Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=VMSW]Hem met werk opzadelen.. hij heeft het vast heel druk met z\'n bedrijfje ;)\r\nMisschien handiger, dat zei hij net geloof \'k ook, dat je het zelf kan veranderen..[/quote]\r\nHeb tijd genoeg (nog wel :-P).\r\nOwja: De nieuwe Lijst:\r\n[url=http://www.lennardesveld.com/cid/index.php]www.lennardesveld.com/cid[/url].\r\nMét wijzig-functie 8-|\r\nWijzig functie werkt alleen voor diegenen die zich zelf hebben ingeschreven. Dus niet voor degenen die ik heb ingeschreven.\r\nAls je je dus niet kan wijzigen, gelieve je even opnieuw in te schrijven, dan verwijder ik de oude :-)\r\nJe kan alleen wijzigen als er \'Wijzig\' achter je naam staat, de andere kun je niet wijzigen (doh).\r\nDus als je via een dynamisch IP surft, kan je het niet wijzigen.\r\n\r\nHeb ik nog meer te vertellen...:roll:\r\n\r\nOja: Weet iemand een antwoord op deze vraag (moet hem leren voor geschiedenis proefwerk...):\r\n\"Leg uit waarom de overheid vanaf toen (= sinds de democratische revolutie, dacht van 1795 - 1800) meer voor het volk ging doen.\"\r\n\r\n@ Sjouwer: Ik moet je (zoals altijd (proud)) weer gelijk geven.\r\n\r\n\r\n[size=2]EDIT: Even de punt achter de link vandaan gehaald.[/size]
Link naar reactie
[quote=sjouwer][quote=redder_in_nood]@ Sjouwer: Ik moet je (zoals altijd (proud)) weer gelijk geven.[/quote]kan er niks aan doen lennard\r\nlet geloof ik een beetje te goed op\r\nheb wel het probleem met een gewijzigd ip nummer\r\nben van wanadoo adsl lite (met kpn) naar wanadoo family gegaan.\r\ndus ander ip[/quote]\r\nWIl je je dan even opnieuw inschrijven, dan verwijder ik de oude.\r\nMaar goed oplettende mensen in een forum is meestal wel handig ;-).
Link naar reactie
[quote]\"Leg uit waarom de overheid vanaf toen (= sinds de democratische revolutie, dacht van 1795 - 1800) meer voor het volk ging doen.\"[/quote]\r\n\r\nEhm.. even simpel (\'k heb het nog niet gehad, bij geschiedenis): democratie kwam er, dus de overheid wel moest gaan luisteren naar de bevolking, dát is democratie.. (maar dat weet jij vast veel beter dan ikkuh..).\r\n\r\ninfo: [url]www.wikipdedia.nl[/url] > erg goed qua informatie in het algemeen.\r\n\r\nO ja.. \'k krijg een 404 fout bij de nieuwe verjaardagssite
Link naar reactie
[quote=VMSW][quote]\"Leg uit waarom de overheid vanaf toen (= sinds de democratische revolutie, dacht van 1795 - 1800) meer voor het volk ging doen.\"[/quote]\r\n\r\nEhm.. even simpel (\'k heb het nog niet gehad, bij geschiedenis): democratie kwam er, dus de overheid wel moest gaan luisteren naar de bevolking, dát is democratie.. (maar dat weet jij vast veel beter dan ikkuh..).\r\n\r\ninfo: [url]www.wikipdedia.nl[/url] > erg goed qua informatie in het algemeen.[/quote]\r\nZoiets dacht ik ook. Heb er pas een SO over gehad, en daar had ik dat, en dat was fout. Ben later vergeten te vragen waarom:-$\r\n(Democratie komt van twee Griekse woorden: demos en kratos.)
