Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Speeeedy]\r\n@ hellolo..... nou ik weet het nog niet precies, in ieder geval een casefan en misschien een processorkoeler, maar ik weet niet precies of het daaraan ligt....... ultimate moet maar ff een keertje de boel onderzoeken....... maar omdat jij het altijd hebt over dat je zo\'n stille pc enzo hebt :-) \r\n\r\nen dan ga ik nu maar weer leren 8-|[/quote]\r\n\r\nYup stilte is fijn :-) \r\n\r\nGa binnenkort de fan in de 7700CU vervangen door een papst die ik haal bij de hcc maar dat terzijde :mrgreen: \r\n\r\nVoor casefans raad ik 55Cfm 26dB papst fans aan, 120MM dan he?\r\n\r\nVoor 80MM fans heb ik geen ervaring :^) \r\n\r\nProcessor koeler artic freezer 64 (erg stil en beter dan de zalman) of een 7700CU (zalman)\r\n\r\nVideokaart -> zalman vf700CU\r\n\r\n :-) \r\n\r\nWellicht de fan in je voeding nog? die zou je er zo uit kunnen halen en vervangen door een papst maar dan moet je/of ultimate wel wat solderen :^) \r\n\r\nJay :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=hellolo][quote=Speeeedy]\r\n@ hellolo..... nou ik weet het nog niet precies, in ieder geval een casefan en misschien een processorkoeler, maar ik weet niet precies of het daaraan ligt....... ultimate moet maar ff een keertje de boel onderzoeken....... maar omdat jij het altijd hebt over dat je zo\'n stille pc enzo hebt :-) \r\n\r\nen dan ga ik nu maar weer leren 8-|[/quote]\r\n\r\nYup stilte is fijn :-) \r\n\r\nGa binnenkort de fan in de 7700CU vervangen door een papst die ik haal bij de hcc maar dat terzijde :mrgreen: \r\n\r\nVoor casefans raad ik 55Cfm 26dB papst fans aan, 120MM dan he?\r\n\r\nVoor 80MM fans heb ik geen ervaring :^) \r\n\r\nProcessor koeler artic freezer 64 (erg stil en beter dan de zalman) of een 7700CU (zalman)\r\n\r\nVideokaart -> zalman vf700CU\r\n\r\n :-) \r\n\r\nWellicht de fan in je voeding nog? die zou je er zo uit kunnen halen en vervangen door een papst maar dan moet je/of ultimate wel wat solderen :^) \r\n\r\nJay :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nAls ik de voeding ga vervange is de garantie eraf. Voeding is ook niet nodig want dat is een tagan 480 voeding, erg stil dus. \r\n\r\nHet ligt vooral aan de proc fan en mobo fan denk ik. Misschien nog de casefan, maar dat bekijk ik allemaal nog. (proud)
Link naar reactie
[quote=Speeeedy]:-O wat zei de instructeur????\r\n\r\nAltijd eerst in acheruitkijkspiegel kijken of je wel kan remmen \'nacontole\' blablabla......... moet ik ook altijd, vooral als stoplicht net op oranje springt enzo......\r\nben trouwens al 2 keer gezakt voor mijn rijbewijs (cry) (cry) \r\nmaar gelukkig niks aan de hand met thijs zo te lezen :-).... hopen dat je geen whiplash ofzo hebt....\r\n\r\n@ hellolo..... nou ik weet het nog niet precies, in ieder geval een casefan en misschien een processorkoeler, maar ik weet niet precies of het daaraan ligt....... ultimate moet maar ff een keertje de boel onderzoeken....... maar omdat jij het altijd hebt over dat je zo\'n stille pc enzo hebt :-) \r\n\r\nen dan ga ik nu maar weer leren 8-|[/quote]\r\n\r\nSucces met leren dan maar.. die tentamens moet je halen ;)\r\nEn uiteraard succes met je 3de poging, die lukt vast ook wel.\r\nWe steunen je hier allemaal, toch? (retorische vraag)\r\n\r\nThijs, hopelijk houd je er niks meer van over (behalve dat schrikken..)..\r\nTrouwens, zal die instucteur meer geven om z\'n auto dan om de inzittende?.. schandalig\r\n\r\n@RIN; je bent wel heel negatief met \"Maar gelukkig is Thijs er nog (proud) ).. smilie: proud..\r\nHaha.. \'k neem maar aan dat het goed bedoeld is ;)\r\n\r\nIkke heb nog een paar jaar.. hopelijk heb ik dat niet meer nodig.. Ga je lekker in simulator beginnen, en veel later pas echt....\r\nOf zal dat pas in de échte toekomst komen.. Wie weet.\r\nSucces met je examen binnenkort, terug naar msn..
