Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Haha.. gezamelijke inkoopactie... kunnen jullie voortaan ons ook betrekken ;);)\r\n\r\nTrouwens, iets anders:\r\n\r\n\'k heb een paar dingen die \'k graag wil hebben, hoeveel zal \'k bieden (apart graag, aangezien ze van verschillende mensen komen):\r\n\r\nGPU\'s:\r\nAsus Geforce V8200T2 de luxe met 64 MB AGP, TV out (niks)\r\nGeforce MX200 AGP (niks)\r\n\r\nCPU:\r\nAMD Athlon-PECM, 1000 Mhz (10 x 100 Mhz) (15 euro)\r\n\r\nHD:\r\n40 GB Western 7200 RPM (25 euro)\r\n\r\nTussen haakjes staat er wat er al geboden is op de advertentie\'s.\r\nVoor welke, zal \'k hoeveel overhebben?\r\nIk bedoel: wat zijn ze waard?\r\n\r\nBTW; die CPU is ZONDER koeler!!\r\nIk heb nog een koeler van dezeflde serie (thunderbird), maar dan van 800 Mhz... i.p.v. 1000 Mhz.. werkt deze denk je ook?
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Thijs had em van mij gehad:\r\nIk wou een keer een andere avatar nemen, en toen had ik deze verwijderd.\r\nLater bleek dat ik [ en de hele clan hierzo :-P ] die oude leuker vond, maar ik had hem niet meer :-(\r\nWas hem kwijt (m\'n Rocky-Mouse was mij kwijt :-() en toen had ik beloofd dat diegene die mn muisie terug bracht een domein kreeg naar keuze.\r\nEagle_Erwin had \'em toen gegeven aan mij, en hij hoefde geen domein.\r\nToen vroeg ik of iemand anders hem wilde hebben en dat was Thijs. Dus Thijs kreeg em :-)\r\n\r\nMeer info:\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=29495[/url]\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?t=327&start=1150[/url]
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]@ Thijs: M\'n huidige is [url]http://lennard.downfire.com[/url] ;-)\r\nEr komen ook geen drollen op :-P maar hij wordt heel erg mooi (hoop ik dan :-P).\r\n\r\nVerdient wel lekker ja.\r\nHeb meestal zo\'n 5 a 6 klanten per maand die ieder zo\'n 80 a 100 euro betalen, is rond de 500 euries per maand, dus 3000 euro per jaar, daarnaast werk ik nog iedere zaterdag en in de vakanties dus ik kom niet om van de honger (ben dan ook nog maar scholier :-P).[/quote]\r\n\r\nKan ik nou niet rekenen? 500€/mnd = 3000€/jr? Kort jaartje heb jij daar..............
Link naar reactie
Speciaal voor Sjouwer: [url=http://www.home.zonnet.nl/Van_es11/Doc2.doc]Een word document met een tabel waarvan de eerste kolom zwart is met witte letters en de tweede normaal, in voettekst[/url]\r\n\r\n@bl4ast, 70 euro, zet ik er een nieuw schermpje in :)\r\n\r\nEn ik zag op me stage dat iemand ze geheugen gaat uitbreiden....(A)
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]@ Thijs: M\'n huidige is [url]http://lennard.downfire.com[/url] ;-)\r\nEr komen ook geen drollen op :-P maar hij wordt heel erg mooi (hoop ik dan :-P).\r\n\r\nVerdient wel lekker ja.\r\nHeb meestal zo\'n 5 a 6 klanten per maand die ieder zo\'n 80 a 100 euro betalen, is rond de 500 euries per maand, dus 3000 euro per jaar, daarnaast werk ik nog iedere zaterdag en in de vakanties dus ik kom niet om van de honger (ben dan ook nog maar scholier :-P).[/quote]\r\n\r\nDamn :-O \r\n\r\nJe staat wel ingeschreven bij de kamer van koophandel en alles neem ik aan?\r\n\r\nJij inspireert me om iets van webdesign te leren (proud) \r\n\r\nAls er iets is wat me niet interesseert is het wel webdesign, mischien kan jij daar wat aan veranderen :lol:
Link naar reactie
[quote=hellolo]Hoe voer je ook alweer een kop/voet tekst in?\r\n\r\nOverclocken word mijn nieuwe hobby (proud) \r\n\r\nLeuk werk (proud) \r\n\r\nMijn 3500+ loopt nu op 2400Mhz (4000+) 100% stabiel :-) \r\n\r\nIk ga even kijken wat ik eruit kan halen :twisted:[/quote]\r\n\r\nHoe heet? \r\n\r\nIk heb mijn AMD 3500 op 2300Mhz draaien op een tempje van 55 graden na lekker goed te hebben gegamed :mrgreen: (met standaard koeler)\r\n\r\n2400Mhz met een 3500 is trouwens een 3800 (Cache geheugen is nl. 512Kb ipv 1MB bij de 4000) ;-) :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=redder_in_nood]@ Thijs: M\'n huidige is [url]http://lennard.downfire.com[/url] ;-)\r\nEr komen ook geen drollen op :-P maar hij wordt heel erg mooi (hoop ik dan :-P).\r\n\r\nVerdient wel lekker ja.\r\nHeb meestal zo\'n 5 a 6 klanten per maand die ieder zo\'n 80 a 100 euro betalen, is rond de 500 euries per maand, dus 3000 euro per jaar, daarnaast werk ik nog iedere zaterdag en in de vakanties dus ik kom niet om van de honger (ben dan ook nog maar scholier :-P).[/quote]\r\n\r\nKan ik nou niet rekenen? 500€/mnd = 3000€/jr? Kort jaartje heb jij daar..............[/quote]\r\n\r\nWas rekenfoutje :-$\r\n\r\nSta nog niet ingeschreven :-(\r\nMaar ik heb een keer iemand geholpen met een of andere gast met zijn website, en die heeft een drukbezochte website (weet hem niet zo uit mn hoofd; is alweer een tijd geleden) en daar staat een link naar mijn site op, en zo komen er aardig wat mensen op mijn site :-).\r\n\r\n@ Hellolo; het is best wel leuk (vind ik dan).\r\nEr zit nog vaag in mijn achterhoofd dat Ultimate ook PHP en MySQL etc. ging leren?\r\n\r\n[quote=Petertje]En ik zag op me stage dat iemand ze geheugen gaat uitbreiden....[/quote]\r\nHier iemand van het CID :-O\r\n\r\nEdit:\r\nWat heb ik toch weer gelijk:\r\n[url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=31578#post31578[/url]
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]@hellolo, klik op beeld, en dan kop en voettekst\r\n\r\n@RIN, ik krijg een 404 error?:S,\r\niemand van dit forum ja (A) hij zou eht eerst bij ze locale leverancier bestellen, maar ik geloof dat dat neit gelukt is...[/quote]\r\nKom er net achter dat mijn website daarzo is verwijderd omdat \"uw website niet aan de gestelde eisen voldeed.\". (cry)\r\nAlles weg...\r\nWeer alles weg :-P\r\n\r\nMaargoed... Nieuwe site is onderweg (H)\r\n\r\nIk ging btw ook nog nieuw geheugen kopen.\r\n\r\nNu je het zegt herinner ik me ook wel zoiets 8-)
Link naar reactie
[quote=Navy][quote=Petertjevanes]En ik zag op me stage dat iemand ze geheugen gaat uitbreiden....(A)[/quote]\r\n\r\nO ja joh!? (proud) \r\nEn weet je toevalligerwijze ook wie? En wanneer het wordt verzonden? En wanneer het aankomt?[/quote]sja, namen mag ik natuurlijk niet noemen... Aankomen is natuurlijk moeilijk te zeggen, omdat het gaat via de TPG. Maar hij staat op de lijst voor morgen, dus zal naar alle waarschijnlijkheid ook morgen de deur uit gaan, want ik hoorde dat er nog 4 op voorraad waren.\r\n\r\nWas het toch niet gelukt met de locale pc handel?
