Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

We (= drieen) mogen maximaal 100 gig per maand verbruiken.\r\nVond ik nog wel aardig.\r\n\r\nOwja :-S\r\nZat net lekker te computeren.\r\nIneens werd het beeld steeds smaller.\r\nIk dacht: huh??!\r\nIneens was er een harde knal!! Tsjongejonge :-S\r\nIk snel computer uitzetten, en toen begon het te stinken :| Wil je niet weten.\r\nIk dus even wachten, PC weer aandoen, en verrek... M\'n beeldscherm doet het nog!!!\r\nMaar dat was van korte duur. Nu zit ik achter m\'n verrotte beeldscherm, alleen is het heel plat beeld.\r\nOngeveer de helft van mn 17\" scherm is nu in gebruik.\r\nKrijg het niet aangepast.\r\nEn dan is het ook nog eens uitgrekt... :-(\r\n\r\nMorgen maar nieuw beeldscherm halen bij Media Markt ;-)
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]We (= drieen) mogen maximaal 100 gig per maand verbruiken.\r\nVond ik nog wel aardig.\r\n\r\nOwja :-S\r\nZat net lekker te computeren.\r\nIneens werd het beeld steeds smaller.\r\nIk dacht: huh??!\r\nIneens was er een harde knal!! Tsjongejonge :-S\r\nIk snel computer uitzetten, en toen begon het te stinken :| Wil je niet weten.\r\nIk dus even wachten, PC weer aandoen, en verrek... M\'n beeldscherm doet het nog!!!\r\nMaar dat was van korte duur. Nu zit ik achter m\'n verrotte beeldscherm, alleen is het heel plat beeld.\r\nOngeveer de helft van mn 17\" scherm is nu in gebruik.\r\nKrijg het niet aangepast.\r\nEn dan is het ook nog eens uitgrekt... :-(\r\n\r\nMorgen maar nieuw beeldscherm halen bij Media Markt ;-)[/quote]\r\n\r\n[i]U heeft al een 17\" CRT monitor voor 59,95![/i]
Link naar reactie
Klinkt behoorlijk ongezond redder_in_nood :-O \r\nMaar komt me wel bekend voor. Ik heb ook een monitor waarvan het beeld steeds smaller wordt (bij m\'n oude computer)\r\nDus ik verwacht ook daar binnenkort een knal van jewelste. :-( \r\n\r\nMaar gelukkig kunnen we terecht bij een forumgenoot. :mrgreen: \r\n\r\nPeter nemen ze ook oude kapotte monitoren in bij jullie?
Link naar reactie
Sorry Petertje, maar ik moet vandaag nog een verslag maken, dus kon er niet mee wachten :-$.\r\n[quote=nybble]Klinkt behoorlijk ongezond redder_in_nood :-O \r\nMaar komt me wel bekend voor. Ik heb ook een monitor waarvan het beeld steeds smaller wordt (bij m\'n oude computer)\r\nDus ik verwacht ook daar binnenkort een knal van jewelste. :-( \r\n\r\nMaar gelukkig kunnen we terecht bij een forumgenoot. :mrgreen: \r\n\r\nPeter nemen ze ook oude kapotte monitoren in bij jullie?[/quote]\r\nMaar mijn beeld werd ineens smaller. Net alsof je in dat menu (als je op dat knoppie op je beeldscherm drukt en dan op dat Screen Width knoppie drukt en dan) de schermbreedte aanpast.\r\nHet ging nog snel ook...\r\nHij staat nu aan de weg dus als je een huis tegenkomt met een beeldscherm aan de weg...\r\n\r\nSjouwer, hier hebben we geen kringloop. Alleen een groffuil-inzameling (waar hij tenslotte terrecht gekomen is).\r\nPlaats hiernaast hebben ze wel een kringloop.\r\nMaar hij was helemaal ontploft, en al een jaar of 8 oud, dus denk niet dat ze er nog wat aan hadden.
Link naar reactie
VErvelend.. maar ga dan nu voor een goed groot scherm..\r\n\r\n19\" TFT zou mooi zijn ;), vooral voor een veelgebruiker..\r\n\r\nIk wil overigens in november ook een nieuw scherm kopen.\r\nEen plat scherm (LCD/TFT) en 19\"...\r\nNu nog eentje zoeken voor een mooie prijs.. (\'k denk dat \'k maar wacht.. tot november dan, zodat het gelijk lager is geworden..)\r\n\r\nEen ding vraag ik me af: hoeveel kans is er op een dode pixel??
