Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Haha.. Richt.. illegale site? :-) (A) \r\nSchandalig.. Vertel het ons :lol: \r\nWant nu denken we dat je een geheime indentiteit hebt, en een geheime missie moet uitvoeren.... voor wie dat ook mag zijn....\r\n\r\nNou, ik zie hier dat scherm maar voor de helft; de helft wordt afgekapt door het formaat van \'t foum (resolutie: 1600*1200)\r\nKijk hieronder voor wat ik zie.. \'k zie de helft van de afbeelding; heb ik wat verkeerd ingestelt, of ligt dat meer aan \'t forum?\r\nTrouwens; ik resize mijn plaatjes meestal (vooral omdat het een nogal kleine 50 kb moet zijn.. meer mag niet op dit forum)..
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote]De overname van hcc!net door XS4ALL is sinds 1 november definitief. Met de overname van hcc!net heeft XS4ALL er 55.000 ADSL-klanten en 20.000 inbelklanten bij gekregen. De technische en organisatorische overdracht van de klanten van hcc!net naar XS4ALL vindt in de loop van het komende jaar plaats.\r\n\r\nXS4ALL heeft bovendien een samenwerkingsovereenkomst gesloten met hcc, de vereniging van computergebruikers met 200.000 leden. Voor deze samenwerking geven hcc en XS4ALL het startschot door gezamenlijke deelname aan de hcc!dagen. De hcc!dagen vinden plaats op 25, 26 en 27 november in de Jaarbeurs te Utrecht.\r\n\r\nXS4ALL is blij met de nieuwe groep enthousiaste klanten en verheugt zich op de samenwerking met hcc en haar leden.\r\n[/quote]\r\n\r\nZouden xs4all leden dan ook kaartjes krijgen voor de hcc dagen volgend jaar?
Link naar reactie
Ik mag lekker gratis naar de hcc dagen lekker puh :mrgreen: \r\n\r\nVervoer en toegang gratis, producten moet ik wel zelf betalen :-? :razz:\r\n\r\nDat gaat leuk worden daar :twisted: \r\n\r\nHellolo neemt mee,\r\n\r\nEen creative zen touch (20 Gig mp3 speler die je mooi als externe schijf kan gebruiken met de nieuwste firmware :mrgreen: )\r\n\r\nArctic silver 5, die van mij is uitgedroogd :-S \r\n\r\nPapst 55Cfm 26dBA fan , ter vervanging van de standaard fan in mijn zalman 7700CU\r\n\r\nLogitech G5\r\n\r\nDat word leuk :twisted: \r\n\r\nOh ik ben klaar met overclocken en benchmarken trouwens :razz:\r\n\r\nEindresultaat na vele uren benchmarken,\r\n\r\nProcessor, 2700Mhz superstabiel, superpi stabiel, prime95 5uur lang stabiel en toen had ik geen zin meer :razz:\r\n\r\nVideokaart: 580/1160 zonder artifacts :-) \r\n\r\nWoei ik ben happy :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Ultimate]Wat was je graka ook alweer?\r\n\r\nEn hoeveel punten haal je in 3d mark (maakt niet uit welke)\r\n\r\nIk weet nog niet wat ik ga kopen op de hcc, misschien een nieuwe proc koeler, die stock maakt beetje lawaai. \r\nVerder heb ik nog geen idee.[/quote]\r\n\r\n03= 9600 Marks\r\n05= 4020 Marks\r\n\r\n6600Gt pci-e :-)\r\n\r\nKan iemand toevallig aan een goede kwaliteit rip komen van: Beethoven-Für elise \r\n\r\nZou fijn zijn :-)
Link naar reactie
[quote=hellolo][quote=Ultimate]Wat was je graka ook alweer?\r\n\r\nEn hoeveel punten haal je in 3d mark (maakt niet uit welke)\r\n\r\nIk weet nog niet wat ik ga kopen op de hcc, misschien een nieuwe proc koeler, die stock maakt beetje lawaai. \r\nVerder heb ik nog geen idee.[/quote]\r\n\r\n03= 9600 Marks\r\n05= 4020 Marks\r\n\r\n6600Gt pci-e :-)\r\n\r\nKan iemand toevallig aan een goede kwaliteit rip komen van: Beethoven-Für elise \r\n\r\nZou fijn zijn :-)[/quote]\r\n\r\nVoordat iemand gaat zeuren over illegale zaken: deze muziek is zo oud (ik geloof dat de grens bij 50 jaar ligt ofzo) dat er geen auteursrecht meer op zit, daarom wordt dit soort muziek zo vaak gebruikt in reclames, lekker voordelig.
Link naar reactie
[quote=hellolo]Kan iemand toevallig aan een goede kwaliteit rip komen van: Beethoven-Für elise \r\n\r\nZou fijn zijn :-)[/quote]\r\n\r\n[url]http://www.lennardesveld.com/Beethoven_-_Piano_Fur_Elise.mp3[/url]\r\n\r\nDie?\r\n\r\nZit alleen wel een irritante piep in aan het begin, maar die kan je er wel uit knippen (dat is nog voor het \'liedje\' begint).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...