Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Ultimate][quote=Petertjevanes]55 jaar?:S waar zie je dat?[/quote]\r\n\r\nAls je op de naam klikt van een persoon.\r\n\r\nIk snap nog steeds net hoe het werkt hoor, hoe ik dat nou kan wijzigen.[/quote]je via je vaste ip opnieuw inschrijven en dan het goede jaartal vermelden\r\nrekent de php het zelf verder uit
Link naar reactie
Ik neem aan dat jullie ook zoiets zien:\r\n[img]http://img358.imageshack.us/img358/968/zie4zw.jpg[/img]\r\n\r\nAls dat niet zo is, en je weet zeker dat je geen dynamisch IP hebt, kan je je opnieuw inschrijven, dan verwijder ik de oude.\r\nAls het goed is, en je gaat daarna weer naar die pagina toe, staat er Wijzig achter. Daar klik je op en dan kun je je gegevens aanpassen :-)\r\n\r\nLeeftijd klopt nog niet helemaal.\r\nHij kijkt nu naar het jaar, dus als op 1 januari 2004 geboren ben, ben je 1, en als je op 1 december 2004 geboren ben ben je ook 1.\r\n\r\nMaar verder: Zie Sjouwers post. :-)\r\n\r\nVragen zijn altijd welkom.
Link naar reactie
Haha.. heb \'k ook; een hele lijst, echter gooi ik gewoon ALLES weg.. kan ook hè.\r\nFormatteren is de snelste manier het op te lossen, echter ben \'k voorzichtig bij m\'n échte computer (op m\'n testcomputers gebeuren de ergste dingen... ;))\r\nTrouwens, wat jammer dat niet iedereen meedoet met hun verjaardag.. \'k heb een paar mensen gezocht, echter staan die er niet tussen.\r\nDUS: IEDEREEN TOEVOEGEN OP DIE LIJST, krijg je gelijk een felicitatie zodra je jarig bent (hopelijk zijn er ook mensen die kijken of iemand jarig is.... :()
Link naar reactie
[quote=VMSW][...] TROUWENS: er staan fouten in de lijst.. waarom staat er gewoon een s bij de sigma, en andere rare dingen.. bijv. de bèta.. kan het niet wat duidelijker??[/quote]\r\nDie bij de beta is een typefout :-$\r\nBij de sigma heb je twee essen.\r\nDie eerste s (dus die o met het handvat) gebruik je alleen in een woord en die laatste s alleen aan het einde.\r\nDus bijvoorbeeld\r\n[img]http://img21.imageshack.us/img21/9804/basis1ps.jpg[/img]
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=VMSW][...] TROUWENS: er staan fouten in de lijst.. waarom staat er gewoon een s bij de sigma, en andere rare dingen.. bijv. de bèta.. kan het niet wat duidelijker??[/quote]\r\nDie bij de beta is een typefout :-$\r\nBij de sigma heb je twee essen.\r\nDie eerste s (dus die o met het handvat) gebruik je alleen in een woord en die laatste s alleen aan het einde.\r\nDus bijvoorbeeld\r\n\r\n\r\n[img]http://img21.imageshack.us/img21/9804/basis1ps.jpg[/img][/quote]\r\n\r\nWeet ik wel, heb \'k uitgebreid gehad vorig jaar.. maar meer: het is een ECHTE s. WAt ik gebruik, is een sigma (zie mijn tekst, staat hij geloof \'k wel in... DAT is een sigma, dit is een s (vind \'k dan.. bij een S/s is het systremie, bij een sigma, is het onderste deel eigenlijk ½ keer het bovenste deel.
Link naar reactie
[quote=VMSW][quote=redder_in_nood][quote=VMSW][...] TROUWENS: er staan fouten in de lijst.. waarom staat er gewoon een s bij de sigma, en andere rare dingen.. bijv. de bèta.. kan het niet wat duidelijker??[/quote]\r\nDie bij de beta is een typefout :-$\r\nBij de sigma heb je twee essen.\r\nDie eerste s (dus die o met het handvat) gebruik je alleen in een woord en die laatste s alleen aan het einde.\r\nDus bijvoorbeeld\r\n\r\n\r\n[img]http://img21.imageshack.us/img21/9804/basis1ps.jpg[/img][/quote]\r\n\r\nWeet ik wel, heb \'k uitgebreid gehad vorig jaar.. maar meer: het is een ECHTE s. WAt ik gebruik, is een sigma (zie mijn tekst, staat hij geloof \'k wel in... DAT is een sigma, dit is een s (vind \'k dan.. bij een S/s is het systremie, bij een sigma, is het onderste deel eigenlijk ½ keer het bovenste deel.[/quote]\r\n\r\n:-) Maakt toch niet zo heel erg veel uit?\r\n\r\nGa nu btw écht beginnen :mrgreen:
Link naar reactie
Haha.. \'k vind Gmail wel heerlijk werken (alhoewel \'k hem altijd open met outlook :lol: :mrgreen: \r\n\r\nWow.. 1 terrabyte.. nog nooit van gehoord dat ik zoveel ruimte kan hebben bij een e-mailadres... \'k kende de harddisk die te koop was, (geloof 1000 euro ruim (?))\r\nHoe slaan zij dat op, als er mensen zijn die zoveel uploaden?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...