Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=hellolo][quote=nybble]Het zit je niet mee Hellolo. Je had laatst ook al pech he?\r\n\r\nJe zou die usb bij de buurman ook even krom kunnen buigen , maar ik denk niet dat hij dat leuk zal vinden. :-P \r\n\r\n\r\n :mrgreen:[/quote]\r\n\r\n\r\n\r\nAlleen als ik jou verantwoordelijk mag stellen :^) :twisted:[/quote]\r\n\r\nTuurlijk mag dat. (A) \r\nJe hebt er alleen niets aan. :mrgreen:
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Haha.. zo kan je mooi zorgen dat je dit bericht een uur voor dat bericht van petertje is.. en toch erna staat.. :p, tijd misleiden. (hoewel; kan hij dan wel zoveel uur terug; 9 uur teru?? GMT-9?\r\nnee, da\'s denk ik te veel, maar je kan zo wel mooi misleiden.\r\n\r\nIets wat ik me aanvraag, soms staat er dat een bericht zovaak is geëditted enz. (hoe je dat ook schrijft) echter vraag \'k me altijd af, waarom het SOMS wel zo is, en SOMS niet.. vreemd.. \'k heb weleens een bericht 11x moeten verbeteren :oops: , en toch stond er niks. Verbeter ik er eens eentje 3x o.d., dan blijkt het ineens er wel te staan. Soms staat het er, soms niet.. wie weet hoe dat zit??
Link naar reactie
[quote=VMSW]Haha.. zo kan je mooi zorgen dat je dit bericht een uur voor dat bericht van petertje is.. en toch erna staat.. :p, tijd misleiden. (hoewel; kan hij dan wel zoveel uur terug; 9 uur teru?? GMT-9?\r\nnee, da\'s denk ik te veel, maar je kan zo wel mooi misleiden.\r\n\r\nIets wat ik me aanvraag, soms staat er dat een bericht zovaak is geëditted enz. (hoe je dat ook schrijft) echter vraag \'k me altijd af, waarom het SOMS wel zo is, en SOMS niet.. vreemd.. \'k heb weleens een bericht 11x moeten verbeteren :oops: , en toch stond er niks. Verbeter ik er eens eentje 3x o.d., dan blijkt het ineens er wel te staan. Soms staat het er, soms niet.. wie weet hoe dat zit??[/quote]\r\n\r\nAls jou bericht de laatste is, dan staat het er niet onder, als jou bericht niet als laatste is komt het er wel onder.
Link naar reactie
[quote=Muis][quote=redder_in_nood][quote=kater]Goedemiddag, de zon is er nog niet.\r\nWeet iemand waar hij verstopt zit? :lol: :lol:[/quote]\r\n\r\nHier niet in ieder geval :-(\r\n\r\n@ Ferret: :lol:\r\n\r\nMaar weet iemand eigenlijk waar Muis is?[/quote]\r\n\r\nHé Rintje, ik kijk hier wel regelmatig hoor.\r\nBen nogal druk geweest met andere dingen maar beloof me weer iets vaker te melden hier! ;-)[/quote]\r\n\r\nOke. ;-)
Link naar reactie
De nieuwste staan inderdaad boven bij bij.\r\nMaar ik bedoel:\r\nStel: Jij post een bericht. Dan kan je hem net zolang aanpassen totdat iemand anders een bericht plaatst.\r\nVoordat iemand anders een bericht plaats staat er niet onder \'gewijzigd op ... door ...\', maar als iemand anders na jou in hetzelfde topic iets post, komt dat er wél onder.\r\n\r\nSnappie?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...