Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Wow.. dan maar de 3701ste post die ik stuur.. ach..\r\nDit is ook een leuke topic.\r\nWeet iemand overigens een andere manier om bij command/cmd te komen (via uitvoeren)..\r\n\'k heb de systeembeheerder laten schrikken toen ik hem liet zien dat ik daar kon komen met een ander commando; command (hij dacht alleen cmd :oops: )\r\nLeuke; messenger is nergens uitgezet => je kan heerlijk net send gebruiken ;)\r\nMaar nu gaat hij het -neem ik aan- blokkeren.. weet iemand nog een andere manier?\r\n\r\nO ja.. die banner hiernaast (advertentie) vind \'k heel irritant (die van kpn.. hij gaat te veel/snel hetzelfde doen.. gaat op je zenuwen werken bij mij ;)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Wow.. wat spellen ze op een rare manier workshop.. niet normaal.. kan \'t nog erger?\r\nTrouwens, ook leuk, \'k ben een keer een handleiding van windows tegengekomen. Deze klopt 100%, maar \'t probleem is dat ze het zo INGEWIKKELD mogelijk uitleggen. Echt heel leuk te lezen, je ziet dat er eigenlijk wel iets gebeurt, maar heeel langzaam. Bijna krijg je het gevoel dat je het fout doet.. Kent iemand dat? Ik heb het niet meer :(, een handleiding in PDF op internet..
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes][quote=hellolo]95% :mrgreen: \r\n\r\nDie jij gepost had is v4,0/5.0 ik heb v6.5 :razz:\r\n\r\nUnit 1 :-)[/quote]\r\nIk had 77.50% voor unit 1 :P\r\n\r\n(ik neem wel aan dat we het over semester 1 \"hardware\" hebben?)[/quote]\r\n\r\nYup :-) \r\n\r\n95% voor sisco module 1 btw :razz: \r\n\r\n[quote=VMSW]Wow.. dan maar de 3701ste post die ik stuur.. ach..\r\nDit is ook een leuke topic.\r\nWeet iemand overigens een andere manier om bij command/cmd te komen (via uitvoeren)..\r\n\'k heb de systeembeheerder laten schrikken toen ik hem liet zien dat ik daar kon komen met een ander commando; command (hij dacht alleen cmd :oops: )\r\nLeuke; messenger is nergens uitgezet => je kan heerlijk net send gebruiken ;)\r\nMaar nu gaat hij het -neem ik aan- blokkeren.. weet iemand nog een andere manier?\r\n\r\nO ja.. die banner hiernaast (advertentie) vind \'k heel irritant (die van kpn.. hij gaat te veel/snel hetzelfde doen.. gaat op je zenuwen werken bij mij ;)[/quote]\r\n\r\nWhaha rofl is bij mij op school ook zo :-P Kan lekker alles doen in een ms dos prompt :mrgreen: \r\n\r\nOMG, er stond geen wachtwoord op het admin account van de leraar :lol: Die werd dus een beetje mis/gebruikt :mrgreen:
Link naar reactie
Ultimate had op het got forum gepost dat ik em vandaag zou krijgen......\r\n\r\nmaar:\r\nik zou dus binnen 2 werkdagen een smsje krijgen als mijn simkaart was \'gemigreerd\' van prepaid naar abo. Nou had ik em vandaag nog niet, dus ik naar de winkel, bellen ze erachteraan, zegt die ***kpn dat het nog 2 á 3 werkdagen gaat duren.....\r\n\r\naaaaaaaargh , waarom zeggen ze dat dan niet direct!! Heb ik net snel mn beltegoed zitten verbellen, en nu krijg ik dat ding pas dinsdag (?) en heb ik tot die tijd geen beltegoed meer, want ik ga natuurlijk niet meer opwaarderen (cry) \r\n\r\n[size=2]dat overleef ik nooooit [/size] :-P
Link naar reactie
Ik ben toevallig in februari als ik me goed herinner overgestapt van prepaid naar abonnement bij Hi. Duurde ook iets langer dan verwacht. Maar het beltegoed dat ik nog had is wel netjes bijgeschreven bij het beltegoed van mijn abonnement. Ik heb nu dus Hi20, betaal echter maar 10 euries per maand(!) en bellen kost nu 0.08 euries per minuut i.p.v. 0,45 euries per minuut. Het ging wel om een zgn. sim-only abonnement. Dus met behoud van nummer en de eigen telefoon. (Ik kreeg zelfs een nieuwe sim-kaart, maar ben gewoon de oude blijven gebruiken vanwege alle telefoonnummers die erop staan.)
Link naar reactie
Ik kan zaterdag van 18.00 uur tot 24.00 uur gratis bellen van mobiel naar vast, omdat Vodafone 10 jaar bestaat:\r\n\r\n[quote=SMS van Vodafone]Vodafone bestaat 10 jaar! Uw traktatie: gratis bellen binnen Nederland op zaterdag 15/10 tussen 18.00 en 24.00 uur. Meer info en voorwaarden op [url]www.vodafone.nl[/url]\r\nAfzender:\r\nVodafone[/quote]
Link naar reactie
[quote=Thijs]heb t doorstaan hoor ;-), moest een werkblad opstellen voor de ABC-formule, waarbij ingeval van D negatief er geen uitkomst moest owrden vermeld.[/quote]\r\n\r\nKlinkt niet echt als een ingewikkelde cursus ;).. komt vast (hopelijk) nog wel.. Excel is wel een programma waar je veel mee kan... \'k heb er zelfs een programmatje mee gemaakt die Latijnse teksten kan vertalen (werkwoordsvormen + tijden + getal), en zélf (!) ook nog de nominativus (onderwerp) en accusativus (lijdend voorwerp) kan VINDEN én vertalen.. was wel aardig wat invoerwerk, maar werkt perfect. Hij vertaald het heel goed. Jammer dat het zo moeilijk is om de rest van de dingen \'te leren\' (genitivus, dativus, ablativus... is denk ik \'te\' moeilijk de computer te leren (kost mij te veel tijd ;))\r\n\r\nTrouwens, ben vandaag nog tegengekomen:\r\nAls je een priemgetal boven de 1.000.000 weet, is er een beloning van 100.000$ voor je.. (zag \'k in scheikundelokaal)\r\n\r\nVAKANTIE :):):D:D BEGINT VOOR MIJ\r\nHele vakantie heerlijk computeren (oei.. moet wel letten op RSI)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...