Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Thijs]Denny Willis & The Hunting Quartet: The Fox Has Left Its Lair \r\n\r\nvolgens mij is half NL naar dit nummer op zoek 8-)[/quote]\r\n\r\nMen is op zoek naar de tekst..... Komt uit de Musical Sunny..., maar door de dronkenmanspraat (ha,ha,ha) van Denny Willis is de tekst amper te verstaan... Er komt een red fox voorbij en een grandpa with a limp.... maar dan heb je het ook wel gehoord....\r\n\r\nOorspronkelijk is het uitgezonden bij \"Een mens wil wel es wat anders....... \" van Mies Bouwman....\r\n\r\nHet staat trouwens ook op de DVD 80 TV Toppers van de VARA...\r\n(nieuwsgroepen?)\r\n\r\n[url]http://omroep.vara.nl/shop_detail.jsp?maintopic=421&subtopic=19586&detail=215071[/url]\r\n\r\nDie ga ik denk ik maar es kopen, want een andere onvergetelijke: het muizevalletje van Dorus staat er ook op :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Thijs]...heb morgen tentamen, treinstoringen is geen goed excuus om later te komen...[/quote]\r\n\r\nHmm. ga je vast voor de deur liggen, krijg je vast een [b]vette[/b]10\r\nSorry hoor dat ik er een grapje van maak, maar hier rijden de Amtraks toch redelijk op tijd. En de Greyhounds ook aardig, dus hier is het lang leve het OV.
Link naar reactie
[quote=Thijs]Hoop niet dat er morgen treinstoringen zijn tussen gouda en utrecht, vanmorgen lach zo\'n btje alles eruit en moest je via Rotterdam, gelukkig hoefde ik niet naar school, maar morgen dus wel en als er dan iets misgaat...\r\n\r\n...heb morgen tentamen, treinstoringen is geen goed excuus om later te komen...[/quote]\r\nMorgenvroeg even checken op internet/teletekst op vertragingen bij NS?
Link naar reactie
@home is niet goed bekend hè... kies toch een ander ;)\r\n\r\nTrouwens, \'k hoop voor je dat je een treinstoring hebt (thijs), maar ehm.. moet je dat dan niet opnieuw maken ^o), ben je nog niet veel verder..\r\n\r\nToen \'k een keer een week ziek was, hoefde ik maar 2 ding opnieuw te doen (2 overhoringen, 2 pw\'s (proefwerken)..)\r\n\r\nNybble; HARDER werken hè.. je baas betaald niet voor \'t forum ;)\r\nIemand nog iets leuks meegemaakt?
Link naar reactie
[quote=VMSW]Trouwens, \'k hoop voor je dat je een treinstoring hebt (thijs), maar ehm.. moet je dat dan niet opnieuw maken ^o), ben je nog niet veel verder..[/quote]\r\n\r\n[quote=Thijs]...heb morgen tentamen, treinstoringen is [b]geen[/b] goed excuus om later te komen...[/quote]\r\n\r\n*-)\r\n\r\n@ Thijs: Veel succes morgen!!
Link naar reactie
[quote=Navy][quote=nybble][quote=redder_in_nood]Maar waarom heb je geen internet?[/quote]\r\n\r\nGewoon geen verbinding via de kabel. Komt de laatste tijd steeds vaker voor. :^)[/quote]\r\n@home? Zo ja: probeer als eerste te bellen morgenvroeg. Dan heb je snel een helpdeskmedewerker.[/quote]\r\n\r\nNeejhe.... ik heb Kwello. Is wel vergelijkbaar met @Sloom.... :mrgreen: (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...