Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=VMSW]Hahahhaa!! Da\'s een fout, maar ja; dan wel de seconde.\r\nEn een ding: misschien \'verwerkt\' het forum de dingen eens per seconde, waardoor ze beiden \'tegelijk\' gelanceerd worden op de website.\r\n\r\nMocht je nog een error krijgen met een nummer, waarvan je niet weet wat deze betekend:\r\n[url]http://www.gregorybraun.com/MSWinErr.html[/url]\r\nBevalt mij wel.. handige beschrijving, en soms handig[/quote]\r\nHandig proggie, lijkt mij.\r\nMaar hij verwerkt het niet per seconde, maar alles wat je ziet is op de seconde nauwkeurig.\r\nMet behulp van de functie [url=www.php.net/microtime]microtime()[/url] kun je de microtijd laten zien.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=redder_in_nood][quote=Ultimate]Jullie hebben echt precies gelijk gepost, op de ms nauwkeurig.\r\n\r\nGeplaatst: 28-9-2005 15:48:46:0946\r\n\r\nGeplaatst: 28-9-2005 15:48:46:0946[/quote]\r\n\r\nEven een vraagje tussendoor:\r\nHoe weet je op de miliseconde nauwkeurig?\r\nJe hebt zeker :ms achter de date()-syntax in je profiel gezet?\r\nDat is een fout.\r\nEven het WAAROM-uitleggen:\r\nphpBB slaat iedere tijd dat er een post is gemaakt op met behulp van de functie [url=www.php.net/time]time()[/url]. Die geeft het aantal [b]seconden[/b] weer. Die wordt opgeslagen in de database enzo, en daarna wordt er met behulp van [url=www.php.net/date]date()[/url] een \'mooie\' datum van gemaakt. Daartussen komt nog de GMT enzovoort.\r\nDie :ms achter die syntax in je profiel, die ziet PHP als twee tekens; de m en de s. De : ziet hij niet, want die heeft geen geldige betekenis in de functie date().\r\nde m en de s wel. De m betekend \'month\' ofwel \'maand\'. De s betekend \'seconds\' ofwel \'secondes\'. \r\nAls je naar die \'milisecondes\' van jou kijkt zie je dat dat hetzelfde is als de maand-nummer (09 dus in dit geval) met daarachter de secondes (46 in dit geval). Dus achter de datum + tijd zie je dan 0946, waarvan jij denkt dat het de milisecondes zijn.\r\nAls je terugbladert in dit forum, zie je dat dat overal zo is en dat ik geen onzin zit uit te kramen.\r\nNog een overtuiging van [url]www.php.net:[/url]\r\n[quote=PHP.net]m - maand; dus \"01\" tot \"12\"\r\ns - seconden; dus \"00\" tot \"59\"[/quote]\r\n\r\nDus kort samengevat: Wat jij als milisecondes zien, is eigenlijk gewoon het maand-nummer met het aantal secondes erachter ;-)[/quote]\r\n\r\nOhw das jammer. :-( :-( \r\n\r\nIs er wel een code dan die dat zo kan zien? op ms nauwkeurig??
