Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

21 miljoen vind ik beschamend. Al zou elke Nederlander (ik weet dat sommige mensen echt niet kunnen, maar stel) 5 euro zou geven, dan zit je toch al op de 80 miljoen euro en wat is voor de meeste mensen 5 euro? Sommige mensen hebben het zo arm dat ze het inderdaad niet kunnen missen, maar er zijn genoeg mensen die zwemmen in het geld bij wijze van spreken.\r\n\r\nVond het gister ook zo mooi die balk onderin beeld:\r\n\r\nStad Rotterdam geet 600.000 euro, 1 euro per inwoner -- Anne en Lotte hebben lege flessen opgehaald 20 Euro -- \r\n\r\nSchattig toch (A)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=hellolo][quote=VMSW] Hij gaat dus even naar buiten, even peukie roken, en komt weer naar binnen. \r\nIk zeg keurig dat hij niet mag roken in openbare gebouwen, waaronder scholen, moet ik uurtje halen :-S.\r\nDie andere gasten geven mij gelijk (:-)) moeten we allemaal uurtje halen (cry).[/quote]\r\n\r\nOmg wat een &%)#%\r\n\r\nGewoon niet heen gaan, blegh F*ck die machtsgeile mensen die denken dat ze je alles kunnen laten doen!\r\n\r\nIk heb trouwens vakantie en ik werk op mijn school :lol: \r\n\r\nNjah tenminste geld :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nVerkeerd gequote?? > ik heb dat niet gezegd hoor :-$ \r\n\r\n[quote]hoi ik laat mijn neus ook maar weer even zien \r\n\r\nheb het superdruk met tentamens \r\n\r\nmaaf ff een onderzoekje: \r\nWie denkt dat schizofrenie inhoudt dat je een gespleten persoonlijkheid hebt? (zonder te googlen natuurlijk )[/quote]\r\n\r\n- Als u schizofreen bent, luister dan goed tot een stemmetje u zegt\r\nwelk nummer u moet indrukken. (uit KIJK) (de psychiatische hulplijn ...)\r\nOftewel; stemmetjes in je hoofd?? \r\nSucces met je tentame\'s, speeeeeeedy (hoeveel e\'s?)\r\n\r\nTrouwens, élke euro is toch welkom, dus die 20 euro van die meisjes ook , krijgen hun een \"leuk\" bedankje voor hun actie..
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=hellolo][quote=redder_in_nood]Het is wel verdacht rustig hier ^o) \r\n\r\nZeker allemaal meedoen aan die Pakistan-actie op Nederland 2? (proud)[/quote]\r\n\r\nVertel? :-$[/quote]\r\n\r\n[quote]De televisieactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan had woensdagavond rond 23.15 uur ruim 21 miljoen euro opgeleverd. De inzamelingsactie werd georganiseerd rond de benefietwedstrijd in Rotterdam tussen de hockeyers van het Nederlands team en een wereldelftal.[/quote]\r\n\r\nuitverteld (proud)[/quote]\r\n\r\nIk wist niets van een inzamelactie :-$ \r\n\r\n[quote=Navy]Wij! :lol:[/quote]\r\n\r\n :lol:
Link naar reactie
{Zucht}\r\nHuishoudelijke apparaten zijn ook niet meer wat ze geweest zijn: wil ik vandaag even een wasje draaien, doet mijn wasautomaat het niet meer! Van de week nog wel en nu dus niks 8o| . Ik heb \'m notabene nog nieuw gekocht ook. Na iets meer dan een jaar ging de motor kapot, en nu dit weer. Ja, kwaliteit is tegenwoordig niet meer te vinden, of je moet er dik voor betalen. Ik vraag me af: zou ik nog garantie hebben? Of een coulanceregeling kunnen vragen? Moet toch kunnen vind ik: [b][size=6]na nog geen 22 jaar.[/size][/b] :-#
Link naar reactie
Ha fout!!\r\n\r\nnavy, jullie hebben een dissociative identity disorder\r\n\r\nin tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, en wat sommige mensen op hun tshirt hebben staan ( i\'m a schizo - me too) is schizofrenie iets anders.... \r\nvoor mensen die zo\'n tshirt hebben en zich nu doodschamen:\r\n[url]http://nl.janssen-cilag.be/disease/detail.jhtml?itemname=schizo[/url]\r\n\r\nmaar ik vind het in ieder geval wel belachelijk, dat ze het in films (zoals: me, myself en irene) wel steeds schizofrenie noemen :-S
Link naar reactie
[quote=Speeeedy]hoi ik laat mijn neus ook maar weer even zien (liar) \r\n\r\nheb het superdruk met tentamens (cry) \r\n\r\nmaaf ff een onderzoekje:\r\nWie denkt dat schizofrenie inhoudt dat je een gespleten persoonlijkheid hebt? (zonder te googlen natuurlijk :-D )[/quote]\r\n\r\nJe moet hier wel van meerdere kanten zijn om de ander te begrijpen. (proud)
Link naar reactie
[quote=Speeeedy]ultimate zou wel weer gek worden trouwens.... Hij moet namelijk al mijn psychologische weetjes aanhoren en daar wordt hij een beetje gestoord van :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nAch, is dit één van jouw klassieke intrinsieke meningen? :lol: \r\nIk geef hem geen ongelijk, want als hij jou wilt bijbenen, dan moet hij hard hollen.......\r\nZie hem zoals hij is, dan is hij echt zeer waardevol..... (Y) :-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...