Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

AAAAAAAAAAAAAAAAAaah\r\n\r\nwat ben ik een sukkel, helemaal vergeten dat ik eerste wou zijn (cry) (cry)............\r\n\r\n@ vmsw, ik ben een zij ;-) (proud) \r\n\r\nMAAR ik heb lekker de samsung e760 met hi20 abonnement :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:\r\nsupervet, met bewegingssensor enzo....... (wat het voor nut heeft, geen idee, maar het is wel leuk :-P )\r\n\r\nedit: die \'professor\', dat moest dus een ander woord zijn he :roll:
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

su dubbel k el? :-P\r\nIk heb de flat-server draaien, heb nu Apache Webser, Bulletproof FTP server, UltraVNC server en Windows server 2003 draaien, dus hij is al flink belast. Verder gaan we hem vooral gebruiken als film-pc, omdat we dan de net van het netwerk-gehaalde films meteen kunnen kijken op de tv, en de muziekcollectie meteen af kunnen spelen op de radio. Heb alleen nog wel een probleem met Remote Desktop (Extern Bureaublad). Na inloggen, meld hij meteen weer af, zonder ook maar iets van het desktop te hebben laten zien. Ik zal daar elders op dit forum eens een vraag over stellen, Google kan me hier niet bij helpen (cry) .
Link naar reactie
hahah.. goed zo :), je herinnerd het nog.. :P, pff.. eigenlijk moet ik zelf maar eens m\'n naam wijzigen.. echter heb \'k geen idee voor een nieuwe naam.\r\nVeilig met stroom werken\r\nVMSW \r\n\r\nTja.. volgorde moet je net kennen ;), en \'t maakt mij niet uit hoor..\r\nOf noem me gewoon Martijn.. I dont\'matter\r\nIk heb overigens ALTIJD VMSW geheten..(geheten; schrijf je anders... ;))\r\n\r\n@RIN: ik vind ook dat hij een ban moet krijgen, voor dat verschrikkelijke woord.. leraar stuurt mensen er ook uit als je dat zou zeggen.. ;).\r\n@speedy (vriendin ??): De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij is dat.. echter ben ik daar niet zo blij mee ;)...\r\nAch, waarom zou je mijn naam nodig hebben overigens.. hoogstens bij een citaat.. maakt mij niet zo uit. O ja; excuses voor het \'hij\'; om eerlijk te zijn ga ik daar automatisch ervanuit.. (nogmaals excuses, ook u/jij; Reintje).. WAAROM DOE IK DAT. Ik weet dat er zat vrouwelijke forummers zijn, maar toch doe ik het auto.. verbeter me, ik denk dat ik die fout niet meer maak bij speeeeeeedy en reintje..\r\nAllemaal excuses, en ook vanaf nu, VERBETER me, en ik oprechte excuses.\r\n\r\nEdit 21: wow.. wat heb ik toch veel verbeterd \r\n(proud) :lol: :mrgreen:\r\nEdit 22: ik kan het ff niet laten (\'k vind het zonde om een écht nieuw bericht te maken, anders lijkt deze topic van mij ;);)), ik moet hem zetten op GMT + 2??? Nederland = toch + 1?? (waarom niet gewoon \'nederlandse tijd ;)\' (wintertijd + zomertijd :@:@)\r\n[img]http://www.davidsemporium.co.uk/__GMT.gif[/img]
Link naar reactie
Er is iets mis met dit forum :-| Bij de thread Welke videokaart staat een post onder mijn naam die van Obi wan kenobi is (geloof ik) :-S :-S :-S :-S :-S . ( [url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=38699#38699[/url] )\r\n\r\nVolgens mij ligt de hele thread door elkaar als ik \'m zo bekijk ^o)\r\n\r\nEdit: Nu is ie weer bijna goed :-S alleen mijn quote is weg :-S Wat is hier aan de hand :-|
Link naar reactie
Nouhou.. beledig modje niet zo...\r\n\'k denk gewoon computerfout *-) , hoewel: \'Computers maken nooit fouten\' is ook op z\'n plaats. Trouwens, komt in me op: wat is het record van aantal edits??\r\nHiernaast: mijn laatste bericht heb ik niet expres zovaak veranderd, echter viel het me net op dat ik hem al ruim 20!! keer heb verbeterd :oops: :oops: :oops:\r\n\r\nNog 1 ding: morgen krijg ik m\'n kabeltje voor m\'n nieuwe 21\" CRT (van ziekenhuis gekregen; van jullie belastinggeld :-S ) Dus kan ik hem in gebruik nemen :):)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...