Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[FILMPJE] Maak kennis met De Horn Blasters :) [url]http://www.filecabi.net/host/file/ferryhorny/wmv[/url]\r\n\r\n[LINK] Leuk! Maak gratis je eigen I LOVE sticker/plaatje [url]http://www.elmer.tv/ilove/[/url]\r\n\r\n[MP3] 10 dingen die je beter NIET tegen een Hell\'s Angel kunt zeggen\r\n[url]http://www.kicken.com/audio/hellsangeltop10.mp3[/url]\r\n\r\n[FILMPJE] Oma Kicken op pad\r\n[url]http://www.compfused.com/directlink/934/[/url]\r\n\r\n[LINK] Opa gaat ook op pad\r\n[url]http://web1.mega4.megabit-space.de/media/Grandpa.wmv[/url]\r\n\r\n[LINK] 10 dingen die de Big Brother Baby nu moet doen voor de Kijkcijfers\r\n[url]http://www.patrick.fm/nieuw/pivot/entry.php?id=1216[/url]\r\n\r\n[SPEL] Probeer de bal hoog te houden met je muisknop!\r\n[url]http://www.playaholics.com/play/parksoccer/[/url]\r\n(mijn topscore is 17...)
Link naar reactie
[quote=VMSW]Trouwens, ik heb een mooi nieuw \'juweeltje\' erbij.. naam: VMware.\r\nWat het ongeveer is:\r\nJe maakt een vitruele computer aan, bepaald zelf het RAM-geheugen, de HD enz.\r\nDeze computer kan je vitrueel (binnen Windows XP) opstarten, en dat programma ziet zichzelf als HELEMAAL individueel. Als je bijvoorbeeld Windows XP installeert (met ECHTE cd e.d.) kan je gewoon dat gebruiken, en je kan gewoon testen wat je wilt.. heerlijk werkt dat.. zelf errors maken ;) en virussen binnen halen.\r\nHiernaast kan je de vitruele pc gewoon weer weggooien, en verder gebeurd er niks met je echte computer. De enige verbinding die tussen nep en real is: netwerkverbinding; de gedeelde schijven van elkaar kan je zien, voor de rest zijn het aparte computers..\r\n[/quote]\r\nIk gebruik al bijna een jaar Virtual PC van [size=2]Microsoft :-$ [/size]. Dit doet hetzelfde.\r\nPas wel op met het virussen-verhaal, want zoals je al zegt, netwerk is wel echt. Dus met een beetje pech heb je een spam-server draaien, en stuur je trojans en virussen over het hele netwerk. Zal de internetprovider niet zo blij mee zijn.\r\nWaar ik me wel over verbaasde, is dat ook je netwerkkaart een ander MAC-adres krijgt. Ik heb bijvoorbeeld BWmeter (soort DU-meter) draaien, en die detecteerd dus niet het netwerkverkeer over de virtuele pc. Vond ik wel grappig. Verder vind ik XP niet zo lekker draaien virtueel, heeft nogal wat geheugen en CPU nodig.
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]@VMSW: zie [url=http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?t=5625]dit[/url] topic\r\n\r\n@elmo: Waarom ga je gewoon niet met hem mee, zeg je dat je hem hebt opgestuurd enzo :lol:[/quote]\r\n\r\nNee, dan moet ik een \'trackingnumber\' hebben van de TPG en die trekt-ie eerst na :-( \r\n\r\nIk heb gemailt dat ik het niet doe vanwege de manier van betalen die die wil (western union).\r\n\r\nIk heb het allemaal ook staan op [url]www.internetoplichting.nl[/url] [url]http://internetoplichting.nl/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=buitenland;action=display;num=1109257503;start=225#235[/url]\r\n\r\nIk heet fairlight.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...