Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=redder_in_nood]w00t\r\n\r\nIk heb binndenkort 21 domeinnamen op mijn naam staan :mrgreen:\r\n\r\n(je kon ze gratisch :-O bestellen)\r\n\r\nis wel .be :-(\r\n\r\nHeb ook een paar voor jullie mening gemaakt:\r\n# [url]www.j-m.be[/url]\r\n# [url]www.julliemening.be[/url]\r\n# [url]www.jullie-mening.be[/url]\r\n# [url]www.compid.be[/url]\r\n\r\nDie moet ik nog even bevestigen (\"binnen 48 uur wordt er contact met u opgenomen\") en dan maak ik het zo dat ze naar dit topic toe linken ;-)\r\n\r\n(het was toch gratisch, dus waarom niet :-P)[/quote]\r\n\r\nhoeveel mb webspace?
Link naar reactie
[quote=VMSW]Skins zijn leuk, alleen heb \'k weleens het gevoel dat sommige programma\'s vreemd gaan doen, of slomer worden.. daar houd \'k niet van..\r\n\'k heb de Windows Vista skin een tijd gehad.. maar \'t beviel niet echt, aangezien ik het gevoel heb dat sommige dingen slomer worden.[/quote]\r\n\r\nDat is ook zo.\r\n\r\nBTW ik dacht dat Richt de World of Warcraft skin heeft.
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=Richt][quote=Ultimate]ahhh ok. (proud)[/quote]\r\nhehe, rustig aan hè, ik weet het niet zeker :-P[/quote]\r\nMaar je had het wel ged (Y)\r\n\r\nGoede middag allemaal (B)[/quote]\r\neen hoeratje voor mij ! :lol: \r\n\r\n[quote=Thijs][quote=Richt]lol ik had net een bug op het forum, de smyleys waaren extra breed :[/quote]\r\n\r\ncoole skin, wat gebruik je window blinds?[/quote]\r\n\r\nnen nu heeft RIN het goed, de WoW skin, vertraagt niet\r\nen de blauwe browser is opera met deco style\r\n\r\n[quote=redder_in_nood][quote=VMSW]Skins zijn leuk, alleen heb \'k weleens het gevoel dat sommige programma\'s vreemd gaan doen, of slomer worden.. daar houd \'k niet van..\r\n\'k heb de Windows Vista skin een tijd gehad.. maar \'t beviel niet echt, aangezien ik het gevoel heb dat sommige dingen slomer worden.[/quote]\r\n\r\nDat is ook zo.\r\n\r\nBTW ik dacht dat Richt de World of Warcraft skin heeft.[/quote]\r\nthat\'s it! (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...