Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=Eagle_Erwin][quote=Petertjevanes]Speciaal voor Sjouwer: [url=http://www.home.zonnet.nl/Van_es11/Doc2.doc]Een word document met een tabel waarvan de eerste kolom zwart is met witte letters en de tweede normaal, in voettekst[/url]\r\n\r\n@bl4ast, 70 euro, zet ik er een nieuw schermpje in :)\r\n\r\nEn ik zag op me stage dat iemand ze geheugen gaat uitbreiden....(A)[/quote]Eeehmm, ik denk dat Sjouwer hier pagina-nummers bedoeld, geen cijfers die willekeurige paginanummers voorstellen. Anders is het inderdaad niet zo ingewikkeld.[/quote]moest een stijl wezen waarin een tabel van 2 kolommen, 1e kolom zwart met witte letters, warin de title van het boek moet staan in een variabele gehaald van de eerste pagina, de 2e kolom normaal met het deel van het boek en pagina nummer. in een voettekst
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=hellolo][quote=elmo][quote=hellolo]Hoe voer je ook alweer een kop/voet tekst in?\r\n\r\nOverclocken word mijn nieuwe hobby (proud) \r\n\r\nLeuk werk (proud) \r\n\r\nMijn 3500+ loopt nu op 2400Mhz (4000+) 100% stabiel :-) \r\n\r\nIk ga even kijken wat ik eruit kan halen :twisted:[/quote]\r\n\r\nHoe heet? \r\n\r\nIk heb mijn AMD 3500 op 2300Mhz draaien op een tempje van 55 graden na lekker goed te hebben gegamed :mrgreen: (met standaard koeler)\r\n\r\n2400Mhz met een 3500 is trouwens een 3800 (Cache geheugen is nl. 512Kb ipv 1MB bij de 4000) ;-) :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nHij loopt inmiddels op 2550 had geen tijd meer om door te gaan :-( \r\n\r\nIk wil hem graag goed stressen om te zien of hij stabiel is of dat hij meer volt nodig heeft om stabiel te lopen en dat kost tijd...\r\n\r\nMaar tot nu toe is hij superstabiel :twisted: \r\n\r\nLekker met 750MB/s parren i.p.v 600MB/s vind ik toch wel een flinke verbetering (proud) \r\n\r\nHij word nu volledig gestressed (prime95 torture test) 50Graden, met de fan op 7Volt.\r\n\r\nIntake op 9Volt en de rest allemaal op 7Volt :-) \r\n\r\n1.475 Volt staat er nu op de core.\r\n\r\n[quote=VMSW]Hé.. hellolo als jij het zo leuk vind, wil je mij dan helpen met het overclocken van m\'n nieuwe CPU?? \r\n\r\nAthlon Thunderbird 1 Ghz.. tot wat kan dat worden opgevoerd?\r\nIk krijg hem overmorgen binnen ;).. m\'n vorige is kapot...[/quote]\r\n\r\nDat is nou het leuke aan overclocken, je weet gewoon nooit wat je gaat halen, kan een hele fijne core zijn 3Ghz + of een slechte core waarmee je amper wat kan..\r\n\r\nDie thunderbirds worden toch loeiheet?\r\n\r\n[quote=Petertjevanes]@hellolo, klik op beeld, en dan kop en voettekst\r\n\r\n@RIN, ik krijg een 404 error?:S,\r\niemand van dit forum ja (A) hij zou eht eerst bij ze locale leverancier bestellen, maar ik geloof dat dat neit gelukt is...[/quote]\r\n\r\nDank je :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nTja.. maar alsnog; zou je me misschien kunnen helpen > \'k open wel een topic.. Het is een 1 Ghz Athlon Thunderbird.. en de vorige die ik had van Thunderbird (800 Mhz, is \'dood\'), werd rond de 35 graden, dus netjes.. vooral vergeleken met MIJn échte processor (71!!!!! graden tijdens spellen)\r\n\r\nO ja, \'k ga naar de HCC :D, nog nooit geweest, echter lijkt het me wel wat.. M\'n vader wil niet mee (heeft geen interesse in computers), en verder is er niemand, dus ga \'k lekker in m\'n eentje verdwalen daar ;)
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=Eagle_Erwin][quote=Petertjevanes]Speciaal voor Sjouwer: [url=http://www.home.zonnet.nl/Van_es11/Doc2.doc]Een word document met een tabel waarvan de eerste kolom zwart is met witte letters en de tweede normaal, in voettekst[/url]\r\n\r\n@bl4ast, 70 euro, zet ik er een nieuw schermpje in :)\r\n\r\nEn ik zag op me stage dat iemand ze geheugen gaat uitbreiden....(A)[/quote]Eeehmm, ik denk dat Sjouwer hier pagina-nummers bedoeld, geen cijfers die willekeurige paginanummers voorstellen. Anders is het inderdaad niet zo ingewikkeld.[/quote]moest een stijl wezen waarin een tabel van 2 kolommen, 1e kolom zwart met witte letters, warin de title van het boek moet staan in een variabele gehaald van de eerste pagina, de 2e kolom normaal met het deel van het boek en pagina nummer. in een voettekst[/quote]\r\nHet is me nog steeds onduidelijk... Maargoed als jij zegt dat het niet kan dan zal het ook wel niet kunnen... Maar waarom zou je zoiets willen eigelijk? :S\r\n\r\nIk voel dat iemand hier morgen ze computer gaat uitbreiden met 2x 512mb.... (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...