Link naar reactie
Er zitten twee belgen op een bankje in het park. Zegt de ene belg tegen de ander: He, m\'n horloge doet het niet. \r\nZegt de andere belg, oh kom maar, ik kijk er wel even naar. Hij maakt de horloge open en ziet een dode schimpie (zie die strip hierboven) liggen, en zegt oh ik zie het al de machinist is dood.\r\n\r\nNog een kleine tip; ik denk dat de meeste het al weten... Er is een gratis virusscanner voor je, als lid van CID.. Als je lid bent, kijk dan ff bij het abonneedeel van computeridee.nl > daar kan je gratis een jaar lang norman krijgen!! Legaal en gratis..! (i.p.v. AVG natuurlijk leuk.. of samen.. (hopelijk geen conflict). Heb je hem al? Vraag hem gewoon aan, en geef hem aan een vriend/vriendin die er geen heeft! Ik heb hem gekregen + serienummer.. TOP (maar \'k doe er ook niets mee :P, \'k heb al norton.. ook goed)
Link naar reactie
[quote=VMSW]Trouwens, nog een leuk nieuwtje voor dit forum; ALLES kan behaald worden..\r\nHoe?\r\n\r\nDoor hard werken, doorzettingsvermogen en...\r\neen flink assortiment van automatische wapens.\r\n\r\n(Jullie hebben vast wel een persoon in je hoofd waarover dit kan gaan (A) (A) )[/quote]\r\nNee :^) \r\nIk heb geen persoon in mijn hoofd..... (A)
Link naar reactie
[quote=VMSW]Er zitten twee belgen op een bankje in het park. Zegt de ene belg tegen de ander: He, m\'n horloge doet het niet. \r\nZegt de andere belg, oh kom maar, ik kijk er wel even naar. Hij maakt de horloge open en ziet een dode schimpie (zie die strip hierboven) liggen, en zegt oh ik zie het al de machinist is dood.\r\n\r\nbla bla [/quote]\r\n\r\nHieronder bedoel je zeker?? (proud) :-P
Link naar reactie
[quote=Ultimate][quote=VMSW]Er zitten twee belgen op een bankje in het park. Zegt de ene belg tegen de ander: He, m\'n horloge doet het niet. \r\nZegt de andere belg, oh kom maar, ik kijk er wel even naar. Hij maakt de horloge open en ziet een dode schimpie (zie die strip hierboven) liggen, en zegt oh ik zie het al de machinist is dood.\r\n\r\nbla bla [/quote]\r\n\r\nHieronder bedoel je zeker?? (proud) :-P[/quote]\r\n\r\nMisschien heeft hij de volgorde van de berichten niet op \"nieuwste eerst\" staan. ;-)
Link naar reactie
[quote=JohnL][quote=Ultimate][quote=VMSW]Er zitten twee belgen op een bankje in het park. Zegt de ene belg tegen de ander: He, m\'n horloge doet het niet. \r\nZegt de andere belg, oh kom maar, ik kijk er wel even naar. Hij maakt de horloge open en ziet een dode schimpie (zie die strip hierboven) liggen, en zegt oh ik zie het al de machinist is dood.\r\n\r\nbla bla [/quote]\r\n\r\nHieronder bedoel je zeker?? (proud) :-P[/quote]\r\n\r\nMisschien heeft hij de volgorde van de berichten niet op \"nieuwste eerst\" staan. ;-)[/quote]\r\n\r\ndohdoh :-$ :-$ :-P :-P
Link naar reactie
Ik weet niet of jullie wel eens \"groeten uit de rimboe\" kijken? Elke donderdag rond 21.30 op SBS6. Dat vind ik zo\'n lol programma :P Hebben ze 2 nederlandse en 1 belgisch gezin ondergebracht bij oudenthieke stammen in afrika en azie. Zo komen ze in aanraking met alle \"rare\" gewoontes van zo\'n stam enzo elke week wel weer ruzie met de stam :lol: Deze week gingen ze aap eten, heerlijk toch? :P\r\n\r\nJullie moetten echt een keertje kijken, t is echt lol :lol:
Link naar reactie
[quote=Richt]is dit AMD Athlon 64 X2 3800+ Box voor 389€ een normale prijs? ik dacht dat de x2 duurder waaren[/quote]\r\n[url]http://www.tweakers.net/pricewatch/122808[/url]\r\n\r\n[quote=Richt]een AMD Athlon 64 4000+ Box socket 939 kan ik voor 429€ koope op die site (zal ff geen naamen noumen, en het is toch in het frans[/quote]\r\n[url]http://www.tweakers.net/pricewatch/98530[/url]\r\nof de san diego?\r\n[url]http://www.tweakers.net/pricewatch/117201[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...