Link naar reactie
Joehoe!!! \'k heb de eerste gymnasiast gevonden... en inderdaad: \'k weet het; \'k doe zelf ook gymnasium (3de jaar), en heb die woorden al gehad.. Heb \'k gelijk een idee waarvoor het nou dient ;)\r\n\r\nZonde dat je hier niet kan typen met griekse letters.. wacht: met een plaatje.. moment\r\n\r\nWelke klas zit je overigens?\r\nEdit: (plaatje)
Link naar reactie
Omdat je er zo blij van wordt, VMSW, ik heb ook het gym afgemaakt, maar ben inmiddels aan mijn 2e jaar universiteit begonnen. Heb zelfs examen gedaan in Grieks, hoewel ik daar een 4 voor had, dat lag me niet zo denk ik :-P . Maar het Grieks zoals jij het schijft is goed te volgen, maar daarvoor hoef je niet per se Grieks voor te hebben gehad. Met de techische studies (zoals Elektrotechniek, wat ik doe) kom je zo\'n beetje alle Griekse tekens tegen.\r\n\r\nMaar, het toeval wil dat ik net uit verveling in een college het Griekse alphabet heb proberen op te schijven, ik ik wist niet meer hoe de laaste 4 letters in de goede volgorde moesten: was het nou phi, psi, chi, omega, of toch iets anders?\r\nEn ik kan me niet meer voor de geest halen hoe de hoofdletters Ksi en psi eruit zien. Ik kan het natuurlijk opgooglen, maar zo is misschien wel net zo makkelijk :-P
Link naar reactie
[quote=VMSW]Joehoe!!! \'k heb de eerste gymnasiast gevonden... en inderdaad: \'k weet het; \'k doe zelf ook gymnasium (3de jaar), en heb die woorden al gehad.. Heb \'k gelijk een idee waarvoor het nou dient ;)\r\n\r\nZonde dat je hier niet kan typen met griekse letters.. wacht: met een plaatje.. moment\r\n\r\nWelke klas zit je overigens?\r\nEdit: (plaatje)[/quote]\r\n\'Goed dat er toch nog een echte Gymnasiummer [size=1](gymnasiast)[/size] is\'\r\nZit nu in de vierde <;:o)\r\n\r\n@ Eagle_erwin: Zal even alle letters in een paintje zetten :-)\r\n\'t is btw phi, chi, psi, omega.
Link naar reactie
Wat fijn.. er zijn nog gymnasiasten.. 4de ;), dat scheelt niet veel...\r\nHad \'k ook bijna in gezeten (\'k moest een jaar langer kleuteren :@.. heb \'k spijt van (niet dat ik toen al kon zeggen; nee), maar anders zat \'k nu bij anderen, die me wel bevallen :)\r\n\r\nAlfabet? \'k verwacht dat \'k die nog wel lang ken hoor.. als \'k dat soort dingen weet, vergeet ik ze niet zomaar\r\n\r\nTROUWENS: er staan fouten in de lijst.. waarom staat er gewoon een s bij de sigma, en andere rare dingen.. bijv. de bèta.. kan het niet wat duidelijker??
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=VMSW]Hem met werk opzadelen.. hij heeft het vast heel druk met z\'n bedrijfje ;)\r\nMisschien handiger, dat zei hij net geloof \'k ook, dat je het zelf kan veranderen..[/quote]\r\nHeb tijd genoeg (nog wel :-P).\r\nOwja: De nieuwe Lijst:\r\n[url=http://www.lennardesveld.com/cid/index.php]www.lennardesveld.com/cid[/url].\r\nMét wijzig-functie 8-|\r\nWijzig functie werkt alleen voor diegenen die zich zelf hebben ingeschreven. Dus niet voor degenen die ik heb ingeschreven.\r\nAls je je dus niet kan wijzigen, gelieve je even opnieuw in te schrijven, dan verwijder ik de oude :-)\r\nJe kan alleen wijzigen als er \'Wijzig\' achter je naam staat, de andere kun je niet wijzigen (doh).\r\nDus als je via een dynamisch IP surft, kan je het niet wijzigen.\r\n\r\nHeb ik nog meer te vertellen...:roll:\r\n\r\nOja: Weet iemand een antwoord op deze vraag (moet hem leren voor geschiedenis proefwerk...):\r\n\"Leg uit waarom de overheid vanaf toen (= sinds de democratische revolutie, dacht van 1795 - 1800) meer voor het volk ging doen.\"\r\n\r\n@ Sjouwer: Ik moet je (zoals altijd (proud)) weer gelijk geven.\r\n\r\n\r\n[size=2]EDIT: Even de punt achter de link vandaan gehaald.[/size][/quote]\r\n\r\nNu heb ik net mezelf opnieuw ingeschreven omdat ik 55 jaar zou zijn, is er alweer een nieuwe lijst gemaakt :-| \r\nMoet ik weer alles opnieuw doen (cry)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...