Link naar reactie
[quote=VMSW]\r\n\r\nThijs, hopelijk houd je er niks meer van over (behalve dat schrikken..)..\r\nTrouwens, zal die instucteur meer geven om z\'n auto dan om de inzittende?.. schandalig\r\n\r\n@RIN; je bent wel heel negatief met \"Maar gelukkig is Thijs er nog (proud) ).. smilie: proud..\r\n[/quote]\r\n\r\nIk denk dat t gewoon was omdat we midden op de weg stonden en eigenlijk al t verkeer tegenhielden. Toen we ff later ergens anders stonden om de formulieren in te vullen zag je ook allemal mensen kijken van \"zeker weer zo\'n trol di er nis van bakt\" terwijl ik er eigenlijk niks aan kon doen.\r\n\r\nMaar je wordt er wel ff flink door wakker geschud, de rest van de les durfde ik amper te remmen als er een auto achter me zat, maarja je gaat daardoor ook meer in je binnenspiegel kijken en dat is wel weer goed.
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=hellolo][quote=Speeeedy]\r\n@ hellolo..... nou ik weet het nog niet precies, in ieder geval een casefan en misschien een processorkoeler, maar ik weet niet precies of het daaraan ligt....... ultimate moet maar ff een keertje de boel onderzoeken....... maar omdat jij het altijd hebt over dat je zo\'n stille pc enzo hebt :-) \r\n\r\nen dan ga ik nu maar weer leren 8-|[/quote]\r\n\r\nYup stilte is fijn :-) \r\n\r\nGa binnenkort de fan in de 7700CU vervangen door een papst die ik haal bij de hcc maar dat terzijde :mrgreen: \r\n\r\nVoor casefans raad ik 55Cfm 26dB papst fans aan, 120MM dan he?\r\n\r\nVoor 80MM fans heb ik geen ervaring :^) \r\n\r\nProcessor koeler artic freezer 64 (erg stil en beter dan de zalman) of een 7700CU (zalman)\r\n\r\nVideokaart -> zalman vf700CU\r\n\r\n :-) \r\n\r\nWellicht de fan in je voeding nog? die zou je er zo uit kunnen halen en vervangen door een papst maar dan moet je/of ultimate wel wat solderen :^) \r\n\r\nJay :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nAls ik de voeding ga vervange is de garantie eraf. Voeding is ook niet nodig want dat is een tagan 480 voeding, erg stil dus. \r\n\r\nHet ligt vooral aan de proc fan en mobo fan denk ik. Misschien nog de casefan, maar dat bekijk ik allemaal nog. (proud)[/quote]\r\n\r\nHe toeval ik heb sinds een half weekje ook een tagan 480 Watt voeding (H) Uit de easycon serie (modulair) Heerlijk ding (Y) \r\n\r\nArctic freezer 64, en een nb47J op de chipset MITS je voldoende airflow hebt in die case, of je plakt er een hele stille 40MM fan tegen aan, maar chipsets worden bloedjeheet, dus die moet wel goed gekoeld worden, 55Cfm 26dB papst als outake en klaar ben je :-)
Link naar reactie
[quote=hellolo][quote=Ultimate][quote=hellolo][quote=Speeeedy]\r\n@ hellolo..... nou ik weet het nog niet precies, in ieder geval een casefan en misschien een processorkoeler, maar ik weet niet precies of het daaraan ligt....... ultimate moet maar ff een keertje de boel onderzoeken....... maar omdat jij het altijd hebt over dat je zo\'n stille pc enzo hebt :-) \r\n\r\nen dan ga ik nu maar weer leren 8-|[/quote]\r\n\r\nYup stilte is fijn :-) \r\n\r\nGa binnenkort de fan in de 7700CU vervangen door een papst die ik haal bij de hcc maar dat terzijde :mrgreen: \r\n\r\nVoor casefans raad ik 55Cfm 26dB papst fans aan, 120MM dan he?