Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

\'k heb nu ook maar me aangemeld :-D \r\nVandaag heeft m\'n wiskundeleraar ons een uur eerder vrij gegeven..\r\nVolgende week proefwerkweek :-( \r\n\r\nTrouwens, ik heb wat leuks in een nieuwsgroep gevonden:\r\n\r\n4 x 17\" monitor\r\n5 x 14/15\" monitor\r\n1 x grote monitor\r\n5 x Pentium computer\r\n2 x Pentium II computer\r\nHP Laserjet 1100\r\nHP Laserjet 4\r\n\r\nHeb ik gevraagd, en nu heb \'k het...\r\nMijn vader heeft het vanmorgen opgehaald, en \'k ben benieuwd wat het allemaal is..\r\nIemand nog interesse in een monitor..? (nu krijg \'k er weer wat bij, en ik had er al 5.. dus té veel)
Link naar reactie
[quote=VMSW]Ik zal even kijken voor je, RIN..\r\nVanavond vóór 18:00 komt m\'n vader thuis met al die dingen..\r\nIk publiseer het hier wel even.. ik denk 19\" ;)\r\nEn tja; ik heb het niet nodig; \'k heb al aardig wat liggen hier..\r\nHandig hè, zo\'n nieuwsgroep[/quote]\r\n\r\nDat zijn inderdaad heel andere nieuwsgroepen als die waarvan ik gebruik maak.... :lol:
Link naar reactie
[quote=VMSW]\'k heb nu ook maar me aangemeld :-D \r\nVandaag heeft m\'n wiskundeleraar ons een uur eerder vrij gegeven..\r\nVolgende week proefwerkweek :-( \r\n\r\nTrouwens, ik heb wat leuks in een nieuwsgroep gevonden:\r\n\r\n4 x 17\" monitor\r\n5 x 14/15\" monitor\r\n1 x grote monitor\r\n5 x Pentium computer\r\n2 x Pentium II computer\r\nHP Laserjet 1100\r\nHP Laserjet 4\r\n\r\nHeb ik gevraagd, en nu heb \'k het...\r\nMijn vader heeft het vanmorgen opgehaald, en \'k ben benieuwd wat het allemaal is..\r\nIemand nog interesse in een monitor..? (nu krijg \'k er weer wat bij, en ik had er al 5.. dus té veel)[/quote]\r\nDie laserjetjes zijn wel leuk :) IK heb zelf een 4 met jetdirect kaart, werkt supers, staan al 25000 pagina\'s op de teller ofzo, maar ik heb gisternen uitgevonden hoe je de teller kan veranderen :P\r\n\r\nZo\'n laserjet 1100 is ook leuk natuurlijk, maar voor wat minder grote aantallen....
Link naar reactie
[quote=reintje][quote]maar ik heb gisternen uitgevonden hoe je de teller kan veranderen Razz[/quote]\r\n\r\n :-| dat riekt naar oplichting .............[/quote]\r\n\r\nHaha.. \'k zou niet weten wat je eraan hebt opzich... auto\'s hebben servicebeurt naar zoveel kilometer, printers toch niet zo.. misschien wel als je ze verkoopt, maar ach.\r\n\r\nik heb de spullen, de laserjet 4 = PERFECT (mooi/vol inkt enz.)\r\nZit ook een of andere gleuf rechts.. lijkt alsof er iets elektronica in kan (cd speler *-) ;-) :-S \r\n\r\nHiernaast zijn de monitoren best mooi, die grote is een 21\" scherm.\r\nHelaas hebben de computers allemaal geen harde schijf meer, dus dat moet \'k dan maar aanschaffen voor diegene die dat waard zijn.\r\nBeste: 400 Mhz (P2, meer dan 300 RAM)..\r\nBest netjes, maar niet super (\'k heb nog een mobo hier liggen met 1 Ghz, en 256 RAM.. werkt echter niet (binnenkort topic!).\r\n\r\nik ga nog even kijken wat \'k er allemaal mee ga doen.
Link naar reactie
Excuses animal, gelijk weer wat geleerd.\r\nPoeder.. \'k had zo\'n gevoel al, want zo\'n ding was een keer gevallen.. en toen was \'t vies van allerlei zwarte \"pap\"..; vooral tijdens het opruimen ervan werd het papperig\r\nLET OP: toner is breekbaar..\r\n\r\nTrouwens, hoe weet je of die \"drum\" vervangen moet worden dan?
