Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Uit scheikunde experiment draadje,\r\n\r\n[quote=Navy]Zo. Even een dienstmededeling:\r\nIk kom nu tot u met mijn nieuwe PC! Alles erop wat ik gewend ben, alleen adresboek en favorieten nog. Die staan in een mailtje op de zaak dus morgen even terugsturen. (Zat geen brander in de oude PC).\r\nNu lijkt zelfs het internet een héél stuk sneller![/quote]\r\n\r\nVolgens mij zag hij dat draadje aan voor jullie mening :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]\"Achmea: Ontzorgen is vooruitzien!\"\r\n\r\nMet hun site hebben ze blijkbaar niet echt goed vooruit gekeken maar zijn ze blijven hangen op 1 punt:\r\n[url]http://www.achmea.nl/[/url]\r\n(moet je wel met FireFox kijken)\r\n:lol:[/quote]\r\n\r\nDa\'s geen goeie beurt.... De webmaster daar al ingelicht dat FF de snelstgroeiende browser is?\r\n\r\nIk kwam het laatst tegen op een nieuwe brandweersite.... gemaild; keurig netjes antwoord terug gehad (per omgaande!) en ze hebben het gelijk aangepast.....\r\n\r\nWel es wezen kijken bij de handleidingen van Computer Totaal? Nou dat is dus een door elkaar gehusseld zootje daar. \'k Heb gemaild en kreeg bericht terug dat een nieuwe site in bewerking is en of ik nog even geduld wou hebben :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=hellolo]Uit scheikunde experiment draadje,\r\n\r\n[quote=Navy]Zo. Even een dienstmededeling:\r\nIk kom nu tot u met mijn nieuwe PC! Alles erop wat ik gewend ben, alleen adresboek en favorieten nog. Die staan in een mailtje op de zaak dus morgen even terugsturen. (Zat geen brander in de oude PC).\r\nNu lijkt zelfs het internet een héél stuk sneller![/quote]\r\n\r\nVolgens mij zag hij dat draadje aan voor jullie mening :mrgreen:[/quote]\r\n\r\n :-| Oeps! De draad kwijt, dus! (proud)
Link naar reactie
[quote=Navy]Zo. Even een dienstmededeling:\r\nIk kom nu tot u met mijn nieuwe PC! Alles erop wat ik gewend ben, alleen adresboek en favorieten nog. Die staan in een mailtje op de zaak dus morgen even terugsturen. (Zat geen brander in de oude PC).\r\nNu lijkt zelfs het internet een héél stuk sneller![/quote]\r\n\r\nEn dat alles voor maar 279 euries. Iemand nog eentje kopen? :P
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]\"Achmea: Ontzorgen is vooruitzien!\"\r\n\r\nMet hun site hebben ze blijkbaar niet echt goed vooruit gekeken maar zijn ze blijven hangen op 1 punt:\r\n[url]http://www.achmea.nl/[/url]\r\n(moet je wel met FireFox kijken)\r\n:lol:[/quote]\r\n\r\n (proud) Mail de webmaster eens zou ik zeggen :-) \r\n\r\n[quote=Navy][quote=hellolo]Uit scheikunde experiment draadje,\r\n\r\n[quote=Navy]Zo. Even een dienstmededeling:\r\nIk kom nu tot u met mijn nieuwe PC! Alles erop wat ik gewend ben, alleen adresboek en favorieten nog. Die staan in een mailtje op de zaak dus morgen even terugsturen. (Zat geen brander in de oude PC).\r\nNu lijkt zelfs het internet een héél stuk sneller![/quote]\r\n\r\nVolgens mij zag hij dat draadje aan voor jullie mening :mrgreen:[/quote]\r\n\r\n :-| Oeps! De draad kwijt, dus! (proud)[/quote]\r\n\r\n :mrgreen: Maareh....Hoe bevalt ze? (6)
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes][quote=Navy]Zo. Even een dienstmededeling:\r\nIk kom nu tot u met mijn nieuwe PC! Alles erop wat ik gewend ben, alleen adresboek en favorieten nog. Die staan in een mailtje op de zaak dus morgen even terugsturen. (Zat geen brander in de oude PC).\r\nNu lijkt zelfs het internet een héél stuk sneller![/quote]\r\n\r\nVolgens mij zag hij dat draadje aan voor jullie mening :mrgreen:[/quote]\r\nEn dat alles voor maar 279 euries. Iemand nog eentje kopen? :P[/quote]\r\n\r\nSpamslet (proud)
Link naar reactie
Aha.. gelukkig nog net niet.. breng verslag uit, gebeurt er hier ook nog wat...\r\nEHBO ;), gelukkig niet nodig in dit geval..\r\n\r\nLeuke naam.. \'k zou het niet weten.. wat ga je allemaal op dat forum behandelen?\r\nTrouwens; je kan via computeridee gratis 1 jaar domeinnaam hè (of een korting op hostingpakket), maak er gebruik van, wil ik ook, alleen \'k kan geen onderwerp verzinnen.\r\n\r\nTrouwens; harde muziek heb ik hier!! (schets:)\r\n- Computer heeft een versterker\r\n- Normale boxen hebben een versterker\r\n- Hierop heb ik i.p.v. een hoofdtelefoon WEER boxen erop gezet (ook versterker).\r\nTotaal: super muziek.. beetje te hard.. gehoorbeschermers vereist, maar ja; wat heb je er dan nog aan.. maar een tip voor hardhorenden; gewoon een paar versterkers/boxen achter elkaar..\r\n\r\nOpen Source = wel heel fijn (lekker gratis, en toch kunnen gebruiken).\r\nAlleen vraag ik me een beetje af wat het verschil is tussen dát en freeware..\r\nEr was een verschil, dat weet ik, maar die ben ik een beetje vergeten (krijg je van al dat leren.. de rest gaat allemaal verloren)
Link naar reactie
[quote=VMSW]\r\n\r\nTrouwens; harde muziek heb ik hier!! (schets:)\r\n- Computer heeft een versterker\r\n- Normale boxen hebben een versterker\r\n- Hierop heb ik i.p.v. een hoofdtelefoon WEER boxen erop gezet (ook versterker).\r\nTotaal: super muziek.. beetje te hard.. gehoorbeschermers vereist, maar ja; wat heb je er dan nog aan.. maar een tip voor hardhorenden; gewoon een paar versterkers/boxen achter elkaar..\r\n\r\n[/quote]\r\n\r\nHier: Logitech z-5500 op een kwart (wel aardig hard) met verschillende stijlen muziek. :D :mrgreen: :mrgreen:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...