Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Petertjevanes]Hoe kun je in goedsnaam 226.5 kilo wegen? :|[/quote]\r\n\r\nDit is de dikste man in ons stad (Nashville, TN) hij weegt zelfs [b](echt waar)[/b]302,75n kilo zijn vriend die naast hem zit is iets minder dik die weegt maar 234,1 kilo. Hij is doof en verziend.\r\nZo kun je dus in goedsnaam zelf meer dan 226,5 kilo wegen. Only in America.
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Petertjevanes]Hoe kun je in goedsnaam 226.5 kilo wegen? :|[/quote] :mrgreen: Hoe krijg je het in godsnaam er weer af?\r\n\r\nIk zie de heren van gekwordikervan nog op één stoel zitten... Ik had een tante die op 2! stoelen naast elkaar moest zitten (voor iedere bil eentje) anders ging ze er doorheen.....[/quote]\r\n\r\n *-) [b]Echt waar reintje.[/b] Als ik zo dik word schiet je me dan dood, want dan wil ik niet meer leven hoor.dan help herbalife toch ook niet meer :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=hellolo]Old school...Voor de nintentdo fans :D \r\n\r\nAanradertje,\r\n\r\n[url]http://college.big-boys.com/articles/nintendochoir.html[/url][/quote]\r\n\r\nEr was vroeger op de nederlandse televisie ook zoiets met een groepje mensen, waarvan er een klein kereltje bij liep die altijd het onder spit moest delven en altijd een hoek kreeg. Maar ik weet niet hoe het heet of waar ik het terug kan vinden. Maar dat was ook wel heel grappig.
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan][quote=hellolo]Old school...Voor de nintentdo fans :D \r\n\r\nAanradertje,\r\n\r\n[url]http://college.big-boys.com/articles/nintendochoir.html[/url][/quote]\r\n\r\nEr was vroeger op de nederlandse televisie ook zoiets met een groepje mensen, waarvan er een klein kereltje bij liep die altijd het onder spit moest delven en altijd een hoek kreeg. Maar ik weet niet hoe het heet of waar ik het terug kan vinden. Maar dat was ook wel heel grappig.[/quote]\r\n\r\nBedoel je The Fox? (Ja....ik kan het ook niet helpen :mrgreen: ),. Dat was zó meesterlijk.... Engels.... \r\nIk zal es zoeken op het net....\r\n\r\nl
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=Gekwordikervan][quote=hellolo]Old school...Voor de nintentdo fans :D \r\n\r\nAanradertje,\r\n\r\n[url]http://college.big-boys.com/articles/nintendochoir.html[/url][/quote]\r\n\r\nEr was vroeger op de nederlandse televisie ook zoiets met een groepje mensen, waarvan er een klein kereltje bij liep die altijd het onder spit moest delven en altijd een hoek kreeg. Maar ik weet niet hoe het heet of waar ik het terug kan vinden. Maar dat was ook wel heel grappig.[/quote]\r\n\r\nBedoel je The Fox? (Ja....ik kan het ook niet helpen :mrgreen: ),. Dat was zó meesterlijk.... Engels.... \r\nIk zal es zoeken op het net....\r\n\r\n[/quote]\r\n\r\nIk kan de uitzending van Andermans Veren helaas niet vinden, maar wel deze (mét geluid)... :mrgreen: \r\n\r\n[url]http://www.geocities.com/comedy_tributes_uk/willis.html[/url]
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes][quote=Ultimate]Op Ton (sbs 6) komt deze week een reportage van een man die maar liefst 336 kg weegt. :-S :-O . Dat is het zwaarste dat een mens mag wegen heb ik gehoord, maar dat weet ik niet meer zeker, bind me er dus niet op vast (proud)\r\n\r\nBen eerste btw (liar) :mrgreen:[/quote]\r\n\r\ndat was gisteren avond :P[/quote]\r\n\r\nWeet je hoe ranzig dat er uit zag, ik had de trailer gezien gatverdamme!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...