Link naar reactie
[quote=VMSW]VErvelend.. maar ga dan nu voor een goed groot scherm..\r\n\r\n19\" TFT zou mooi zijn ;), vooral voor een veelgebruiker..\r\n\r\nIk wil overigens in november ook een nieuw scherm kopen.\r\nEen plat scherm (LCD/TFT) en 19\"...\r\nNu nog eentje zoeken voor een mooie prijs.. (\'k denk dat \'k maar wacht.. tot november dan, zodat het gelijk lager is geworden..)\r\n\r\nEen ding vraag ik me af: hoeveel kans is er op een dode pixel??[/quote]\r\n\r\nHeb nu een 17\" TFT.\r\nMaar als je een dode pixel hebt, repareren ze hem toch, want je hebt toch garantie?
Link naar reactie
Ja, maar deze geld helaas pas bij (uit mijn hoofd) 3 dode pixels... per miljoen.\r\nDus elke miljoen mag je er 3 kapot hebben..\r\n\r\nAls je 100% goede dingen wil, moet je een garantie nemen, en dat kost geld...\r\nIk ga wel voor een nieuwe hoor, geen 2de hands.\r\n\r\nHiernaast: CRT kan mooi zijn, vind ik ook, maar een nieuwe vind ik ook leuk, en hiernaast vind ik een CRT nogal veel ruimte innemen op m\'n bureau... \r\nHij staat een soort op een hoek van m\'n bureau, en dat zorgt dat het toetsenbord ervoor bijna geen ruimte heeft.. het is erg klein..\r\n\r\nMet een kleiner beeldschem, heb ik meer ruimte.. en als ik dan toch iets koop, dan graag dun + 19\".
Link naar reactie
[quote=Ultimate]Jullie hebben echt precies gelijk gepost, op de ms nauwkeurig.\r\n\r\nGeplaatst: 28-9-2005 15:48:46:0946\r\n\r\nGeplaatst: 28-9-2005 15:48:46:0946[/quote]\r\n\r\nEven een vraagje tussendoor:\r\nHoe weet je op de miliseconde nauwkeurig?\r\nJe hebt zeker :ms achter de date()-syntax in je profiel gezet?\r\nDat is een fout.\r\nEven het WAAROM-uitleggen:\r\nphpBB slaat iedere tijd dat er een post is gemaakt op met behulp van de functie [url=www.php.net/time]time()[/url]. Die geeft het aantal [b]seconden[/b] weer. Die wordt opgeslagen in de database enzo, en daarna wordt er met behulp van [url=www.php.net/date]date()[/url] een \'mooie\' datum van gemaakt. Daartussen komt nog de GMT enzovoort.\r\nDie :ms achter die syntax in je profiel, die ziet PHP als twee tekens; de m en de s. De : ziet hij niet, want die heeft geen geldige betekenis in de functie date().\r\nde m en de s wel. De m betekend \'month\' ofwel \'maand\'. De s betekend \'seconds\' ofwel \'secondes\'. \r\nAls je naar die \'milisecondes\' van jou kijkt zie je dat dat hetzelfde is als de maand-nummer (09 dus in dit geval) met daarachter de secondes (46 in dit geval). Dus achter de datum + tijd zie je dan 0946, waarvan jij denkt dat het de milisecondes zijn.\r\nAls je terugbladert in dit forum, zie je dat dat overal zo is en dat ik geen onzin zit uit te kramen.\r\nNog een overtuiging van [url]www.php.net:[/url]\r\n[quote=PHP.net]m - maand; dus \"01\" tot \"12\"\r\ns - seconden; dus \"00\" tot \"59\"[/quote]\r\n\r\nDus kort samengevat: Wat jij als milisecondes zien, is eigenlijk gewoon het maand-nummer met het aantal secondes erachter ;-)
Link naar reactie
Hahahhaa!! Da\'s een fout, maar ja; dan wel de seconde.\r\nEn een ding: misschien \'verwerkt\' het forum de dingen eens per seconde, waardoor ze beiden \'tegelijk\' gelanceerd worden op de website.\r\n\r\nMocht je nog een error krijgen met een nummer, waarvan je niet weet wat deze betekend:\r\n[url]http://www.gregorybraun.com/MSWinErr.html[/url]\r\nBevalt mij wel.. handige beschrijving, en soms handig
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...