Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote]Daar hebben we Nybble weer met z\'n grote mond Laughing[/quote]\r\n\r\nháár grote mond ;-) \r\n\r\nIk heb net een essay geschreven over of de mens nou monogaam is of polygyny (meerdere mannen met 1 vrouw) \r\nheueueueueueullllllll interessant :-) \r\nals iemand daar nog het fijne van wil weten, ik kan je er na het bestuderen van wetenschappelijke teksten (jaja) alles over vertellen :mrgreen: :mrgreen:\r\n\r\nEN ik ga lekker een samsung e730 kopen <;:o) Nouja, gratis krijgen bij een abbonement (Y)
Link naar reactie
[quote=Richt]maar in de huis regels staat toch dat koopen/verkoopen niet mag ????! :-| \r\n\r\n[size=2]*richt snapt er niks meer van heeft eens op zen donder gekreegen omdat ie vroeg of er nog iemand was die oude pc\'s weg deed[/size][color=blue][/color][/quote]\r\n\r\nPrecies.... Modje zal er naar kijken.... :lol:
Link naar reactie
@ reintje, dat heet polyandry (poly=meer, andry=man)\r\nvindt ultimate vast niet zo leuk :lol: :lol:\r\n\r\nmaar helaas is het dus zo dat vrouwen meer monogaam zijn, en mannen meer polygyny (ik heb daar geen nederlandse vertaling voor)\r\n\r\nmaar, ik quote uit mijn eigen onderzoek:\r\n\r\nOm weer terug te keren bij de intuïties, zou een leek na het lezen van dit verhaal waarschijnlijk zeggen dat de mens tot de klasse van polygyny behoort, maar omdat het sociaal niet aanvaardbaar is voor mannen om vreemd te gaan als ze eenmaal verbonden zijn aan een vrouw (getrouwd) of kinderen hebben, en een man toch ook liefde kan voelen, is deze persoon daar toch ook weer niet zeker van. Ook is het zo dat in de laatste jaren door de emancipatie van vrouwen, zij ook steeds meer vreemdgaan en claimen onafhankelijk te willen zijn van mannen.\r\n\r\nSterke mannen opgelet: \r\n\r\nBij soorten waar de parental investment ongelijk is, bijvoorbeeld bij Polygyny, zou dat betekenen dat het mannetje niks aan de opvoeding doet, en dat de sterkste en beste mannetjes het vaakst aan bod komen, omdat de sterkste kinderen zouden kunnen produceren. Ook de mannetjes die al vaak ‘uitgetest’ zijn door andere vrouwtjes, worden vaak gekozen.
Link naar reactie
op me stage adres moetten ze toch maar eens een cursus nederlands volgen. Als je een weborder plaatst krijg je een bevestigingsmail die begint met:\"Geachte de \" in mijn geval dus \"geachte de heer van es\" Toch niet helemaal goed ABN geloof ik... Ik keek net ook nog even op de [url=http://www.wgo.to/fryskelator/vertaal.php?url=http%3A%2F%2Fwww.pc4everyone.nl]website[/url] en daar zag ik ook la het een en ander dat niet helemala correct nederlands is...\r\n\r\n[url=http://themepark.nl/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=760512&an=0&page=0#Post760512]Foutje bij de opbouw van een belgische kermisattractie[/url]\r\n\r\n[quote=Speeeedy]\r\nEN ik ga lekker een samsung e730 kopen Nouja, gratis krijgen bij een abbonement \r\n[/quote] Wrom niet meteen die nieuwere van samsung? die zwarte die je open kunt schuiven? (D500 uit me hoofd)? Of de samsung E530 ladyphone :lol: \r\nEen blackberry van vodafone is trouwens echt vet, gaat af als je een e-mail hebt enzo :P Maar hangt wel een prijskaartje aan helaas :( alders zat er al een in me broekzak (proud) \r\n\r\n[quote=elmo]Met ALL erachter . Dus alle pc 0.0.0.0 Is natuurlijk zo te fixen maar het is wel ff lol. [/quote]\r\nDan geef je alle netwerkverbindingen van het systeem vrij. Heb je dus 2 lan kaarten in je pc krijgen ze allebei 0.0.0.0 Het hele netwerk krijgt geen 0.0.0.0 gekkie :P\r\n\r\n[quote=Richt]*richt snapt er niks meer van heeft eens op zen donder gekreegen omdat ie vroeg of er nog iemand was die oude pc\'s weg deed [/quote] Hoeveel pallets wil je? :twisted:
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]Aan de usenet downloaders:\r\n\r\nHeeft een van jullie een abbo bij [url]http://www.smsusenet.nl/[/url] of hebben jullie daar al eens van gehoord?\r\n\r\nIk zit te denken over een abbotje daaro...[/quote]\r\nabbo is dat abonnement?\r\nWant er zit maar 1 B in abonement, vandaar dat ik twijfel of je dit bedoelt.\r\n\r\nMijn voorkeur is en blijf om het woord volledig te schrijven, is maar een paar seconden langer typen.
