Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Jaha.. mag jij mee binnen, ok?\r\nEigenlijk wel leuk als zoiets mogelijk is.. maar ach: er doet denk ik niemand mee.. ;)\r\nWaarom zou je iets opsturen :p. ;).. pech\r\n\r\nEn CID doet het natuurlijk ook niet ;).. (jammer dat dat niet gebeurd naar \'goede\' helpers; een soort beloning).\r\nWat doet overigens CID met de objecten die ze gratis ontvangen? > ze krijgen vast weleens van bepaalde fabrikanten spellen, hardware of wat dan ook toegestuurd.. Als ze die nou eens opsturen naar jarigen bij het forum ;) (even duidelijk: alleen voor diegene die helpen.. niet de vragenstellers)\r\nKlinkt stom, maar is leuk ;-) , \'k denk echter dat er vast wel een rede is waarom het niet gaat gebeuren :(... Iedereen voor??\r\n\r\nEdit: (iets serieuzere stemming ;)): misschien is er wel een fabrikant die wel dit wil helpen.. misschien eentje die wel een computers-spel o.d. wil opsturen naar bepaalde forummers.. > ze maken hiermee gelijk reclame (op forum staat dan: BEDANKT VOOR THE SIMS 2 NIGHT LIFE ;), EA games.. o.d.\r\nOf een ander iets: T-shirt toegestuurd krijgen met een groot embleem van CID:\r\n1. je maakt reclame voor CID..\r\n2. je hebt een bruikbaar voorwerp\r\n3. het ziet er leuk uit\r\n4. er kan een kleine reclame op van het merk waar de print gemaakt is o.d. > misschien financiert die ook een deel\r\n5. je krijgt niveau ;) als uitstraling ;) (liar) \r\nEn ik denk dat het samen opzich tot een aardig laag bedrag kan leiden, maar toch wel heel leuk te krijgen ;)
Link naar reactie
[quote=nybble][quote=VMSW]Al ben ik nog maar net op dit forum, zet ik mezelf er ook maar in.. is wel gezellig!\r\nMoet je ook trakteren ;);).. Kan niet echt hè.. zonde ;-)[/quote]\r\n\r\nJawel... het is gebruikelijk dat je het gebak opstuurt naar elkaar...... (liar) (liar) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nVia de email. :-# (liar) :mrgreen: (proud)
Link naar reactie
Jup, die site is van RIN = Redder in Nood = Lennard = [url]http://lennard.downfire.com/[/url] = lijst..\r\nBedankt RIN!, goed script...\r\n\r\nIemand nog een script nodig, vraag het Lennard: [url]http://lennard.downfire.com/[/url]\r\nWaarschijnlijk wel tegen betaling (cry)\r\n\r\nTrouwens, nog iemand interesse in een gratis \'ruimte\' op een webserver van mij? (onder voorbehoud, en eerst moet \'k even een programma hebben zodat ik kan zorgen dat de computer gevonden word op het internet..) MEER INFO: [url]http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=37365#post37365[/url]
Link naar reactie
[quote=Navy]Even geïnformeerd:\r\nMorgen dus twee geheugenbankjes kopen voor mijn nieuwe PC: 256MB vind ik wat krap, dus 2x 256MB bij besteld. Ook gevraagd naar een USB2 PCI-kaartje en een DVD-writer. Prijzen: respectievelijk 2x 39, 15 en 50 euri. Tja, ik wil de nieuwe ook up-to-date hebben![/quote]\r\n\r\nIs het nog gelukt met dat geheugen? Ik horode vandaag namelijk dat die HP nogal kieskeurig is en eigelijk alleen HP geheugen wil hebben...
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=Navy]Die lijst staat [url=http://lennard.downfire.com/cid/index.php]hierzo[/url].[/quote]\r\n\r\nEr staat ook \'source.\' Als je daar op klikt moet je een wachtwoord invullen. Kunnen alleen admin en modje daarin komen??[/quote]\r\nWachtwoord was voor [url=http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?p=24990#post24990]Leon[/url] die graag hetzelfde systeem op zijn site wou hebben, dan kon hij via de knop \'Source\' de broncode bekijken (nadat hij het wachtwoord had ingetypt). Als een van jullie ook wil kijken meld je het maar hoor, dan zet ik het wachtwoord hier wel neer.\r\nEr kan verder niets veranderd worden ofzo. Er zit ook geen admin panel bij.\r\nZal btw maken dat je dus die gegevens weer kan aanpassen (zou al 21 juli af moeten zijn :-P).\r\n\r\nBedankt voor alle felicitaties, en jullie ook allemaal een beetje (B)(B)(B)(B) en een beetje (^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^) ;-)
Link naar reactie
Ik ben hier ook weer even, heb het druk, dus kort voor het slapen gaan.\r\nBen een server aan het bouwen voor in ons studentenhuis, zowel webserver als ftp-server als film-pc. Maar eerst moet de hardware gaan werken.\r\n\r\nOver die Siemens vaatwasser: Wij hebben daar thuis ook regelmatig kapotte onderdelen van, en via de site kun je die heel makkelijk bestellen. Ze worden dan vrij snel opgestuurd, binnen 2 dagen. En dan zelf aan het knutselen, om de onderdelen erin te zetten. Maar dan heb je dus geen last van voorrijkosten, schade door de monteur of een extra bakkie dat je de monteur aan moet bieden :-P .
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes][quote=Navy]Even geïnformeerd:\r\nMorgen dus twee geheugenbankjes kopen voor mijn nieuwe PC: 256MB vind ik wat krap, dus 2x 256MB bij besteld. Ook gevraagd naar een USB2 PCI-kaartje en een DVD-writer. Prijzen: respectievelijk 2x 39, 15 en 50 euri. Tja, ik wil de nieuwe ook up-to-date hebben![/quote]\r\n\r\nIs het nog gelukt met dat geheugen? Ik horode vandaag namelijk dat die HP nogal kieskeurig is en eigelijk alleen HP geheugen wil hebben...[/quote]\r\nInderdaad: moest besteld worden, maar komt goed. 512MB voor 93 euries.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...