Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=sjouwer]en toch heeft word gelijk\r\n\r\nhet is namelijk \r\n\r\nik heb \r\njij / u hebt\r\nhij heeft\r\nwij / jullie / zij hebben\r\n\r\nu behoort tot het 2e geval[/quote]\r\n\r\nik heb even gegoogled:\r\n[quote]\r\nVraag\r\nIs de juiste werkwoordsvorm u heeft of u hebt, u is of u bent, u kan of u kunt, u wil of u wilt, u zal of u zult?\r\n\r\nAntwoord\r\nIn de genoemde gevallen zijn beide werkwoordsvormen mogelijk. U hebt en u bent zijn echter gebruikelijker dan u heeft en (vooral) u is, die soms een uitgesproken formeel karakter hebben. U kan, u wil en u zal zijn daarentegen juist soms informeler dan respectievelijk u kunt, u wilt en u zult.\r\n[/quote]\r\nIk hou het lekker op heeft, vind ik beter klinken.\r\n\r\nHeb inmiddels alweer een probleem: Ik krijg Ghostcast server niet aan de praat onder windows 2003 server standaard en ook niet onder XP :(
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Navy][quote=Petertjevanes]Ik overleg maandag wel of het hebt of heeft word :P\r\n\r\nHeb nu een hele mooie disk, weet alleen nog niet of ie t doet 8-)[/quote]\r\nZa\'k \'m uittesten? (liar)[/quote]\r\nGaat niet lukken, ik heb hier alleen de Image voor een NEC direction en een compaq EN. En mijn disk zit nog in de testfase natuurlijk (A)\r\n\r\nMaar als ie een keer crasht, geef een belletje en je krijgt een mooie cd.
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin][quote=elmo]ik bedoel zoals technische informatica, informatca, bedrijskundige, automatisering enz...Ik moet dit jaar ook een keuze maken (proud)[/quote]\r\nGa je ook naar de UT? Of kies je voor een andere instelling om je kennis op te doen?[/quote]\r\n\r\nIk zit nu nog in Havo 5 maar ik ga denk ik naar saxion hogeschool of misschien UT :-) (HBO opleiding voor Technische informatica). \r\n\r\nMisschien dat ik nog 2 jaar door ga voor VWO. Zit nog te twijfelen.
Link naar reactie
[quote=kater]Vandaag veel sport.\r\nAutorace en voetbal.\r\nDe A1 gaat vandaag van start op RTL7 en de F1 op SBS6.\r\nAjax heeft gelukkig gisteren gewonnen, worden gewoon kampioen. ja toch. (Y) (Y) (Y) (Y) \r\nZie ook mijn poll voor de A1 en F1\r\nGroetjes.\r\nIs deze treath al bijna klaar voor het guinness book of records? (F)[/quote]\r\n\r\nJe vergeet de Solar challenge in Australië. Delft is weer uitstekend bezig, maar beware voor de mensen van de Universiteit Twente!
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]http://www.forbes.com/lists/2005/54/Rank_1.html\r\nde 400 rijkste amerikanen, met op nrtje een, onze bill. Die gast van Dell heeft t ook goed voor elkaar, 18mil op je 40ste[/quote]\r\n18mil? Ik hoop dat je hier miljard bedoeld, op de site staat namelijk 18,000 (amerikaans, is 18.000=18duizend) mil. Maar dat is inderdaad een hoop geld.
Link naar reactie
Trouwens; om Bill te worden, kan nogal moeilijk worden, want hij was op z\'n 8ste al bezig met programmeren, dus die halen de meeste onder ons niet meer in, helaas.\r\n\r\nOverigens kater; je bent nooit te oud voor computers, vind ik. (dit is even een reactie op een ander bericht van kater, maar ik denk dat als ik daar reageer, dat hij het niet merkt.. (scheikunde experimenten).\r\n\r\nI\'m back from Breda... Ken ik eindelijk ook eens wat Braband\'s (Het leven is zo goed, op het brabandse land... viel behoorlijk tegen overigens :-O )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...