Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Speeeedy]wat betekent intrinsiek eigenlijk .... :-$\r\nvandale.nl kent het ook niet[/quote]\r\n\r\nDat woord zal je nog regelmatig tegenkomen in jouw studie. \r\nHeeft alles te maken met motivatie. ;-) \r\n\r\nMaar zulke woorden moet je ook niet bij Van Dale zoeken. Het woordenboek op internet is maar een beknopte versie.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Petertjevanes]En VMSW, mocht je ooit problemen hebben met die LJT 4, mail me, ik ken dat ding binnestebuiten :P[/quote]\r\n\r\nDank voor je aanbod, Peter.., en natuurlijk voor jou andere \"bericht\".. (te lang om te quoten, vind \'k).\r\nTrouwens, \'k denk dat jij een iets ander type hebt, want \'k heb géén geheugenslot, en een plek voor de \"jet-direct\" kaart heb ik ook niet.. ook tussen de drivers zag \'k een aantal varianten op de Laserjet 4 < zal daar wel aan liggen.\r\n\r\nTrouwens, voor geïnteresseerden, ik wil m\'n computer gaan uitbreiden, zodat hij weer wat beter word ([url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=41513#post41513[/url]).\r\nLijkt me wel sneller en leuker..
Link naar reactie
[quote=VMSW][quote=Petertjevanes]En VMSW, mocht je ooit problemen hebben met die LJT 4, mail me, ik ken dat ding binnestebuiten :P[/quote]\r\n\r\nDank voor je aanbod, Peter.., en natuurlijk voor jou andere \"bericht\".. (te lang om te quoten, vind \'k).\r\nTrouwens, \'k denk dat jij een iets ander type hebt, want \'k heb géén geheugenslot, en een plek voor de \"jet-direct\" kaart heb ik ook niet.. ook tussen de drivers zag \'k een aantal varianten op de Laserjet 4 < zal daar wel aan liggen.\r\n\r\nTrouwens, voor geïnteresseerden, ik wil m\'n computer gaan uitbreiden, zodat hij weer wat beter word ([url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=41513#post41513[/url]).\r\nLijkt me wel sneller en leuker..[/quote]\r\nEr zijn inderdaad meerdere versies van de laserjet 4, maar die hebben dan ook een letter achter hun cijfer. De 4L of de 4 Plus bijvoorbeeld.\r\n\r\nIk heb de \"gewone laserjet 4\" zie ook de foto\'s. Als je een foto van dat gat in je printer kunt maken, kan ik je vertellen waar het voor dient :)
Link naar reactie
Haha.. heel erg bedankt, peter, voor de moeite.. hieronder een foto van jouzelf, echter met een ovaal om \"het gat\" dat ik bedoel (ik kan zelf wel foto maken, maar batterij van m\'n digicam is eigenlijk 99% van de tijd leeg.. vandaag opgeladen, overmorgen leeg :-S )\r\n\r\nTrouwens, JIJ HEBT NETWERKAANSLUITINGEN achterop de laserjet (trouwens, we hebben hetzelfde model). Hoeveel kost zo\'n kaart met al die aansluitingen/hoe heet zoiets? jetdirectkaart ofzo?\r\n\r\nNogmaals bedankt voor de moeite!!!
Link naar reactie
voor zo\'n jetdirectkaart kun je het beste op ebay kijken. zoals [url=http://cgi.ebay.nl/Jetdirect-UTP-Netwerkkaart-voor-HP-printers_W0QQitemZ6814556715QQcategoryZ3750QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem]hier[/url]. Let er wel op dat je zo\'n oude grote versie hebt, de nieuwe zijn namelijk een stuk kleiner en passen er niet in. zie ook de [url=http://www.printertechs.com/jetdirect/jetdirect-gallery.php]Jet direct gallery[/url] Ik heb hem ook van e-bay voor 5 euro + 5.50 verzendkosten.\r\n\r\nEn dat gat is dus voor een extra harde schijf, of fontcardridge. Geen idee of dit handig is ofzo, ik heb er zelf geen, dus kan ze ook niet gebruiken. Bij de bank (ABN AMRO) hier heb ik er wel een in zien zitten....
Link naar reactie
[quote=Animal]Wat voor digicam heb je en wat voor geheugenkaartje zit er in.\r\nIk heb namelijk een Fuji waar XD kaartjes ,maar ook CF kaarten in passen.\r\nMet een XD kaart is er niks aan de hand ,maar met een CF kaart er in zijn ook de andere dag de accu\'s leeg .[/quote]\r\n\r\nIk heb een SD kaart (geloof: San Disk), merk van toestel: Trust..\r\nMaar als \'k ook maar éven gebruik, een dagje bijvoorbeeld, is het batterij zó leeg. Ook een keer had \'k hem helemaal opgeladen (en ontladen, NiMH (dus opzich niet nodig te ontladen, maar doe \'k wel), en na een stuk of 20 foto\'s (met flits) viel hij al uit omdat de stroom op was.. en dan kan je hem over 5 minuten wel weer aan doen voor 5 foto\'s, maar ook dan weer valt hij uit.\r\n\r\nSD: 128 MB\r\nTrouwens, toen hij alleen nog maar een intern geheugen had (16 MB) ging hij niet veel langer mee hoor..
Link naar reactie
@Petertjevanes: ik zou het niet weten.. \'k heb geen handleiding, dus het is altijd maar wat gokken om iets in te stellen.. \'k heb gewoon de laatste drivers gedownload, en zo kan \'k hem besturen. Met dat ding zelf kom ik niet ver.\r\n@Eagle_Erwin: ik zag je al een tijd niet meer online.. \'k verwachtte al dat je iets aan het doen was. Succes met je tentame\'s (zijn toch nét wat zwaarder dan proefwerken hè.. Proefwerkweek is vergeleken met dat veel minder...\r\n@Thijs; WAT EEN VIDEO\'s hahaaa... leuk..\r\nKlok moet toch pas vanavond teruggezet wordeen :-S ...\r\nMededeling aan de forummers; dit forum kent -zover ik weet- geen winter- en zomertijd, dus je mag die GMT+2 weer omzetten naar GMT+1 voor de winter... kan in je profiel gedaan worden, klopt die weer mooi.. ;-) \r\n\r\nJa, modje; waarom kent dit forum geen \"nederlandse\" tijd?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...