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]op me stage adres moetten ze toch maar eens een cursus nederlands volgen. Als je een weborder plaatst krijg je een bevestigingsmail die begint met:\"Geachte de \" :twisted:[/quote]\r\nVeel gemaakte fout.\r\nZie je heel erg veel.\r\nHet moet zijn:\r\nGeachte heer Peterjevanes,\r\nof\r\nGeachte mevrouw Peterjevans,\r\nDus niet de heer de vrouw of zoiets.\r\n\r\nVoorletters worden niet gebruikt, dus als er van of de voor de achternaam staat, moet deze met een hoofdletter.\r\nBijvoorbeeld;\r\nGeachte heer De Kater,\r\n\r\nVoor dit forum is het niet erg om fouten te maken, zolang we maar weten wat je typt.\r\nZo nu en dan maak ik wel eens een grapje bij een leuke fout. Moet kunnen, ja toch?? ;-) We zijn toch allemaal volwassen mensen op het forum. ;-) (B) (B)
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]Aan de usenet downloaders:\r\n\r\nHeeft een van jullie een abbo bij [url]http://www.smsusenet.nl/[/url] of hebben jullie daar al eens van gehoord?\r\n\r\nIk zit te denken over een abbotje daaro...[/quote]\r\n\r\nWaarom niet gewoon een maandje eweka peter?\r\n\r\n€7.50 en je kan het een maand gebruiken, maand voorbij krijg je een mailtje of je wilt verlengen reageer je niet en het abbo\'tje word afgekapt :-) \r\n\r\nDe retentie ligt hoger, en de prijs is lager :-)
Link naar reactie
[quote=hellolo][quote=Petertjevanes]Aan de usenet downloaders:\r\n\r\nHeeft een van jullie een abbo bij [url]http://www.smsusenet.nl/[/url] of hebben jullie daar al eens van gehoord?\r\n\r\nIk zit te denken over een abbotje daaro...[/quote]\r\n\r\nWaarom niet gewoon een maandje eweka peter?\r\n\r\n€7.50 en je kan het een maand gebruiken, maand voorbij krijg je een mailtje of je wilt verlengen reageer je niet en het abbo\'tje word afgekapt :-) \r\n\r\nDe retentie ligt hoger, en de prijs is lager :-)[/quote]\r\nOmdat volgens mij 5 euro goedkoper is dan 7.50? *-) :^)
Link naar reactie
[quote=petertjevanes]Dan geef je alle netwerkverbindingen van het systeem vrij. Heb je dus 2 lan kaarten in je pc krijgen ze allebei 0.0.0.0 Het hele netwerk krijgt geen 0.0.0.0 gekkie[/quote]\r\n\r\nBen niet duidelijk geweest. Bij ons op school meld je je aan via de verbinding remote desktop connextion. Dan meld je je aan op een van de servers op school. Als ik dan administrator ben en ik zit op dat netwerk in ik doe ipconfig release dan gaat het ip van de server weg. (en niet van de client, die raakt \'m daarna kwijt omdat de servers op school ook dhcp servers zijn.) Dan kan niemand aanmelden op die server toch..?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...