Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=reintje][quote=nybble]@Eagle: slaap nog maar even zacht :lol: \r\nMisschien is erop Marktplaats.nl wel een leuk mobo\'tje in de aanbieding?\r\n\r\n@Reintje: mis je niet een of andere codec?[/quote]\r\n\r\nKan ik me niet voorstellen... heb het K.Lite codecpack[/quote]\r\n\r\nHeb je laatst niet een heleboel gewijzigd / veranderd / verwijderd? Dan kan het zijn dat je een aantal codecs mist.
Link naar reactie
Gisteravond naar het feest van 40 jaar bzn geweest, gaan ze niet zingen (cry) .\r\nvele anderen zongen de hits van hun.\r\nwoensdag avond wordt het uitgezonden.\r\n\r\nwat me wel opviel is dat de speciaal genodigden als houten klazen op hun stoel bleven (ook nog eens prominent vooraan)\r\n\r\nen het gewone puibliek (achteraan) zich zat uit te hossen op de muziek
Link naar reactie
Gister nog een leuke discussie in de klas...\r\n\r\n...we hadden wiskunde van onze docent wiskunde/natuurkunde/informatica en hij ging ons even uitleggen waar excel vandaan kwam.\r\n\r\n\"... en toen kocht Bill Gates het en net zoals met windows ontstonden toen de problemen. Net als Windowslonghorn, de release is al weer uitgesteld tot april 2006\"\r\n\r\nIk: \"uhm meneer, het is geen Winsdows Longhorn, het heet windows vista\"\r\n\"ohw, ohw ok, ou ja in iedergeval duurt t nog een tijd en dan is pas de alfa versie uit dus voordat de beta uit is...\"\r\n\"uhm meneer de beta versie komt altijd eerst uit en daarna pas de alfa versie en de beta versie is al uit\"\r\n\"nee toch, alfa versie komt toch eerst en die komt voorlopig niet\"\r\n\"nee hoor meneer de beta komt eerst uit en die is er al\"\r\n\"ohw ohw, nou ja\"\r\n :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=VMSW]Mss een verkeerde instelling..\r\n\r\nEDIT (19:48)\r\nM\'n ava is weer terugveranderd (vergeten te doen net..)\r\nhaha.. of vonden jullie de nieuwe leuker ;)[/quote]\r\n\r\nJa, vooral dat meisje... (liar) (liar) (liar) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nBen je d\'r nu aan \'t beledigen? ;-) \r\n\r\n[quote]btj jong alleen (liar) [/quote]\r\nen jij ook al.. :P.. valt trouwens wel mee ;)\r\nTrouwens, voor jóú wel ja....\r\n\r\n[quote]Alpha->Beta->Final Toch?[/quote]\r\nAlfa, bèta, gamma :D.. (als je winkel gammel bedoeld, NIET DIE :P)\r\nIk denk dat de alfa het resultaat is..
Link naar reactie
[quote=Thijs][quote=hellolo]Eum de alpha versie komt toch ook als eerst uit ^o) \r\n\r\nAlpha->Beta->Final Toch?[/quote]\r\n\r\nvolgens mij beta-> alfa=final[/quote]\r\nTHIJSSSSSSSS... IKKE ZEI DAT OP MSN.. en jij zet het hier \r\n\r\nVoor iedereen: dat is mijn idee :D\r\n\r\n[url]http://zdnet.be/news.cfm?id=22742[/url]\r\n\r\nEDIT: dank Thijs, dat \'k toch de eer krijg haha :), (voor duidelijkheid; Thijs stal mijn idee, en dus ik zeg dat in dit bericht, en hij veranderde weer het oude bericht van hem)
Link naar reactie
[quote=VMSW][quote=Thijs][quote=hellolo]Eum de alpha versie komt toch ook als eerst uit ^o) \r\n\r\nAlpha->Beta->Final Toch?[/quote]\r\n\r\nvolgens mij beta-> alfa=final[/quote]\r\nTHIJSSSSSSSS... IKKE ZEI DAT OP MSN.. en jij zet het hier \r\n\r\nVoor iedereen: dat is mijn idee :D\r\n\r\n[url]http://zdnet.be/news.cfm?id=22742[/url]\r\n\r\nEDIT: dank Thijs, dat \'k toch de eer krijg haha :), (voor duidelijkheid; Thijs stal mijn idee, en dus ik zeg dat in dit bericht, en hij veranderde weer het oude bericht van hem)[/quote]\r\n\r\n ^o) jaja zoiets ja, nou ga je ook nog de nobel prijs opeisen?
Link naar reactie
Ik snap de discussie niet helemaal meer, wel kan ik zeggen dat de Alfa eerst komt, en dan pas de Beta. Abonnees van Computeridee kunnen nummer 22 van dit jaar erbij pakken, Blz. 25. Alfa is de alleereerste versie, daarna komen 2 betaversies. Verder nog wat RC\'s (Release Candidates) en dan de echte versie.\r\n\r\nTrouwens net het eerste cijfer uit de toetsweek binnen: een 5 (cry) \r\nWel \'toevallig\' trouwens: 2 leraren hebben nagekeken. Waar de eerste leraar bij mijn weten zeker 5 voldoendes heeft uitgedeeld, heeft de andere leraar (mijne) maar 1 voldoende uitgedeeld, en 5 onvoldoendes. Natuurlijk hebben ze meer cijfers gegeven, maar die ken ik niet. Maar ik voel dat hier nog een staartje aan zit...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...