereiken.\r\nDit maal d.m.v. jullie negatief uit te beelden, helaas..\r\n\r\n\r\nHaha.. m\'n vader is ook een keer op TV geweest (geloof 2 jaartjes geleden ofzo)\r\nToen was in Limburg een bandeniets afgebrand, en hij moest iets gaan vertellen over dat het onveilig is etc. (hij zit in banden-branche VACO/SVOB, soort van bovag, maar dan alleen voor banden/wielen enz.)\r\nEhm.. nu ik toch over vaco praat; [url]www.vaco.nl[/url] > vinden jullie het ook niet vreemd; de intro = flash, en daarna is \'t gewoon een website.. (of ligt \'t aan mij.)\r\n\r\nHaha.. best grappig om m\'n vader er te zien, en je ziet dat hij zenuwachtig is, want hij kreeg de vragen ook pas zodra hij op \'t journaal kwam.. soort van live.\r\n\r\n[quote]Welk normaal mens wil er nu aan zo\'n prg mee doen. \r\nHet zijn allemaal aanstellers ,of ze nu janken ,of niet !!! [/quote]\r\n\r\nBen ik mee eens, maar niet zo \"sterk\" als jij het zegt ;)..
Link naar reactie
[quote=Animal]Welk normaal mens wil er nu aan zo\'n prg mee doen.\r\nHet zijn allemaal aanstellers ,of ze nu janken ,of niet !!![/quote]\r\n\r\n[quote=Animal]VMSW heeft waarschijnlijk de gulden tijd niet mee gemaakt ,,en kent ook heel dat tv prg niet.[/quote]\r\n\r\n[quote=Animal]Jaren geleden staat er ,,dus dat was ook jaren geleden op tv !!!!![/quote]\r\n\r\nMet het verkeerde been uit je bed gestapt vanmorgen Animal?\r\n\r\n[quote=benedykt]\r\nDat mens leefde volledig in haar eigen wereld :-| Alles was op haar manier perfect, alles dat wij deden was fout en stom. Ze had constant commentaar op mij en m\'n broertje, oa. dat we niet gezond ontbijten, en dat wij contactgestoord waren. Ik had echt even zoiets van \"Nou jaa zeg :-|\" Ook zat ze steeds weer te zeiken over dat wij helemaal niets in het huishouden zouden doen. Nou zelfs deed ze ook geen flikker, sterker nog, ik moest haar zelfs voordoen hoe ze hondenstront op moest ruimen (dat is normaal mijn moeders taak, en het was nog in het begin van de week).\r\n\r\nNatuurlijk hebben ik en mijn broertje wel vrienden, alleen die wisten dat er opnames waren, en die zijn om de een of andere reden schijtsbenauwd voor een camera. Maar dat kon er bij haar absoluut niet in :-S\r\n\r\nOok zat ik volgens haar veelste veel achter de computer. Hoi het is mijn grootste hobby! Ik heb uiteraard nog wel andere hobbies, maar die laten ze uiteraard niet zien. Ze (Endemol) schilderden ons af als een contactgestoord, asociaal, computerverslaafd gezin. \r\n\r\nNou toen kwam het, toen kwam zij aan de macht. Een van de eerste regels die er kwamen was dat wij computerminuten moesten verdienen, en dit kon maximaal tot 2 uur oplopen. \r\n\r\nOok moesten we per sé naar een fitness centrum. Nou was dat niet zo\'n probleem, maar echt prettig vind ik dat soort dingen niet.\r\n\r\nEn het allergrappigste was dat zij zelf helemaal geen enkele regel verzonnen heeft. Dat kon ze niet, vertelde ze. Dus dat heeft de redactie van Endemol gedaan. Nou prima regels hoor (Y) :-S\r\n\r\n\r\nWaar ik me uiteindelijk misschien nog wel het meeste aan ergerde was Endemol die al het positieve eruit geknipt heeft. Ik kwam namelijk elke avond gewoon beneden, we hebben gewoon gezellig een bordspel gedaan, we hebben met het gezin een uitstapje gemaakt naar de Zeehondencrash van pieterburen, we zijn uit eten geweest, we hebben het ook gewoon gezellig gehad. Waar de camera gewoon bij was. \r\n\r\nEn na afloop moest ze keihard janken omdat \"ze het zo verschrikkelijk heeft gehad\". Nah lompe aanstelster :-S[/quote]\r\n\r\nGrr :razz:\r\n\r\nIk blij dat ik nooit aan zo\'n programma mee zou doen :lol: \r\n\r\nLaat me even commanderen door zo\'n gek mens die ik amper ken, moet niet gekker worden :-P
Link naar reactie
Mooie tijd gehad benedykt :mrgreen: :mrgreen: \r\n\r\nWij stonden 2 jr geleden groot in de Trouw en op hart van nederland en in Ook dat nog :-P .\r\n\r\nEr was asbest gevonden bij ons in de wijk (ook onze achtertuin :-O ). Het is een nieuwbouwwijk (De hogenkamp, als het je wat zegt) dus zoiets verwacht je niet. Misschien hebben jullie het wel gezien. Was een paar keer uitgebreid op TV. Bij ons in Goor is volgens mij de helft bezaait met asbest dus voor de meeste goorenaren niet veel nieuws (proud) . Maar de media kwamem als sprinkhanen aanvliegen :-P .
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...