Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Maar wie reageerde volgens het forum eerder?\r\nVoor duidelijkheid?\r\n\r\nDus stel je voor er zitten 2 seconde tussen, wie zal er dan 2 seconde eerder staan?\r\n(even voor duidelijkheid)\r\n\r\nInteressante discussie..\r\n\r\nTrouwens, dat 2de plaatje is van mij... \r\nZoals je kan zien is dit forum een STROOK op 21\" schermen..\r\n\r\nTrouwens, ik vind het het lekkerste werken als de nieuwste reactie helemaal onderaan (eind) staat... andersom vind ik irritant, net zoals van links naar rechts lezen.
Link naar reactie
Ik vind dat tóch VMWS eerder was.\r\n\r\n(BTW hier nog iemand die tegelijk was: [url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=41724#post41724[/url] :lol:)\r\n[b]Waarom vind ik dat[/b]\r\nAl kijk ik naar de allereerste post in dit topic.\r\nDat is die van Navy.\r\nDie post heeft id 1856 (zie je als je over dat witte dingentje ([img]http://forum.computeridee.nl/templates/faqman/images/icon_minipost.gif[/img]) heen gaat).\r\nTerug naar de allernieuwste post.\r\nDat is die van Reintje, met id 41758.\r\nDaaruit kunnen we concluderen dat de id\'s steeds hoger worden (maar dat wisten we al).\r\nDus een post met id 100 is eerder gepost dan een post met id 101.\r\nTerug naar de post van Thijs.\r\nDie heeft id 41725.\r\nDie van VMSW heeft id 41723.\r\nEen post met id 100 is eerder gepost dan een post met id 101.\r\nDus een post met id 41723 is eerder gepost dan een post met id 41725.\r\nDus de post van VMSW is eerder gepost dan die van Thijs.\r\n(En daar tussenin zit nog die post van [url=http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=41724#post41724]BlackTiger[/url], maar dat doet niet terzake.)\r\nDus ik vind dat VMSW eerder was dan Thijs :-).\r\n\r\nNu jullie (proud)
Link naar reactie
[quote=www.telecommagazine.nl][img]http://www.telecommagazine.nl/site/system/galleries/pics/Artikelen/TM_Online_051027_kpn.jpg[/img]In heel Nederland worden 1.000 groene kastjes geplaatst met daarin en prepaid mobiele telefoon met 5 euro beltegoed. Iedereen die een mobiele telefoon vindt, wordt uitgedaagd om nog vijf andere mensen te vinden die zo’n telefoon zijn tegengekomen. De eerste groep van zes geluksvogels die zich meldt, wint een prijs. De 1.000 kastjes worden dinsdag en woensdag door heel Nederland verspreid. De telefoon is al opgeladen en werkt direct als de vinder hem aanzet, waarna de vinder een SMS krijgt over de actie. KPN gebruikt voor de actie een Sagem My X-1. Met de actie wil KPN onderstrepen dat het bedrijf naar eigen zeggen het meest zorgeloze mobiele netwerk heeft.\r\n\r\n[size=2][i]Bron: ww[b][/b]w.tel[b][/b]ecommagazine.nl[/i][/size][/quote]\r\n\r\nIemand al eentje gevonden? (proud)
Link naar reactie
Was er ook al gezegd dat Ultimate en ik hoogstwaarschijnlijk ook naar de HCC dagen gaan? \r\n\r\nIk zoek nog stillere koelers voor mijn pc ( hellolo heeft daar toch veel verstand van :mrgreen: ? dus dan vraag ik jou van tevoren nog wel ff info :-) ) en ik moet nog een nieuwe usb pen........ \r\n\r\nVorig jaar zijn we ook geweest, was harstikke leuk, gamexpo ook!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...