Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Nou ja zeg, word firefox gediscrimineerd op dit forum??\r\nIk dacht dat ze hier juist ondersteuning e.d. deden voor firefox.. ;-)\r\n\r\nHa.. en nu verveel \'k me; \'k kom op een internetcafé om te helpen als vrijwillige \"ICT\'er\", maar er is hier niks te doen.. ach; \'k heb dit forum nog :lol: ...\r\n\r\nCD\'s van publisher zijn er nog niet, en er valt niet een probleem ofzo op te lossen... \'k blijf nog een kwartiertje, ga \'k weer terug.\r\nWat typt trouwens een laptop irri, als je normaal altijd werkt met standaard computers.. Zal wel wennen, en nu gaat het al wat beter, maar nog steeds veel meer taalfouten dan normaal.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Jullie vergeten het belangrijkste:\r\nVeel minder gevaarlijke fouten! Wist je dat er nog steeds, en dat al jaren, gevaarlijke fouten in IE zitten die nog steeds niet (kunnen) worden opgelost. En ja, FF heeft nadelen: slecht gebouwde sites zie je ook slecht, in tegenstelling tot IE die alles accepteerd. Vandaar de mindere veiligheid ook, denk ik.
Link naar reactie
[quote=Navy]Jullie vergeten het belangrijkste:\r\nVeel minder gevaarlijke fouten! Wist je dat er nog steeds, en dat al jaren, gevaarlijke fouten in IE zitten die nog steeds niet (kunnen) worden opgelost. En ja, FF heeft nadelen: slecht gebouwde sites zie je ook slecht, in tegenstelling tot IE die alles accepteerd. Vandaar de mindere veiligheid ook, denk ik.[/quote]\r\nJa oke.\r\nMaar volgens mij houdt de virusscanner die tegen, of heb ik dat fout?
Link naar reactie
Gevaarlijke fouten ,,dat zeggen ze misschien wel maar waar blijkt dat dan wel uit.\r\nIk heb er in iedergeval nog nooit iets van gemerkt.,en zit al jaren en jaren te internetten.\r\nOok nooit geen last van virussen ,spyware ,wormen en dat soort zaken.\r\nDe problemen komen vaak ook door je eigen surfgedrag.\r\nAls je porno gaat zoeken of gok site\'s of te veel naar mp3\'op zoek gaat komt er wel allerlei rotzooi binnen ,maar met goeie software is dat waarschijnlijk ook gewoon tegen te houden of te verwijderen. ;-)
Link naar reactie
[quote=VMSW] Hij gaat dus even naar buiten, even peukie roken, en komt weer naar binnen. \r\nIk zeg keurig dat hij niet mag roken in openbare gebouwen, waaronder scholen, moet ik uurtje halen :-S.\r\nDie andere gasten geven mij gelijk (:-)) moeten we allemaal uurtje halen (cry).[/quote]\r\n\r\nOmg wat een &%)#%\r\n\r\nGewoon niet heen gaan, blegh F*ck die machtsgeile mensen die denken dat ze je alles kunnen laten doen!\r\n\r\nIk heb trouwens vakantie en ik werk op mijn school :lol: \r\n\r\nNjah tenminste geld :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=hellolo][quote=redder_in_nood]Het is wel verdacht rustig hier ^o) \r\n\r\nZeker allemaal meedoen aan die Pakistan-actie op Nederland 2? (proud)[/quote]\r\n\r\nVertel? :-$[/quote]\r\n\r\n[quote]De televisieactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan had woensdagavond rond 23.15 uur ruim 21 miljoen euro opgeleverd. De inzamelingsactie werd georganiseerd rond de benefietwedstrijd in Rotterdam tussen de hockeyers van het Nederlands team en een wereldelftal.[/quote]\r\n\r\nuitverteld (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...