Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=VMSW]Aha.. gelukkig nog net niet.. breng verslag uit, gebeurt er hier ook nog wat...\r\nEHBO ;), gelukkig niet nodig in dit geval..[/quote]\r\nIk ben niet zo hard, dus zou Ultimate niet zo hard botsen ;-)\r\n\r\n[quote=VMSW]Leuke naam.. \'k zou het niet weten.. wat ga je allemaal op dat forum behandelen?[/quote]\r\nIk maak hem; mensen kunnen het downloaden.\r\nDus net zoiets als [url]www.phpbb.com[/url] etc. (maar dan wat eenvoudiger :-P)\r\n\r\n[quote=VMSW]Trouwens; je kan via computeridee gratis 1 jaar domeinnaam hè (of een korting op hostingpakket), maak er gebruik van, wil ik ook, alleen \'k kan geen onderwerp verzinnen.[/quote]\r\nDomeinnamen en hostings zijn m\'n probleem niet.\r\nM\'n \'vriend\' heeft een site opgericht waar je gratis hostings en domeinen kunt krijgen.\r\nWeet niet of ik die site mag plaatsen, anders mag Modje hem weer verwijderen:\r\n[url]www.gratishostingendomein.info[/url]\r\n\r\n[quote=VMSW]Trouwens; harde muziek heb ik hier!! (schets:)\r\n- Computer heeft een versterker\r\n- Normale boxen hebben een versterker\r\n- Hierop heb ik i.p.v. een hoofdtelefoon WEER boxen erop gezet (ook versterker).\r\nTotaal: super muziek.. beetje te hard.. gehoorbeschermers vereist, maar ja; wat heb je er dan nog aan.. maar een tip voor hardhorenden; gewoon een paar versterkers/boxen achter elkaar..[/quote]\r\nDus je zal geen last hebben daar dat het zo stil is :lol:\r\n\r\n[quote=VMSW]Open Source = wel heel fijn (lekker gratis, en toch kunnen gebruiken).\r\nAlleen vraag ik me een beetje af wat het verschil is tussen dát en freeware..\r\nEr was een verschil, dat weet ik, maar die ben ik een beetje vergeten (krijg je van al dat leren.. de rest gaat allemaal verloren)[/quote]\r\nOpen Source = De source is openbaar, dus ik / jij kan dan bijv. zelf aanpassingen maken\r\nFreeware = Je kan het programma gratis downloaden, maar de source blijft geheim.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Even wat nieuws, of bedoelde je iets anders:\r\nOm 7:00 stond ik vandaag op, na gegeten te hebben fiets ik in een half uurtje naar Leiden om daar naar school te gaan..\r\nDaar begin ik maar met gym (lichamelijke opvoeding), lekker voetballen, al ben ik daar slecht in...\r\nHierna een uurtje duits, diagnosische overhoring (DSO). Na dit vak een gezellig uur Frans, waarvan de leraar ons liever op vrijdag heeft, want daar zijn we rustiger.\r\nNu lekker voor de 2de keer een pauze, grote pauze dit keer (30 minuten), dus een gezellige pauze doorbrengen.\r\nHelaas krijg ik nu iets moeilijkers: Grieks Proefwerk.. blijkt een heel ander proefwerk te zijn dan in had verwacht (gaan ze ineens teksten overhoren, en daarbij grammatica + woordjes toepassen), blijk ik daar net een zwak te hebben.. (vergeten teksten te leren :()\r\nZal wel een laag cijfer worden :(\r\nNu dan maar Natuurkunde (WAAROM NIKS MET COMPUTERS), gezellig luisteren naar een verhaal over statische elektriciteit.. heel leuk, dit keer geen film :(\r\nEn dan weer pauze, maar nu wordt het leuk: GESCHIEDENIS.. lekker debateren over Jan Salie\'s tijd.. (rond 1800 in Nederland).. Mag \'k de katholieken gaan vertegenwoordigen.. hebben ze een keertje pech.. waarom nodigen ze niet de paus uit.. ;-) \r\nEn nu weer terugfietsen naar huis.. 30 minuten later weer achter de computer, en dit bericht schrijven natuurlijk.\r\n\r\nIndien je iets anders bedoeld: ga dan naar [url]www.nu.nl[/url] of wacht even tot er iemand anders is met een serieus bericht :lol:
Link naar reactie
Haha.. jaa!!! die krant wil ik, waar kan ik de rest lezen?\r\nDa\'s een krant waar totaal niks in staat...\r\nLaat ik maar geen voorbeelden geven van andere kranten die dit ook hebben; anders maak ik alleen maar sommigen boos ;), die wel fan zijn van die kranten.\r\n\r\nMaar vooral dat er een vliegtuig is opgestegen.. da\'s een goede! Gebeurt niet vaak.. 80 JAAR GELEDEN!
Link naar reactie
Heb deze week Unreal Tournament G.o.t.Y. Edition weer eens geïnstalleerd. De Assault-missies vind ik altijd het leukst, dus maar even op internet gezocht naar wat maps. Kwam op een site waar er 175 ofzo opstonden, maar die moest ik 1 voor 1 downloaden. Dus even naar de url van de download gekeken, een directory omhoog: Een FTP map! Maw: Ctrl + A, Ctrl + C, eigen computer, Ctrl + V. Hopla, alle maps in een keer. Gelijk maar even alle Domination games en Capture the Flag games naar binnen gehaald. Was gelukkig snelle server waar ik met 5 MB/s kon downloaden. Deathmatch was iets teveel van het goede, was 4,78 GB. Dat ging me toch net iets te lang duren. Had tenslotte al 8 GB binnen moeten halen voor eerder genoemde maps. :-P Toch fijn dat het internet op de Universiteit zo snel is.
Link naar reactie
[quote=VMSW]Inderdaad, heel handig..\r\n\r\nAha.. internet van scholen misbruiken hè..\r\nWaarom?[/quote]\r\nNou, ik heb hier een kamer op de campus, met een internetaansluiting. Daar betaal ik iedere maand 10 euro voor, en dan mag ik internetten. Zonder datalimiet*, dus gewoon toegestaan. Geen misbruik dus.\r\n\r\n* Om te voorkomen dat nu iedereen Torrents en Webservers maakt, hebben ze een limiet van 15GB per week upload gesteld. Maar daar kom je bij lange na niet aan als je af en toe eens een film ofzo binnen haalt via BitTorrent.
Link naar reactie
[quote=VMSW]Ja.. verwachtte al geen misbruik hoor, en waarom niet, maar \'t klinkt best raar (\'k dacht dat je op school zat en daar iets downloadde ofzo..)\r\nHaha.. een upload limiet, nog nooit van gehoord.. alleen van downloadlimiet.. :P.\r\n\r\nKlopt.. maar ze kunenn moeilijk bittorrent blokkeren... :-S[/quote]\r\n\r\nBen wel blij met die -torrent sites.\r\nAf en toe is een filmpje binnenhalen... :-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...