Link naar reactie
Dat staat vast in de handleiding ,maar als de afdrukken er slecht uitzien en de toner is nog niet op ,dan kan het wel eens zo ver zijn.\r\nMaar bij zo\'n printer zal de drum waarschijnlijk veel duurder zijn dan wat je momenteel voor zo\'n printer betaald. Deze printer is op internet al te vinden voor minder dan 50 euro ,een toner cartridge voor 35 euro ,maar een drum ,als die nog leverbaar is voor dit type kost mischien wel meer als 100 euro.
Link naar reactie
Heb je ook gelijk in.. trouwens, handleiding heb \'k niet..\r\nIk weet overigens niet eens of \'k hem ga houden.. \'k heb al een cetificatenprinter (1120C HP).. en die doet het perfect.\r\nKost uiteraard meer inkt, maar die staat er al, en nog zo\'n groot ding, en misschien een drum die binnenkort vervangen moet worden..\r\n\r\nIk weet het nog niet, ook nog niet wat \'k met al die beeldschermen en computers aan moet.. meeste computers zijn niet super, maar ook niet slecht. En \'t nadeel is dat ze geen harde schijf hebben, dus verkopen gaat ook vervelend..\r\nWat zal \'k daarmee doen?
Link naar reactie
Een laserprinter is echter ideaal voor als je eens wat tekst te printen hebt.\r\nEen handleiding van een prg van meer als 100 pagina\'s ga je niet zo maar met een inktjet printer uit printen ,maar met een laser doe je zulke dingen wel.\r\nIk heb sind een jaar een Brother laser printertje en daar zijn al heel wat handleidingen van apparaten of prg\'s mee geprint die ik anders nooit zouw uitprinten.\r\nVoor normaal printwerk en voor foto\'s heb ik ook nog een combi printer en een speciale foto printer staan.(het neemt wel een heleboel plaats in beslag ,maar dat mag met een hobby)
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes][quote=VMSW]\'k heb nu ook maar me aangemeld :-D \r\nVandaag heeft m\'n wiskundeleraar ons een uur eerder vrij gegeven..\r\nVolgende week proefwerkweek :-( \r\n\r\nTrouwens, ik heb wat leuks in een nieuwsgroep gevonden:\r\n\r\n4 x 17\" monitor\r\n5 x 14/15\" monitor\r\n1 x grote monitor\r\n5 x Pentium computer\r\n2 x Pentium II computer\r\nHP Laserjet 1100\r\nHP Laserjet 4\r\n\r\nHeb ik gevraagd, en nu heb \'k het...\r\nMijn vader heeft het vanmorgen opgehaald, en \'k ben benieuwd wat het allemaal is..\r\nIemand nog interesse in een monitor..? (nu krijg \'k er weer wat bij, en ik had er al 5.. dus té veel)[/quote]\r\nDie laserjetjes zijn wel leuk :) IK heb zelf een 4 met jetdirect kaart, werkt supers, staan al 25000 pagina\'s op de teller ofzo, maar ik heb gisternen uitgevonden hoe je de teller kan veranderen :P\r\n\r\nZo\'n laserjet 1100 is ook leuk natuurlijk, maar voor wat minder grote aantallen....[/quote]\r\ndie 25000 moet 125000 zijn:P\r\n\r\nDe drum zorgt ervoor dat de toner op de goede plaats op het papier komt. Meestal is deze groen. Bij De HP LJT 4 bevind deze zich in de tonercardridge, haal hem er maar eens uit en doe de schuif maar eens opzij. Toner op is dus automatisch nieuwe drum.\r\n\r\nBij high capasity laser printers zijn deze meestal los van elkaar. De toner zit in een tonerkassette, gewoon een plastic boxje met toner, of kun je vullen met een bus. De drum kun je in zo\'n geval dus wel los vervangen.\r\n\r\nDat slot achterop waar jij het over hebt, daar kan een Jetdirect kaart in. Hiermee kun je de printer op hetLAN aansluiten.\r\nAls je het slot voorop bedoelt: Deze is voor een extra font cardridge of hardeschijf. vraag me niet wat voor nut het heeft, want die heb ik nog nooit gebruikt.\r\nDe rechterzijkant kun je er ook af halen. Als je de schroef die je dan ziet in het midden losdraait zie je een printplaat waar je extra geheugen op kunt plaatsen. Dit is natuurlijk wel speciaal geheugen wat aan de prijzige kant is..\r\n\r\nHigh capasity laser printers zijn helemaal mooi trouwens! Op mijn stage printen we voor de actiedagen de brieven hiervoor op zo\'n printer. Hij spuugt ze letterlijk uit! Heel mooi apparaat is dat :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...