Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=sjouwer][quote=Petertjevanes]WordPerfect, dat word toch vrijwel niet meer gebruikt? Ik heb er nog wel mee gewerkt op me 286, F6 was vet en F8 onderstrepen :P\r\n\r\nHeeft er iemand toevallig nog een kapot tfttje staan? (A)[/quote]we hebben nog steeds meer dan 500 leden\r\nwil je dit dan eens in word proberen\r\n\r\nmaak een stijl aan waarin een tabel met 2 kolommen, in de eerste kolom komt de boek titel in de 2e kolom de pagina nummer\r\n1e kolllom zwarte achtergrond en witte letters in de 2e kolom normaal, en dit in een voet tekst.[/quote]\r\nIk zal het vanavond doen voor je :)\r\n\r\nWat is een voet tekst ook alweer? :-$
Link naar reactie
[quote=reintje]Voor de Elvis fans: [url]http://www.biwa.ne.jp/~presley/celeb/[/url]\r\n\r\nVeel bijzondere plaatjes.... (kwalitatief niet geweldig... maar ja...)[/quote]\r\n\r\n@ Reintje\r\n\r\nGeweldige foto\'s vele niet eerder gezien. Thanks\r\nVoor diegene die niet weten wie Al Dvorin was, eerste fotootje van de link van Reintje:\r\n\r\nDit was de persoon die ten einde van Elvis\' zijn shows de legendarische woorden sprak (ja hij is inmiddels in 2004 overleden) \"Ladies and gentlemen, Elvis has left the building, thank you and goodnight\".
Link naar reactie
Ook goede middag... leuke zinloze opmerkingen-topic ;), nee hoor.. is gezellig hier... vooral de \'zinloze\' opmerkingen zijn leuk :), als je begrijpt wat \'k bedoel ;)...\r\n\r\nIk ben nu ongeveer 2 dagen bezig met m\'n nieuwe moederbord + processor + enz. gekregen + oude spullen gecombineerd. Windows XP enz. erop.. mooie pc geworden (800 Mhz Athlon).. Ben \'k heel blij mee; leuk voor netwerkgamen enz, aangezien hij lekker snel is zonder virusscanner enz ;-) .\r\nBlijkt hij opeens het \'op te geven\'.. NOUHOU..\r\nAch.. \'k hoop dat iemand nog een oplossing weet ;), \'k heb een topic gestart hierover.\r\n(niet als reclame voor de topic, maar dat houd me momenteel bezig: [url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?t=5564&highlight=[/url])\r\n\r\nAch.. daar ben \'k nog wel een dagje mee bezig ;).. \'k MOET en ZAL dat stomme ding weer aan \'t werk krijgen.. \'t is m\'n beste pc na m\'n 3.2 Ghz + 1.8 Ghz.. (m\'n beste test-pc) :-P
Link naar reactie
@nybble: Yuri\'s Revenge is het niet hoor; \'k heb hem al op 4 pc\'s staan.. (6)..\r\nHiernaast was hij niet eens geïnstalleerd.. en al zal hij dat zijn; zo\'n soort probleem zal het dan niet zijn hè.. dan zal in het ergste geval een nieuwe HD genoeg zijn..\r\nWel bedankt voor je antwoord..\r\n\r\nZONDE.. \'k vind het namelijk zo\'n mooi moederbord..\r\nAch.. er antwoorden er vast meer :)\r\nWAT een mooi team zijn jullie hier..\r\n\r\nRIN: als je de url (toekomstig) geeft, kijk \'k natuurlijk ook hè..
Link naar reactie
[quote=VMSW]WAT een mooi team zijn jullie hier..[/quote]\r\nVroeger heette dat \'Lezers helpen Lezers\' maar aangezien er ook een hoop niet-lezers bij waren hebben ze die maar weggelaten. :-P\r\n\r\n[quote=VMSWt]RIN: als je de url (toekomstig) geeft, kijk \'k natuurlijk ook hè..[/quote]\r\nWordt:\r\n[url]www.lennardesveld.com[/url]\r\n[url]www.lennardesveld.be[/url]\r\n[url]www.lennardesveld.info[/url]\r\n.nl e.d. komen nog :-)
Link naar reactie
@ Thijs: M\'n huidige is [url]http://lennard.downfire.com[/url] ;-)\r\nEr komen ook geen drollen op :-P maar hij wordt heel erg mooi (hoop ik dan :-P).\r\n\r\nVerdient wel lekker ja.\r\nHeb meestal zo\'n 5 a 6 klanten per maand die ieder zo\'n 80 a 100 euro betalen, is rond de 500 euries per maand, dus 3000 euro per jaar, daarnaast werk ik nog iedere zaterdag en in de vakanties dus ik kom niet om van de honger (ben dan ook nog maar scholier :-P).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...