\r\n\r\nVoor 80MM fans heb ik geen ervaring :^) \r\n\r\nProcessor koeler artic freezer 64 (erg stil en beter dan de zalman) of een 7700CU (zalman)\r\n\r\nVideokaart -> zalman vf700CU\r\n\r\n :-) \r\n\r\nWellicht de fan in je voeding nog? die zou je er zo uit kunnen halen en vervangen door een papst maar dan moet je/of ultimate wel wat solderen :^) \r\n\r\nJay :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nAls ik de voeding ga vervange is de garantie eraf. Voeding is ook niet nodig want dat is een tagan 480 voeding, erg stil dus. \r\n\r\nHet ligt vooral aan de proc fan en mobo fan denk ik. Misschien nog de casefan, maar dat bekijk ik allemaal nog. (proud)[/quote]\r\n\r\nHe toeval ik heb sinds een half weekje ook een tagan 480 Watt voeding (H) Uit de easycon serie (modulair) Heerlijk ding (Y) \r\n\r\nArctic freezer 64, en een nb47J op de chipset MITS je voldoende airflow hebt in die case, of je plakt er een hele stille 40MM fan tegen aan, maar chipsets worden bloedjeheet, dus die moet wel goed gekoeld worden, 55Cfm 26dB papst als outake en klaar ben je :-)[/quote]\r\n\r\nIk heb em zelf ook, bevalt mij ook prima. Ja chipsets worden idd heet. (liar) :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=VMSW][size=1][size=9][quote]hcc Basis omvat: \r\n\r\n\r\nDe unieke hcc!pas, de kortingpas waarmee korting kan worden verkregen bij de partners van hcc\r\n\r\nToegang tot de kennis en de diensten van de vereniging hcc\r\n\r\nEen gratis hcc!net e-mailadres\r\n\r\nDe mogelijkheid om een abonnement te nemen op een internetproduct van hcc!net\r\n\r\n50% korting op de entreeprijs van de hcc!dagen/GAMEXPO in de voorverkoop\r\n\r\nKorting op hcc!hulp: eerste hulp bij al uw computerproblemen\r\n\r\nEn nog veel meer...\r\nhcc Basis kost slechts 10 euro per jaar[/quote][/size][/size]\r\n\r\n[size=3]Ik denk dat je dit abonnement hebt, en dan krijg je dus géén gratis kaartjes... dat is pas bij het volgende abonnement:[/size]\r\n\r\n\r\n[size=1][quote]hcc Start omvat o.a.: \r\n\r\n\r\npraktische informatie: 10 keer per jaar Tips & Trucs \r\n\r\ngratis internettoegang en e-mail adres via hcc!net\r\n\r\ngratis toegang tot de hcc!dagen (ter waarde van 3 x 11,95 euro)\r\n\r\nkorting op de eerste hcc gebruikersgroep en gratis één hcc afdeling \r\n\r\nkorting op allerhande producten bij de hcc!shop\r\n\r\nen nog veel meer...\r\n\r\nHet hcc Start pakket kost 28,95 euro per jaar. ACTIE: het eerste jaar betaalt u slechts 19,95 euro en krijgt u het boek \'hoe? hcc! Uw computerproblemen opgelost!\' cadeau.[/quote][/size][/quote]\r\nWat heb ik dan in godsnaam aan dat pasje? loop ik *********** 1 jaar rond met dat pasje in me portomonee in de veronderstelling dat ik gratis kaartjes krijg :@
Link naar reactie
[quote]\r\nIk heb em zelf ook, bevalt mij ook prima. Ja chipsets worden idd heet. (liar) :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nZonder koeling is dat ding niet beet te houden (liar) \r\n\r\nMet koeling is hij lekker lauw :-) \r\n\r\n[quote=Speeeedy]Ik heb al 9 uur rijles gehad in een simulator........ wel grappig\r\n\r\n@ hellolo, bedankt voor de info, vraag voor de hcc dagen nog wel ff een update :mrgreen: :-)[/quote]\r\n\r\nIs goed :-) \r\n\r\n\r\nPost binnenkort even een paar foto\'s van mijn case, zien of ik mensen kan overhalen om een modulaire voeding te halen (proud)
