Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Haha.. inderdaad: poetsen, \'k krijg altijd een compliment ;), maar dat doet hij geloof ik bij iedereen.\r\nMijn 21\" scherm doet het.. HEERLIJK; computerspellen zie je heel groot, en WAT een formaat is dat (ruim halve meter diagonaal). Echter valt me op bij IE (internet explorer) dat de websites allemaal \'een strook zijn\' in de lengte. Ze zijn eigenlijk blijkbaar ingericht voor 1024 * nog wat :P, maar niet echt voor dit formaat. .. dus \'k zie 2 witte stroken aan de zijkanten.. ach, went wel\r\nEchter valt me wel op dat ik bijvoorbeeld een hele pagina bij word kan zien :)\r\nMisschien moet ik de resolutie toch wat lager zetten, want \'t is wel irri dat de website\'s zo smal zijn.. of is dat wennen??\r\n\r\n@sjouwer: ik betaal geen belasting, mijn ouders wel voor mij ;-) , maar ikke heb alleen maar voordeel aan dit mooie beeldscherm..\r\n\r\nKabeltje heb ik geleend bij klasgenoot, moet vrijdag weer terug :(, maar ach; volgende week dinsdag krijg ik m\'n definitieve kabeltje :):), (nog nieuw ook :D, ook van \'t ziekenhuis; hebben ze over.. joh.. maak ik gebruik van ziekenhuis, zonder ziek te zijn :))\r\n\r\nO ja, ik bedank hier maar mijn klasgenoot voor het lenen van het kabeltje, Ollie, bedankt! (Y)
Link naar reactie
[quote=hellolo]In windows zelf draai ik meestal 1024/768 bij hogere resoluties worden de letter\'s vaag :-S \r\n\r\nAls ik in games 1600X1200 speel werkt het wel perfect :^) \r\n\r\nMaar in games altijd op zo\'n hoog mogelijke resolutie :D \r\n\r\nHad btw een 9.5 voor aries (proud)[/quote]\r\n\r\n9.5%? :P\r\nZijn de toetsen nog hetzelfde als die die ik gepost heb op usenet?\r\nen over welke unit hebben we het eigelijk?:P
Link naar reactie
Haha.. inderdaad, maar in deze resolutie heb je veel meer plek (bijv. je kan bij word gewoon 2 pagina\'s naast elkaar zien op 100% !!! Heerlijk werkt dat.. echter vind ik de rest nogal klein (website\'s zijn super smal (de meeste dan), en andere dingen zie je dat ook vaak.. ik weet niet wat ik moet kiezen; 1024 en dan vergroten, of meer dan 1600 en dan normaal..
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]Kom ik op GoT (het forum van tweakers) een topic over de samsung 760 tegen, dus ik d8 s ff kijken wat voor telefoon onze speeeedy heeft/krijgt. Lees ik de reacties door, kom ik een zeker iemand van dit forum tegen (A) ik zal geen namen noemen.... :P[/quote]\r\n\r\nMet welke letter begint de naam? (A) (A) (A) \r\n\r\n :mrgreen: \r\n\r\nGoede morgen.
Link naar reactie
[quote=nybble][quote=Petertjevanes]Kom ik op GoT (het forum van tweakers) een topic over de samsung 760 tegen, dus ik d8 s ff kijken wat voor telefoon onze speeeedy heeft/krijgt. Lees ik de reacties door, kom ik een zeker iemand van dit forum tegen (A) ik zal geen namen noemen.... :P[/quote]\r\n\r\nMet welke letter begint de naam? (A) (A) (A) \r\n\r\n :mrgreen: \r\n\r\nGoede morgen.[/quote]\r\nAls ie zich wil melden prima, als ie zich niet meld, ook prima :P\r\n\r\ndit is trouwens de 3700ste post in jullie mening... :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...