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]Speciaal voor Sjouwer: [url=http://www.home.zonnet.nl/Van_es11/Doc2.doc]Een word document met een tabel waarvan de eerste kolom zwart is met witte letters en de tweede normaal, in voettekst[/url]\r\n\r\n@bl4ast, 70 euro, zet ik er een nieuw schermpje in :)\r\n\r\nEn ik zag op me stage dat iemand ze geheugen gaat uitbreiden....(A)[/quote]\r\n\r\nEeehmm, ik denk dat Sjouwer hier pagina-nummers bedoeld, geen cijfers die willekeurige paginanummers voorstellen. Anders is het inderdaad niet zo ingewikkeld.
Link naar reactie
@eagle_erwin, als dat niet het geval is, hoor ik graag van sjouwer wat ik verkeerd heb gedaan :)\r\n\r\n@navy, sja, ik zou het altijd proberen (A) Hangt er wel een beetje vanaf hoe je onderhandeld natuurlijk. \r\n\r\nToen ik nog in die niet nader te noemen tweedehands winkel in haarlem werkte kwamen er een man en een vrouw van buitenlandse afkomst bij mij aan de kassa met een set speakers. Die wilden ze nog even horen. Ik de adapter erbijgezocht, laten horen. ze vonden het goed. Ik noem bedrag: 19.95 begint ie ineens nog ff dat ie ze wel wil hebben voor 15. Aan dat soort mensen heb ik dus een enorme hekel...
Link naar reactie
[quote=elmo][quote=hellolo]Hoe voer je ook alweer een kop/voet tekst in?\r\n\r\nOverclocken word mijn nieuwe hobby (proud) \r\n\r\nLeuk werk (proud) \r\n\r\nMijn 3500+ loopt nu op 2400Mhz (4000+) 100% stabiel :-) \r\n\r\nIk ga even kijken wat ik eruit kan halen :twisted:[/quote]\r\n\r\nHoe heet? \r\n\r\nIk heb mijn AMD 3500 op 2300Mhz draaien op een tempje van 55 graden na lekker goed te hebben gegamed :mrgreen: (met standaard koeler)\r\n\r\n2400Mhz met een 3500 is trouwens een 3800 (Cache geheugen is nl. 512Kb ipv 1MB bij de 4000) ;-) :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nHij loopt inmiddels op 2550 had geen tijd meer om door te gaan :-( \r\n\r\nIk wil hem graag goed stressen om te zien of hij stabiel is of dat hij meer volt nodig heeft om stabiel te lopen en dat kost tijd...\r\n\r\nMaar tot nu toe is hij superstabiel :twisted: \r\n\r\nLekker met 750MB/s parren i.p.v 600MB/s vind ik toch wel een flinke verbetering (proud) \r\n\r\nHij word nu volledig gestressed (prime95 torture test) 50Graden, met de fan op 7Volt.\r\n\r\nIntake op 9Volt en de rest allemaal op 7Volt :-) \r\n\r\n1.475 Volt staat er nu op de core.\r\n\r\n[quote=VMSW]Hé.. hellolo als jij het zo leuk vind, wil je mij dan helpen met het overclocken van m\'n nieuwe CPU?? \r\n\r\nAthlon Thunderbird 1 Ghz.. tot wat kan dat worden opgevoerd?\r\nIk krijg hem overmorgen binnen ;).. m\'n vorige is kapot...[/quote]\r\n\r\nDat is nou het leuke aan overclocken, je weet gewoon nooit wat je gaat halen, kan een hele fijne core zijn 3Ghz + of een slechte core waarmee je amper wat kan..\r\n\r\nDie thunderbirds worden toch loeiheet?\r\n\r\n[quote=Petertjevanes]@hellolo, klik op beeld, en dan kop en voettekst\r\n\r\n@RIN, ik krijg een 404 error?:S,\r\niemand van dit forum ja (A) hij zou eht eerst bij ze locale leverancier bestellen, maar ik geloof dat dat neit gelukt is...[/quote]\r\n\r\nDank je :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...