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes][quote=VMSW][size=1][size=9][quote]hcc Basis omvat: \r\n\r\n\r\nDe unieke hcc!pas, de kortingpas waarmee korting kan worden verkregen bij de partners van hcc\r\n\r\nToegang tot de kennis en de diensten van de vereniging hcc\r\n\r\nEen gratis hcc!net e-mailadres\r\n\r\nDe mogelijkheid om een abonnement te nemen op een internetproduct van hcc!net\r\n\r\n50% korting op de entreeprijs van de hcc!dagen/GAMEXPO in de voorverkoop\r\n\r\nKorting op hcc!hulp: eerste hulp bij al uw computerproblemen\r\n\r\nEn nog veel meer...\r\nhcc Basis kost slechts 10 euro per jaar[/quote][/size][/size]\r\n\r\n[size=3]Ik denk dat je dit abonnement hebt, en dan krijg je dus géén gratis kaartjes... dat is pas bij het volgende abonnement:[/size]\r\n\r\n\r\n[size=1][quote]hcc Start omvat o.a.: \r\n\r\n\r\npraktische informatie: 10 keer per jaar Tips & Trucs \r\n\r\ngratis internettoegang en e-mail adres via hcc!net\r\n\r\ngratis toegang tot de hcc!dagen (ter waarde van 3 x 11,95 euro)\r\n\r\nkorting op de eerste hcc gebruikersgroep en gratis één hcc afdeling \r\n\r\nkorting op allerhande producten bij de hcc!shop\r\n\r\nen nog veel meer...\r\n\r\nHet hcc Start pakket kost 28,95 euro per jaar. ACTIE: het eerste jaar betaalt u slechts 19,95 euro en krijgt u het boek \'hoe? hcc! Uw computerproblemen opgelost!\' cadeau.[/quote][/size][/quote]\r\nWat heb ik dan in godsnaam aan dat pasje? loop ik *********** 1 jaar rond met dat pasje in me portomonee in de veronderstelling dat ik gratis kaartjes krijg :@[/quote]\r\nVoordat jullie het zeggen: echt geen flikker! Want je krijgt alleen 50% korting op je hccdagen kaartje in de voorverkoop :@
Link naar reactie
[quote=Thijs][quote=Speeeedy]Ik heb al 9 uur rijles gehad in een simulator........ wel grappig\r\n\r\n@ hellolo, bedankt voor de info, vraag voor de hcc dagen nog wel ff een update :mrgreen: :-)[/quote]\r\n\r\nNog nooit ingezeten, mocht de eerste les meteen de weg op en na 20 minuten mocht ik al schakelen[/quote]\r\nwat deed je in die 20 mn dan? in de eerste versnelling rijden? :-| ik rij nu al dagelijks (en ben nog maar 14)\r\n\r\nen heeft er iemand ervaaringen met solaris 10 op x86 pc\'s ben nu cd 3 van 4 aan het downloaden en dan morgen maar installen 8-|
Link naar reactie
Ik heb mijn rijbewijs januari 1971 gehaald: in 2 keer. De eerste keer reed ik af in Amsterdam, in december 1968. De tweede keer in Leiden. \r\nIk reed al auto toen ik 15 was: gingen mijn ouders op zaterdagavond op visite, mijn vader dronk graag een borreltje dus ik moest mee om \'s nachts de 12 km terug te rijden. Ook een keer van Rotterdam naar Nijmegen gereden: mijn vader viel, na een zeer vochtige verjaardag/nacht, achter het stuur in slaap! Toen ben ik maar teruggereden. \r\nBij mijn eerste rijles echter mocht ik alleen de 1ste en 2de versnelling gebruiken! :-S Lessen kostte toen 8,50 GULDEN. Heb nog nooit een aanrijding veroorzaakt (wel gehad :-( ) en heb nu zoveel no-claim dat ik 3 aanrijdingen in 1 jaar mag hebben zonder verlies van korting! (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...